Pozdrav svima........
Moje je ime Daniel i zavr??io sam Tehnički fakultet u Rijeci smijer strojarstvo (vi??a), prije oko dvije godine, po starom sistemu. Od tada malo bje?žim od struke, a i od doma, tako da dobijam posao na Carnivalu kao konobar. Upravo sam na vacationu. Čitao sam malo po forumu pa sam djelomično i dobio odgovor na svoje sljedeće pitanje !! Koje su mi ??anse da dobijem posao na Carnivalu kao početnik u enginu (kadet valjda), a nemam nikakvog radnog iskustva u struci ??? A ?želim ba?? Carnival............Jedan mi je chief engineer iz Hrvatske na Carnivalu (zaboravih mu ime, sorry) rekao da ne mogu sa strojarstvom, da moram na pomorski, pa me to malo zbunilo. Mo?žda sam ga i krivo razumio, nije me onda bas ni brigalo, sada me briga.............ajde hvala svim dobrim ljudima koji mi pomognu

LinkBack URL
About LinkBacks
............Jedan mi je chief engineer iz Hrvatske na Carnivalu (zaboravih mu ime, sorry) rekao da ne mogu sa strojarstvom, da moram na pomorski, pa me to malo zbunilo. Mo?žda sam ga i krivo razumio, nije me onda bas ni brigalo, sada me briga.............ajde hvala svim dobrim ljudima koji mi pomognu
Odgovori s citatom