Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/18
    Kadet carlitoo avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno Elegant Cruises

gledao sam nedavno na tv-u, pa ne znam da li sam dobro shvatio, ali kao da je ova kompanija u vlasnistvu hrvata ili tako nesto i da medju ostalim rade putovanja na antarktik. I posada je navodno hrvatska. Da li netko ima iskustva s njima? www.elegantcruises.com

mazalosaurus Frenky avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL

Početno

ej karlito bi ja tamo kod njih brod sta ti plovi na antartik se zove andrea,onako nelos brod al brate doli valja za poludit nebi nikome savitova tamo poc jer pare koje ti daju nisu vridne toga,gazda nas dubrovcanin zivi i radi u new yorku ima jedno vec 35 godina,za njih ti mkrca west wind ltd,mazuranicevo setaliste 1,stara vjencaona,ako te jos sta zanima o njima pucaj
    pozdrav

edward
    Guest

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frenky Vidi poruku
    ej karlito bi ja tamo kod njih brod sta ti plovi na antartik se zove andrea,onako nelos brod al brate doli valja za poludit nebi nikome savitova tamo poc jer pare koje ti daju nisu vridne toga,gazda nas dubrovcanin zivi i radi u new yorku ima jedno vec 35 godina,za njih ti mkrca west wind ltd,mazuranicevo setaliste 1,stara vjencaona,ako te jos sta zanima o njima pucaj
    pozdrav

evo kontakt broj telefona bi bilo zgodno da dadne??

Kadet carlitoo avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno

pozdrav

znaci gadno. ma interesiram se malo za kadeturu pa sam naletio na njih, cisto me zanimalo. cinilo mi se interesantno plovit kroz led i to al ocito nije bas bajno. A po parama da li je bolje placeno nego klasicni cruiseri? ne trebaju cifre nego opcenito. Hvala na info

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

meni je prijatelj tamo (prvi) i njemu je nelose....imaju i monet-a,ako se ne varam...
    sve je to stvar navike i individualno.....ugl, zasto ne probat.....
    West Wind gosp. Tokić Tel.021/485-652 e-mail: crewing@wwmaritime.com
    Posljednje uređivanje od sea_st : 08-07-2008 at 09:25 AM
    ...ca smo na ovom svitu...

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

ja sam cuo da sad imaju i brod Dalmacija, malo veci od moneta i andree
    Uglavnom andrea je na antartiku kad je tamo lito (ako ga ima tamo ) :-)

Sad mi je bivsi kadet tamo terco i kaze da nije lose, ali da mu smjestaj nije bas nesta - mala kabina i tako

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Mani je brat bija na Andrei i kaze da je posada dobra i da je dobra atmosfera. brat mij e bija drugi makine ali kaze da su place male ali je dobra odskocna daska za dalje cruisere. I Andrea je kaze on jako jako star brod. Eto
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba zombi avatar
    Datum registracije
    Oct 2007
    Firma
    Garage I.N.C

Početno

mene samo zanima par stvari...koliku placu ima terco kuverte,dali je potrebno iskustvo ( duze malo..) i koliko su ugovori?
    ''Čovik je od svega gospodar, samo je od mora rob, more ga isa u zvizde, more ga kala u grob.
    ''Postoje tri vrste ljudi: oni koji su ?živi, oni koji su mrtvi i oni koji plove.''

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Company name: WEST WIND LTD.
    Company address: MAZURANICEVO SETALISTE 1
    City & p. code: SPLIT 21000
    Country: Croatia
    Contact person: Mr.SLAVKO TOKIC
    E-mail: crewing@wwmaritime.com
    Phone No.: +385 21 485652
    Fax: +385 21 485653
    Mobile: +385 99 2554449
    ...ca smo na ovom svitu...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od zombi Vidi poruku
    mene samo zanima par stvari...koliku placu ima terco kuverte,dali je potrebno iskustvo ( duze malo..) i koliko su ugovori?

Moj brat kad je bija na Andrei je ima ugovor od 4 miseca +-1 i placa je nako mislim oko 2500 $ ali njemu nije bilo bitno jer nije ima prije iskustva na putnickima pa su ga isto primili. eto
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

medecinka dalmacija avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    ENT

Početno

Andrea je stara ka biblija. Ja bila na njoj 15 dana u posjet muŽu . Ali zahvaljujuĆ andrei smo uspili startat. Valjalo ih je za popizdit ali isplati se vidit antarktik.

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

E da vam nesto recem iz prve ruke
    Andrea je brod dobar za zaje........, ali nista drugo.
    Hrana loša, smjestaj uzasan ajde imas internet u kabini(casnici samo)
    Sad je OK jer su se vratili sa Antartika a to ti nse ne isplati ic vidit "soder totalni"
    Bio, vidio, otisao, Andrea ti je totalni gubitak vremena

Kadet
    Datum registracije
    Mar 2009

Početno

znan da san falija temu, ali zanima me kad je sljedeci interwiev za carnival, kakav je ugovor i placa za 3rd off, iman li uopce sanse ka 3rd off sa lng broda?

Kadet
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

ja san na elegant cruises i mogu van rć da mi nije uopće loše spiza je dobra,dobra je i para jedinoje kabina malo manja al sve u svemu nije loše

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Andrea....to vam je rasulo , dolazio sam par puta tamo u posjetu i znam neke ljude koji su tamo navigali, nebi ja s tim brodom do solte a ne na antarktiku, vecina ljudi su koji se nemogu nigdi drugo ukrcat. oni koji imaju nesto u glavi naprave 1 ugovor i nestanu.a kabine su ko koksinjac. mislim da vise i ne plovi i da je vezan u vranjicu....ima jos i Monet on je malo bolji ali isto u k.....
    Posljednje uređivanje od Propuh : 06-17-2009 at 03:15 PM

Clan Posade Tom_Ri avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    Ni na nebu ni na zemlji

Početno

pozdrav

nevezano sa ovom temom, ali antartica je super, ja sam bio tamo 3 mjeseca, brod na kojem sam bio je prastar (napravljen 64, prerađen u putnički 84), niti je pretjerano hladno (ipak se tamo voze putnici), samo je onaj drake malo zajeban kad valja, ali bar ne moraš ništa raditi taj dan, a stali smo više puta i na polarnim stanicama (žestoka pijanka). ukrcaj je u argentini ili u chileu i u pravilu se ostaje 24 sata u luci. tko god je bio na bilo kojoj kompaniji na antartici reć će da mu je bilo super.

Clan Posade
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    rci

Početno

e da je meni sad na antartitk da bi sve....vec 2 miseca iman cruise port canaveral,nassau
    i cococay,,,,2 puta tjedno isti kruz i stalno isto...za popizdit

Clan Posade Tom_Ri avatar
    Datum registracije
    Oct 2009
    Firma
    Ni na nebu ni na zemlji

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nike Vidi poruku
    e da je meni sad na antartitk da bi sve....vec 2 miseca iman cruise port canaveral,nassau
    i cococay,,,,2 puta tjedno isti kruz i stalno isto...za popizdit
    a ja već pet mjeseci imam kruz od agencije do agencije i nikako da uleti ukrcaj, šuti i budi sretan, plaja ide, tamo je lijepo vrijeme, ovdje su počele šugave kišetine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •