Ima li na forumu netko da je bio na ovoj firmi , ili je sad?Ili da zna nesto malo vise o njoj?Kopa san malo po netu , ne cini mi se losa firma , ali ako san dobro shvati za oficire krcaju uglavnon holandeze i engleze
Help, anyone?
Ima li na forumu netko da je bio na ovoj firmi , ili je sad?Ili da zna nesto malo vise o njoj?Kopa san malo po netu , ne cini mi se losa firma , ali ako san dobro shvati za oficire krcaju uglavnon holandeze i engleze
Help, anyone?
Gulite kompire a ne pomorce !!!!
Svi su ti holandezi, osim dva ili tri broda koji su pod UK mgmt.
Imam tamo 2 kolega s kojima sam navegavo prije 5 i vise godina.
Cak i za njih je jako tesko upast jer su uvjeti jako dobri i malo ljudi
daje otkaz. Nesto slicno Crystal-u prije nego sto su posli posli pod
flag of convenience.
Pozdrav
....Magna res est vocis et silentii temperamentum....
koja je lova sada na Princess-a za 1ETO i 2ETO? Bio nekada tamo pa me cisto zanima je li se sta mjenjalo.
Start ka 2ETO oko 4500 Eur
U subotu se krcam na Eurodam u Fort Lauderdaleu. Ima li neko ko je vec navigava na tom brodu, pa da mi da koji savjet, ukratko opise kakva je ekipa i sl.? Hvala![]()
Pozdrav svima s Eurodama,
Trenutno smo u San Juanu, Puerto Rico. Isplovljavamo za nekoliko minuti prema St Thomasu.
Na brodu sam od subote i prvi dojmovi su jako, jako pozitivni. Radim s dva
Engleza i jednim Filipincem, a za deset dana se vraca Chief Electrician.
Negdi sam procita da je neko blatija kompaniju i ekipu, stvarno mi nije jasno zasto. Da sam ima priliku sastavit ekipu, ne bi moga sastavit bolju. Ima dosta Nizozemaca, naravno i Filipinaca i Indonezana.
Hrana je prva liga, higijena je na visokom nivou i ovdi se stvarno osjecam ka covik. Imam privilegije ka Officer i ljudi mi se tako i obracaju. Bolji pocetak nisam moga zamislit.
Jedino je Internet preskup, 460 minuta kosta 40 dolara, ali bija bi budala da se zalim.
Rekli su mi da se od mene ne ocekuje puno za prvi ugovor jer nemam iskustva na brodu, ali ako se pokazem ka dobar, vec drugi ugovor mogu bit promaknut u 2nd Electriciana. Ne radi se puno, atmosfera je jako opustena i nema nikakvog presinga. Stvarno, ovako nesto nisam moga ni sanjat.
Toliko za sada, pozdrav!
Pohvale za HAL i sa moje strane
Hrana i smjestaj odlicni
Radna ekipa odlicna
Higijenu ces tek vidjet ako uletite u Code Red, po cjele noci je ekipa cistila brod, preko dana te na svakom koraku netko zaskoci sa onim dezinfekcijskim sredstvom, hranu vise ne uzimas sam nego ti je konobar daje, nesmijes cak ni sok ili kavu sam iz automata uzet.Sreca pa je samo desetak dana potrajalo.
A kartica interneta se potrosi cim ju pogledas
I pozitivna stvar je sta su uzeli trojicu nas elektricara iz hrvatske u 12-tom mjesecu.
@glup-i-smrdim: Ne boj se, vec stavljam lovu sa strane za Kvazimodo.
@MrGreen: Imali smo vec Code Red, al nije dugo trajalo. Na Eurodamu sam vec
priko tri tjedna, a cini mi se ka da sam dosa jucer. Vrime mi brzo prolazi.
Bilo je par malo zajebanih dana, morali smo skidat Frequency Drive iz Fwd
Mooring Station, pribacit u Aft, a Drive iz Afta pribacit u Fwd. I tako par
puta. Takodjer mi je zajebano ulazit u Azipod jer me ima komadRadim sa
Filipincem koji je malecki, pa vise puta on ulazi nego ja. Ali, sve u svemu,
prezadovoljan sam.
Ja sam se ukrca priko Viking Recruitmenta, registriraj se na njihovoj stranici i uploadaj CV. Sritno!
Ja sam nasao na stranici od HAL-a i tamo se javio.
Home | Holland America Netherlands
Ali kako kaze Ikard moze i VIKING Recruitment ? For Cruise Ships and Super Yachts Worldwide
Pozdrav ljudi!
Evo nakon pustih We are sorry to inform you... napokon ne??to pozitivno:
Javili su mi se iz holland america linea (ne preko viking recruitmenta na koji sam prijavljen) da me zovu na intervju.
Pa ako netko zna ??ta me očekuje na tome, npr. kakva su pitanja iz struke (pomorske elektrotehničke i informatičke tehnologije) i slično, neka me, molim lijepo, uputi. Kakva je uopće `stopa prolaznosti´ njihovih intervjua? Nadam se da ovo zadnje pitanje nije glupo kako zvuči. Nemam jo?? nikakva iskustva ni s intervjuima pa bi mi svaki savjet jako dobro do??ao, pogotovo od onih koji su bili na intervjuu za HAL.
Unaprijed puno hvala
Pozdrav, ako misli?? na interview koji će se odr?žati početkom 3. mjeseca u Hrv, onda se vjerovatno vidimo.
Koliko smo se dogovorili mene ceka interview za 2ETO, mo?žda se predomisle pa me stave i za
Uglavnom ne bi ti bilo lo??e malo ponovit struku i pripremit se za pitanja tipa "kakva su tvoja očekivanja na kompaniji, ciljevi itd"....
U svakom slučaju mislim da te neće previ??e ribat sa strukom budući da ide?? u svojstvu asistenta te si tu da te iskusniji oficiri obuće. To su iskustva mojih prijatelja koji su nedavno pro??li razgovore i dobili poslove na jednoj drugoj kruzerskoj firmi kao asistenti
Evo me nazad doma nakon tocno 14 tjedana po Karibima. Doma sam samo cetri tjedna i vec 30.4. letim za Barcelonu di ce mi bit ukrcaj, ali nemam se sta zalit jer se vracam na isti brod i ugovor mi traje od 1.5. do 29.8., a plovimo po ciloj Europi. Nije mi tesko palo samo cetri tjedna odmora, dapače![]()
Polako, ali sigurno se povecava broj Hrvata na kompaniji, cua sam da je dosta ekipe iz Splita dobilo posa prije par tjedana, a i ja sam uspija uvalit priku ka 3rd Eleca![]()
kakva je situacija sada za deck? je li moguce upast bez kapetanskog?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)