Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/4
    Kadet Kovacevi avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno Strojar na putničkom brodu

Evo ovako strojar sam bija na teretnim brodovima i sad trenutno u offshoru 11 godina.Zanima me isplatili li se ici na putnicke koja je tamo placa i kakav posao strojara.Za kojeg bi moga oficira ici na putnicki sa offshora kao prvi makine.Lipo bi bilo malo prominit posa i brod
    BAT

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Prodi malo po ovim threadovima da se ne ponavljamo

http://www.pomorac.net/forum/putnicki-brodovi/
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet Kovacevi avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Ja sam to sve pročita ali ne vidim bas jasnih odgovora,piše se svega i svašta.
    Ali mene zanima ako večina njih tamo tvrdi da na putničkim brodovima je najbolje navigat neka mi to netko potvrdi s nekim argumentima.I zanima me koja je lova tamo i kakav je posa za strojara.
    Ajte ljudi napišite koju rič.Netreba mi puno samo ono ukratko da vidim oču li se micat iz offshora
    BAT

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

pa sta bi ti reka,30 god san na svemu sta ti pitas ili ti ga sve osim offshore i sad kad san tu,pari mi se puno bolje,kad san ga prvi put proba,negdi sredina 90-tih,jedan ugovor,nisan volija,ali onda i sad ne more se usporedit,moj ti je savjet da stojis di jesi,moja zadnja firma,prije ovoga tvoga di san sad,ima vezano po brodi na mrtvi vez a bila je jaka,vise nije,pa ti sam misli

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •