Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Kadet ajelecevic avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    OCEANIA CRUISES 1/Eng.

Početno sto izabrati i gdje se moze brze napredovati

Prvo,pzd svima i da vam se malo bolje predstavim.Imam 44 god.od 1998 sam na MSC kao 1st.Eng,nemam Visu ali evo odlucih da se probam i ja ubaciti na CCl ili PCL,kroz neka 3-tjedna trbali bi se odrzati oba intervijua,pa sam malo u nedoumici ako sve to prodem i pozovu me istovremeno gore navedene kompanije,sto izabrati i gdje se brze mogu probiti do prvoga makine jer to sam vec 10godina!! Vec sam odbio dva poziva za ukrcaj i pomalo ma hvata nervoza,isplati li se jos cekati;Hvala unaprijed za svaki savjet!!!

1st Off nikopfri avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Znate mozda tocno kada i gdje se odrzava interview i za koje pozicije...inace sam terco, pa mozda ako i za juniore palube ima nesto...imate kakva saznanja mozda??

Hvala
    Zivot je more

Kadet ajelecevic avatar
    Datum registracije
    Jan 2010
    Firma
    OCEANIA CRUISES 1/Eng.

Početno

Za 3 tjedna u SSM za PCL,koje pozicije ne znam mozes provjeriti na broj 021558522 a za CCL u agenciji Euros pocetkom veljace 051313600 pzd i mozda se i vidimo tamo

1st Off nikopfri avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    Royal Caribbean

Početno

Hvala
    Zivot je more

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od ajelecevic Vidi poruku
    Prvo,pzd svima i da vam se malo bolje predstavim.Imam 44 god.od 1998 sam na MSC kao 1st.Eng,nemam Visu ali evo odlucih da se probam i ja ubaciti na CCl ili PCL,kroz neka 3-tjedna trbali bi se odrzati oba intervijua,pa sam malo u nedoumici ako sve to prodem i pozovu me istovremeno gore navedene kompanije,sto izabrati i gdje se brze mogu probiti do prvoga makine jer to sam vec 10godina!! Vec sam odbio dva poziva za ukrcaj i pomalo ma hvata nervoza,isplati li se jos cekati;Hvala unaprijed za svaki savjet!!!
    Na CCL je puno vise Hrvata strojara(vise od 100) nego na PCL.Ako upadnes na CCL budi spreman da ces sigurno 4 ugovora ili 2 godine biti drugi makinje sta znaci gvardija (svaki mjesec se rotira-5500 eura placa) ,a kasnije sve ovisi o tvojim prijasnjim rezultatima. Sljedeci korak ti je prvi makinje ,ali ne ides odmah u makinju nego hotel sta znaci bazeni,jacuzzi tobogani odrzavanja itd,sta govore mnogi da je najbolja pozicija.Ima nasih i Talijana sta ne zele se micat iz te pozicije i vracat u makinju.Jos ako znas koju rijec Talijanskog to ti je veliki plus na intervju za CCL.Za princess na znam puno ne mogu ti nista reci osim da je atmosfera napetija i strozija to je .Ako te zanima jos sta pitaj na P.M.

Barba cruise line avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    dao otkaz

Početno

Sta ti se tice CCL-a ovo sta je reka reful uglavnom stoji.Pozicija na koju mozes bit primljen je 2nd eng. a za avancamenat u prvoga ces se vjerojatno morat nacekat.Ovo da ces morat bit najmanje 4 ugovora,to je pisano pravilo,a onda se dalje gleda koliko si dugo na firmi...osim ako nisi "neciji igrac"onda ta pravila i nisu tako striktna.
    Ja sam evo 2 god.prvi u hotelu,i jedva se cekam vratit u makinju na motore,tako da ovi drugi dio sta je reful napisa i ne stoji bas,bar ne u mom slucaju.U hotelu je dosta stresno,jer te razvlace na sve strane raznorazni redikuli i zivkaju non-stop uglavnom za gluposti.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •