Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/75
    struja 7
    Guest

Početno Kako do Cruisera??

Elektronicar sam na jednoj domacoj firmi bio sam 3 ugovora po 4 mjeseca
    placa solidna sve pet al mi je dosadilo i zelio bih se okusati na cruiserima. Jel mi moze ko pomoci koju firmu odabrat, za carnival imam neku vezicu. Jel zna tko kakva je razlika sto se tice posla i odgovornosti na bulkovima i cruiserima?
    Kakvi budu razgovori za posao, posto mi engleski nije bas odlican jel to problem?
    Unaprijed hvala svima!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od struja 7 Vidi poruku
    Elektronicar sam na jednoj domacoj firmi bio sam 3 ugovora po 4 mjeseca
    placa solidna sve pet al mi je dosadilo i zelio bih se okusati na cruiserima. Jel mi moze ko pomoci koju firmu odabrat, za carnival imam neku vezicu. Jel zna tko kakva je razlika sto se tice posla i odgovornosti na bulkovima i cruiserima?
    Kakvi budu razgovori za posao, posto mi engleski nije bas odlican jel to problem?
    Unaprijed hvala svima!

Engleski ti je prika prva stavr za raditi na strancu. Ali netriba biti savrsen a Carnival i nije los za pocetak.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

2nd Engineer
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    Cruisers

Početno

Za carnival ti triba solidan engleski, i pripremi se da ako ti je taljan chief electrician da ce te jebat ka malog zutog i izivljavat se na tebi, dok san ja bija tamo bija je jedan nas glavni struje i lik je odlican, ako mos birat brod odi na elation ili paradise neces se ubit od posla a ima nase ekipe.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno ccl

Citiraj Prvotno napisano od Laganini Vidi poruku
    Za carnival ti triba solidan engleski, i pripremi se da ako ti je taljan chief electrician da ce te jebat ka malog zutog i izivljavat se na tebi, dok san ja bija tamo bija je jedan nas glavni struje i lik je odlican, ako mos birat brod odi na elation ili paradise neces se ubit od posla a ima nase ekipe.
    dobro ti jutro ,ne znam kada si ga napustio ali ta atmosfera je davno pala,evo nas par s palube svi smo senior casnici ,makinja sada je dosta nasih avancalo za prve makinje tako dugo dugo nisam cuo da mi se neko od nasih zalio na tu razliku mogu sada nakon toliko godine reci da je to firma gdje smo vrlo dobro prihvaceni .sjecam se ja nasih kompanije i sto sam prolazio s nasim zapovjednicima.

2nd Engineer
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    Cruisers

Početno

Citiraj Prvotno napisano od reful Vidi poruku
    dobro ti jutro ,ne znam kada si ga napustio ali ta atmosfera je davno pala,evo nas par s palube svi smo senior casnici ,makinja sada je dosta nasih avancalo za prve makinje tako dugo dugo nisam cuo da mi se neko od nasih zalio na tu razliku mogu sada nakon toliko godine reci da je to firma gdje smo vrlo dobro prihvaceni .sjecam se ja nasih kompanije i sto sam prolazio s nasim zapovjednicima.
    Zivija ti meni ja san bija cca. 4 godine na Carnival na Elationu tj. medu prvin hrvatima , dok san ja bija u makinji najvise nas je bilo 2, a na kuverti u par navrata 1-2 max, ajde drago mi je ako se situacija prominila. A ja san iskljucivo otisa radi Taljanskih glumaca koje vise nisan moga trpit

Ship Security Officer user999 avatar
    Datum registracije
    Jul 2007

Početno

Unaprijed hvala svima!
    čuj kad bi čuo kako na??i i talijani čitaju "navigational update" u podne na razglas da čitav brod čuje, ti bi rekao da ti je engleski perfektan

pazi bridge officers, a mucaju ko u prvom osnovne ...

ne prodaji se jeftino struja ...

struja 7
    Guest

Početno

evo poslao sam dokumente preko neke veze za junior electronic officer pa cekamo odgovor, placa 3100 eur 4/2 ugovor nisam bas odusevljen s placom jer sam ovamo imao s bonusima 500-600eura vise al dobro ako me pozovu ici cu probat ako ne probam zalit cu mozda cili zivot

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od user999 Vidi poruku
    čuj kad bi čuo kako na??i i talijani čitaju "navigational update" u podne na razglas da čitav brod čuje, ti bi rekao da ti je engleski perfektan

pazi bridge officers, a mucaju ko u prvom osnovne ...

ne prodaji se jeftino struja ...

Ovo je istina i svaki put se nasmijen do boli kad cujen na PA
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

struja 7
    Guest

Početno

pa dobro nisam bas takva katastrofa, mislim pricam ga al ne savrseno al malo me strah isto, jebiga dosad sam radio samo s nasima

struja 7
    Guest

Početno

Uskoro bih trebao na interview za junior electronic officer na carnival, jos ne znam hoce li biti telefonski ili cu morati ici u monte carlo javili su mi samo da cu biti pozvan za prvi iduci session. Jel zna tko sto mogu ocekivati na tom razgovoru i ako budem isao tamo jel treba ici u odjelu. Hvala svima na pomoci.

Clan Posade
    Datum registracije
    Aug 2008

Početno

Uskoro bih trebao na interview za junior electronic officer na carnival, jos ne znam hoce li biti telefonski ili cu morati ici u monte carlo javili su mi samo da cu biti pozvan za prvi iduci session. Jel zna tko sto mogu ocekivati na tom razgovoru i ako budem isao tamo jel treba ici u odjelu. Hvala svima na pomoci.
    ner vidim za??to bi i??ao u odijelu..no to jetvoj izbor.Bio sam na carnivalu prije par godina, nije tako lo??e, ustvari, bit će ti bolje bude li čim manje na??ih..
    Zbog jednog od tih prepametnih "na??ih" umalo sam umro na silveru od trovanja....
    a kad je slučaj do??ao na sud, nisu to vi??e bili "na??i" nego neki drugi ljudi..

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

cinjenica je da je prvi dojam dosta bitan...uostalom, ja kada sam isao u ured sam prije toga pitao da li je odijelo obavezno (zensku u houston officeu) i ona je sama odgovorila da je dress code casual (dakle, ne odijelo ali ne i rebe)....
    kosulja, i gace od odijela....
    ...ca smo na ovom svitu...

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Ja sam recimo imao striktnu uputu da za interview za Princess moram doci u odijelu,kao za hlace ce jos ajde nekako proci ali gore obavezno kosulja,kravata,jaketa od odijela.....Kako ti kaze sea_st prvi dojam je bitan i nemoj se ustrucavati da se obuces malo ljepse jer ti ne moze odmoci,ne gledaj oni tebe u tom trenu kao nekog radnika nego te procjenjuju kakva si osoba i kakav je toj nastup.....

Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

ZOROVIC
    Company address: Ante Starcevica 11
    City & p. code: Rijeka 51000
    Country: Croatia
    Phone No.: +385 51 345 668
    Advert publish date: 20.08.2008
    Department: Engine
    Rank: Electrical Eng.
    Ship type: Cruise Ship
    Years of experience: up on request
    Salary from: US$ cnsolidated - on request

Navigation area
    World wide

Contract dynamics
    4 months on - (negotiable leave ration/vacation)

Short Job description
    Chief Electrician for Passenger vessels, Company: Silversea

Employment type
    (full/part time...)
    Full time employment

Other conditions
    Crew nationality - mixed

struja 7
    Guest

Početno

a jel zna tko kakva pitanja mogu ocekivati na interviewu, nesto iz struke ili je cisto gledanje psiholoskog profila?

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

a jel zna tko kakva pitanja mogu ocekivati na interviewu, nesto iz struke ili je cisto gledanje psiholoskog profila?
    Kod koga ides na interwieu? Ja znan sta tee ceka kod SSM-a za Princess

struja 7
    Guest

Početno

cekam poziv iz monte carla za carnival

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

cekam poziv iz monte carla za carnival

Nebi znao . Brat mi je bija pozvan na intervju za Carnival ali u Rijeku Eto

Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Rank: 2nd and 3rd Engineer
    Company: Silver sea
    Vessel Type: Cruiser
    Tour of duty: 4 months
    Leave ratio (vacation): 2 months
    Salary: USD currency permanent
    Joining date: A.S.A.P.
    Trade: World Wide
    Crew nationality: Mix
    Additional info: n/a

--------------------------------------------------------------------------------

Call: +385 51 345662 or 345668 (ZOROVIC - Maritime services)

2nd engineer skot avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    Star Cruise

Početno

Na putnickima je zakon.probaj i nikad se vise neces vracat na teretnjace

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •