Pozdrav
Naime zavr??io sam vi??u pomorsku smjer nautika, sada sam pred problemom kao i svi kadeti, gdje se poku??ati ukrcati, kako do iskustva koje se tra?ži i na koju vrstu brodova se najbolje opredjeliti...? Ovih dana sam napisao CV i zavr??io pretragu agencija i firmi, sada jo?? moram samo zvati i slati mailove.
Iskreno zanimaju me cruiseri, proče??ljao sam hrpu tema na ovom najboljem forumu i dobio ogromnu količinu informacija i savjeta, ali moram postaviti pitanja koja me zanimaju.
1. Dali je istina da na cruiseru kao kadet neću puno naučiti?
2. Dali je istina da se sporo napreduje?
3. Dali je lak??i ?život na cruiserima nego na cargu (mislim na ?život ne na posao jer mi to nije problem)?
4. Dali je novac manji i kolike su razlike (jer ipak svi radimo da zaradimo)?
5. I najva?žnije dali bi trebao ostati vjeran istoj bran??i u kojoj započnem kao kadet?
Sva ta pitanja i mnoga druga me muče jer ?želim naučiti posao kako treba, da stojim iza svega jer sam naučio znanje, a to je najbitnije...
Unaprijed zahvaljujem, i sve pohvale za forum i kolegijalnost jer za nas početnike ovo je velika pomoć i izvor informacija...![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom

pozdrav marko....ma to o avancavanju i ostalim stvarima ces najbolje vidit kad dodes na brod i kad malo udes u sistem....ja sam avanca puno brze na cruise brodu nego masa ljudi na carga....ne hvalin se,samo ti ocu rec da tu dosta igra srica i jos vise snalazljivost....snadi se druze.....para je losija....od lng ili offshore