Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/26
    Kadet
    Datum registracije
    Apr 2010

Smile Vi??i strojar na Carnival ?!

Pozdrav svima........
    Moje je ime Daniel i zavr??io sam Tehnički fakultet u Rijeci smijer strojarstvo (vi??a), prije oko dvije godine, po starom sistemu. Od tada malo bje?žim od struke, a i od doma, tako da dobijam posao na Carnivalu kao konobar. Upravo sam na vacationu. Čitao sam malo po forumu pa sam djelomično i dobio odgovor na svoje sljedeće pitanje !! Koje su mi ??anse da dobijem posao na Carnivalu kao početnik u enginu (kadet valjda), a nemam nikakvog radnog iskustva u struci ??? A ?želim ba?? Carnival ............Jedan mi je chief engineer iz Hrvatske na Carnivalu (zaboravih mu ime, sorry) rekao da ne mogu sa strojarstvom, da moram na pomorski, pa me to malo zbunilo. Mo?žda sam ga i krivo razumio, nije me onda bas ni brigalo, sada me briga.............ajde hvala svim dobrim ljudima koji mi pomognu

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Koliko ja znam da bi mogao na brod sa Tehnickim fakultetom tj visom trebas poloziti razliku ispita. Za to ti je najbolje raspitati se na Pomorskom faksu jer ne znam koliko ce ti priznati posto si zavrsio po starom sistemu. Kada to rjesis napravi matrikulu i polozi osnovne brevete i mozes ici na brod.
    Sto se tice kadeture na Carnivala to je vec druga prica. Danas je jaaaaako tesko upasti negdje kao kadet a to vrijedi posebno za Carnival jer za strojare traze iskustvo. Kako si vec radio kao konobar probaj nazvat office i pitaj dali mozes promjeniti department (kada si vec rijesio sve brevete). Probaj nista te ne kosta. Sretno.

Terco palube
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    valjda NCL

Početno

Koje su mi ??anse da dobijem posao na Carnivalu kao početnik u enginu (kadet valjda), a nemam nikakvog radnog iskustva u struci ??? A ?želim ba?? Carnival ............

Od biraca nema ...... Ima ti ode kod nas na Celebritia kadeta makinje bez iskustva,dva ugovora po 6 miseci i otvara ti se realna mogucnost avancamenta za 7500 dolara misecno.Agent me pita di su ti Hrvati strojari?

3rd eng
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno "di su ti hrvati strojari?"

prika tko krca na celebritia

2nd Off N3bULA avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    JPC shipmanagement - ALI VOLIO BI OFFSHORE :)

Početno

mcelano@rccl.com

Provaj na ovaj mail.

Strojar Bosanac avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    MO LNG

Početno

Dakle rje??enje za tvoje probleme, ovako, u kratko:

Trebas poci na pomorski fakultet u rijeci, upisati u 6. mjesecu 1. akademsku godinu, smjer brodostrojarstva. Po nepisanom pravilu, bazični predmeti (engleski, matematika, termodinamika i mehanika) bi ti se trebali priznati jer si na strojarstvu imao vi??e sati iz tih ispita. Pomocne, motore, sigurnost na moru i jo?? par predmeta će?? morati ići na predavanja, je li, i polo?žit preko kolokvija ili ispita. Zatim, kad to sve rje??i?? i polo?ži?? upisuje?? opet i drugu godinu. U drugoj godini, predpostavljajući da si i??ao na strojarstvo (smjer procesno) nema?? niti jedan sličan predmet onima koje si izučavao na brodostrojarstvu. Dobra stvar je ??to onda dogodine u 6. mjesecu (ako sve polozis u roku) dobivas dokument kojim stječe?? zvanje pomorskog strojara i nakon toga, zavisno o vrsti broda(konkretno za cruisere ne znam) polo?ži?? jo?? koji brevet potreban za kadeta.

Mislim da sam ti ovako ukratko uspio objasniti tvoju problematiku.
    O tempora, o mores!

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    Student

Početno

Ljudi znate sto mene interesuje....
    Koja kompanija u USA ima kruzere ?? da li neko zna ? Kako se zove....

eto
    Datum registracije
    Jan 2010

Početno

Agent me pita di su ti Hrvati strojari?[/QUOTE]

da li mozda primaju asistente elektricare?

3rd eng
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

[QUOTE=N3bULA;66564][email]mcelano@rccl.com[/emai

hvala kolega

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Daniel1983 Vidi poruku
    Pozdrav svima........
    Moje je ime Daniel i zavr??io sam Tehnički fakultet u Rijeci smijer strojarstvo (vi??a), prije oko dvije godine, po starom sistemu. Od tada malo bje?žim od struke, a i od doma, tako da dobijam posao na Carnivalu kao konobar. Upravo sam na vacationu. Čitao sam malo po forumu pa sam djelomično i dobio odgovor na svoje sljedeće pitanje !! Koje su mi ??anse da dobijem posao na Carnivalu kao početnik u enginu (kadet valjda), a nemam nikakvog radnog iskustva u struci ??? A ?želim ba?? Carnival ............Jedan mi je chief engineer iz Hrvatske na Carnivalu (zaboravih mu ime, sorry) rekao da ne mogu sa strojarstvom, da moram na pomorski, pa me to malo zbunilo. Mo?žda sam ga i krivo razumio, nije me onda bas ni brigalo, sada me briga.............ajde hvala svim dobrim ljudima koji mi pomognu
    Jos uvik nema niti jedan Ch.Eng iz Hrvatske na Carnivalu

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od DarioMate Vidi poruku
    Koje su mi ??anse da dobijem posao na Carnivalu kao početnik u enginu (kadet valjda), a nemam nikakvog radnog iskustva u struci ??? A ?želim ba?? Carnival ............

Od biraca nema ...... Ima ti ode kod nas na Celebritia kadeta makinje bez iskustva,dva ugovora po 6 miseci i otvara ti se realna mogucnost avancamenta za 7500 dolara misecno.Agent me pita di su ti Hrvati strojari?
    A sta kod vas kadet nakon kadeture ide za drugog makine? MIslim da si preskocio 3rd engineera ako se nevaram?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od dzosavke Vidi poruku
    Ljudi znate sto mene interesuje....
    Koja kompanija u USA ima kruzere ?? da li neko zna ? Kako se zove....
    NCL ima cruisere po Americi a cruiser na kojem navigaju iskljucivo Ameri su bili NCL-America
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Citiraj Prvotno napisano od cruise line Vidi poruku
    Jos uvik nema niti jedan Ch.Eng iz Hrvatske na Carnivalu
    Momak se malo zbunio sta on zna razliku izmedu St. Ch. Eng. i Cheif Eng.

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

mene samo malo muci ovi naziv visi strojar. ja kad san bija kadet , kapo je bija cepic, a ni ostale oficale nije krasila visina. jesan li ja onda bija visi strojar?posli, ka prvi na jednome brodu...kapo, drugi i treci dvometrasi!!! kako ja mogu bit visi strojar, a oni svi desetak centimetri vise od mene? posli mi je bilo lakse, naviga sa filipima, tu san stvarno bija najvisi strojar. di je susta????

seknd
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    cruises

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    A sta kod vas kadet nakon kadeture ide za drugog makine? MIslim da si preskocio 3rd engineera ako se nevaram?
    Placa za 3rd Eng je 7500,a za 2nd je 9500 $,a ako imas chief eng brevet onda je 9700$ za sekonda....

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maninjorgo Vidi poruku
    mene samo malo muci ovi naziv visi strojar. ja kad san bija kadet , kapo je bija cepic, a ni ostale oficale nije krasila visina. jesan li ja onda bija visi strojar?posli, ka prvi na jednome brodu...kapo, drugi i treci dvometrasi!!! kako ja mogu bit visi strojar, a oni svi desetak centimetri vise od mene? posli mi je bilo lakse, naviga sa filipima, tu san stvarno bija najvisi strojar. di je susta????
    Meni isto taj visi strojar nije jasanpari ka visa medicinska sestra
    ...a da taj kapo cepic nije bija Broke sta su mu nosili bancic za manovrat???

-----------------
    Datum registracije
    May 2009

Početno

nije broke. bija je djilato is korcule, mali papar.

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno

Jel primaju hrvate električare?

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od toma dr Vidi poruku
    Jel primaju hrvate električare?
    Naravno,javi se eurosu za interview

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    Student

Početno

Koliko su plate kadetima na Carnivala....?

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •