Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/98
    Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno Kadetura na kruzeru

Ima li netko da radi kadeturu na putnickom brodu??...Zavrsavam visu pomorsku i imam polozen GMDSSi D2 i nema agencije u hrvatskoj koja me nije odbila ukrcat za odradit kadeturu na putnickom brodu...ako netko na ovom forumu ima ista iskustva ili je nekom srećom upao na putnicki neka se javi da me savjetuje ili da bar podilimo iskustva vezana za ovo, jer cu pop...vise...
    Posljednje uređivanje od Kadet : 07-28-2011 at 07:44 PM

kado
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    M/Y Rasselas

Početno

ja sam se sad bio isto malo zainteresirao kad upi??em faks mislio sam ga zamrznuti i poči na putnički odraditi jo?? 6 mjeseci po??to sam do??ao prije dva mjeseca sa atlanske. poslao sam mail bo?žiču i rekao mi je da popunim aplikaciju i da po??aljem pa kad bude netko tra?žio kadeta da če javiti. Evo ti link od weba pa tamo ima?? i mail pa kontaktiraj O nama - Ta-Na d.o.o.

Clan Posade Elektronicar avatar
    Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Silversea

Početno

pozz

ista stvar ti je i sa mnom nije bas da sam dobio odbijenice,ali slabo tko krca kadete na putnickom jedino sto znam da su ljudi isli kao sto je kolega jegger spomenuo a to je kap. Bozic iz TA-NA ,naime ja sam u njega bio na razgovoru i imao je za ponuditi ukrcaj kadeta na putnicki (ali jako rijetko to bude) za lovu od 1000 dolara(nemojte me kuditi zbog ovog sto sam napisao 1000 dolara) koja je mala lova i radje ja odoh preko njega na gearbulk za 1500 eura.

naravo ako imas nekoga da te ubaci na neku od razvikanih kompanija to onda ide lako sve drugo je sama muka.

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Elektronicar Vidi poruku
    pozz

ista stvar ti je i sa mnom nije bas da sam dobio odbijenice,ali slabo tko krca kadete na putnickom jedino sto znam da su ljudi isli kao sto je kolega jegger spomenuo a to je kap. Bozic iz TA-NA ,naime ja sam u njega bio na razgovoru i imao je za ponuditi ukrcaj kadeta na putnicki (ali jako rijetko to bude) za lovu od 1000 dolara(nemojte me kuditi zbog ovog sto sam napisao 1000 dolara) koja je mala lova i radje ja odoh preko njega na gearbulk za 1500 eura.

naravo ako imas nekoga da te ubaci na neku od razvikanih kompanija to onda ide lako sve drugo je sama muka.
    Prije par dana sam prica sa kap.Bozicem, reka mi je da krca ljude na putnicki i da trenutno ima mista samo na cargu...nije mene nitko od agencija odbija, ali svugdi sam dobiva neke slicne izgovore, a svaki dan cujem da su te iste agencije u međuvremenu neke ljude ukrcale...ista mi je stvar i da su me odbili kad me svejedno nisu ubacili

Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Silversea

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kadet Vidi poruku
    Prije par dana sam prica sa kap.Bozicem, reka mi je da krca ljude na putnicki i da trenutno ima mista samo na cargu...nije mene nitko od agencija odbija, ali svugdi sam dobiva neke slicne izgovore, a svaki dan cujem da su te iste agencije u međuvremenu neke ljude ukrcale...ista mi je stvar i da su me odbili kad me svejedno nisu ubacili
    samo da napomenem ja sam bio u bozica u 1 mjesecu,vjerujem da se ponuda puno promjenila od tada. ali sam zato u zagradama napisao jako rijetko
    ali poznajem dvije osobe koje su se ukrcale preko njega,tako da nevjerujem da je i on jedan od muljatora.

probaj direktno slat cv. na kompaniju ja sam poceo sinoc javim ako bude rezultata

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Elektronicar Vidi poruku
    samo da napomenem ja sam bio u bozica u 1 mjesecu,vjerujem da se ponuda puno promjenila od tada. ali sam zato u zagradama napisao jako rijetko
    ali poznajem dvije osobe koje su se ukrcale preko njega,tako da nevjerujem da je i on jedan od muljatora.

probaj direktno slat cv. na kompaniju ja sam poceo sinoc javim ako bude rezultata
    Bude li sta javi...

mazalosaurus Frenky avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    OOCL

Početno

ej kadet provaj na 099/2554449 ili 021/485-652 west wind gosp. slavko tokic,pa pitaj koliko sam ja upoznat tribali bi imat mista za kadete,za placu nisam siguran kolika je na jedan brod je u eurima to sigurn znam.sritno

kado
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    M/Y Rasselas

Početno

jeli tko kontaktiro ovog slavka tokića

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jeGGer Vidi poruku
    jeli tko kontaktiro ovog slavka tokića
    Moj Brat je bija priko njega na brodu Andrea , kaze da nije lo se ali da je laca pre mala pa je osa ca od njih.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Datum registracije
    May 2008
    Firma
    Silversea

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frenky Vidi poruku
    ej kadet provaj na 099/2554449 ili 021/485-652 west wind gosp. slavko tokic,pa pitaj koliko sam ja upoznat tribali bi imat mista za kadete,za placu nisam siguran kolika je na jedan brod je u eurima to sigurn znam.sritno

ja sam dosao u kontakt sa gosp. slavkom ali mi ga je preporucio frend koji je posao kadeturu raditi na brod Andrea.on tamo ima 1000 dolara a mene gosp. slavko salje na kadeturu na brod Dalmacija plata kadeta je 900 eur. trebao bih se ukrcat pocetkom 8 mjeseca.

meni je jako korektan i ljubazan,probajte

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frenky Vidi poruku
    Pozdrav, nije me bilo na forumu odavno tako da nisam odgovara poruke...ako koga zanima u SSM ima mista za radit kadeturu na brodu Adriana za 1200usd...

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

evo vam ima na stranici www.shiptalkjobs.com , koja je nesto isto kao maritime-connector (besplatno se logirate i svakodnevno mozete vidit otvorena radna mjesta na razlicitim kompanijama)....
    tako npr celebrity cruises trazi cadete za njihove putnicke brodove.....
    ...ca smo na ovom svitu...

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od sea_st Vidi poruku
    evo vam ima na stranici www.shiptalkjobs.com , koja je nesto isto kao maritime-connector (besplatno se logirate i svakodnevno mozete vidit otvorena radna mjesta na razlicitim kompanijama)....
    tako npr celebrity cruises trazi cadete za njihove putnicke brodove.....

Fala na informacijama...

edward
    Guest

Početno

Ima li netko da radi kadeturu na putnickom brodu??...Zavrsavam visu pomorsku i imam polozen GMDSSi D2 i nema agencije u hrvatskoj koja me nije odbila ukrcat za odradit kadeturu na putnickom brodu...ako netko na ovom forumu ima ista iskustva ili je nekom srećom upao na putnicki neka se javi da me savjetuje ili da bar podilimo iskustva vezana za ovo, jer cu pop...vise...

bolje ju je odraditi na kargu.

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od edward Vidi poruku
    bolje ju je odraditi na kargu.
    Zbog čega?

edward
    Guest

Početno

Zbog čega?
    daleko vi??e će?? naučiti na kargu,i kao kadetu će ti dati vrlo vjerojatno veći stupanj samostalnosti.iskusiti će?? sve tegobe i izazove jo?? kao ?žutokljunac.

no,to ne znači da sam ja u pravu.upoznao sam nekoliko jako dobrih oficira,koji su bili kadeti na putničkom brodu,pa nisu imali problema sa ??ljakom na kargu recimo.

prva i osnovna stvar je da se nauči?? ?živjet na lamarinu

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od edward Vidi poruku
    daleko vi??e će?? naučiti na kargu,i kao kadetu će ti dati vrlo vjerojatno veći stupanj samostalnosti.iskusiti će?? sve tegobe i izazove jo?? kao ?žutokljunac.

no,to ne znači da sam ja u pravu.upoznao sam nekoliko jako dobrih oficira,koji su bili kadeti na putničkom brodu,pa nisu imali problema sa ??ljakom na kargu recimo.

prva i osnovna stvar je da se nauči?? ?živjet na lamarinu

Sve to mi ima smisla i virujen da nebi bilo lo??e iskusit malo carga, pa makar jedan ugovor.Izgleda da bez toga ionako nemogu na putnicki (svi tra?že polo?žen porucnicki) barem ove zvučnije firme, a viruj mi sve san ih kontaktira...fala ti na savjetima

Clan Posade
    Datum registracije
    Jun 2008

Početno

dugo sam na putnickim i imamo kadete bez cargo iskustva i sa cargo iskustvom.svi su se zapovjednici slozili da se vidi razlika jer se na cargu odraste prodes svakakve situacije od nespavanja radi stiva i tankova,zime,nevrimena ,leda i svega ,a kroz sve to se celicis ,sta na cruiserima neces imat priliku.neces na cargu nista vise naucit,ali ces postat jaci i cvrsci sutra za zivot i zato napravi koji ugovor na cargu.ovo ti je zakljucak od par zapovjednika najvece i najace cruising kompanije na svijetu i ja ti pisem prijateljski savjet ,a sve ja na tebi

edward
    Guest

Početno

Citiraj Prvotno napisano od reful Vidi poruku
    dugo sam na putnickim i imamo kadete bez cargo iskustva i sa cargo iskustvom.svi su se zapovjednici slozili da se vidi razlika jer se na cargu odraste prodes svakakve situacije od nespavanja radi stiva i tankova,zime,nevrimena ,leda i svega ,a kroz sve to se celicis ,sta na cruiserima neces imat priliku.neces na cargu nista vise naucit,ali ces postat jaci i cvrsci sutra za zivot i zato napravi koji ugovor na cargu.ovo ti je zakljucak od par zapovjednika najvece i najace cruising kompanije na svijetu i ja ti pisem prijateljski savjet ,a sve ja na tebi

slo?žio bih se otprilike premda ipak mislim da će?? na kargu vi??e naučit,tamo si prisiljen biti samostalan i raditi stvari ko kadet i kao terco koje na nekim putničkim firmama rade isključivo seniori.

evo recimo bio sam sa nekoliko juniora talijana i britanaca koji su imali iskustva na putničkima (i to samo na putničkima) koliko i ja na kargu.tvrdim da nijedan od njih nije u stanju rutinski proć sam bez nadzora dover strait ili gibraltar recimo.da ne govorimo kako nikad nisu drljali u ??tivi po dvije noći neprospavane pa onda partili van na deset force.

nit su kad karačili dole tete po brazilu i argentini ??to je ipak do?življaj

Prvi kuverte sea_st avatar
    Datum registracije
    Sep 2007
    Firma
    TK

Početno

Employers Job Reference: Apprentice Deck Officer
    Company: Celebrity Cruises

Position: Cadet/Apprentice
    Job Category: Deck
    Description: Under the overall supervision of the Staff Captain and the direct supervision of the Chief Officer (Safety) and Chief Officer (Deck) the ADO should become familiar with all deck evolutions. The ADO also participates in watches under the direct supervision of the Office in Charge of the Navigational Watch.

RESPONSIBILITIES: Those assigned to this position shall work with superiors to understand and comply with the company's safety, navigation, and environmental policies including, but not limited to, their responsibilities under the Emergency Plan and Muster List. The ADO shall have an understanding of the Navigation Policy and Procedures manual, Master’s Standing Orders, and Master’s Night Orders. The ADO may, at time to time, be assigned additional items consistent with the safe operation and mission of the vessel.

Minimum Qualifications and Experience: QUALIFICATIONS: Licensed deck officer OR deck cadet/student at a maritime academy OR other approved program to obtain a deck watch-standing officer’s license.

Ship Type: Cruise Ship
    Start Date: Available on request
    Salary: Salary Available on Request
    Temporary Job? No
    Trip Length: 6 month s
    Leave Ratio: 3on, 1off
    ...ca smo na ovom svitu...

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •