Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/12
    Srednja struja toma avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    juzni Pacifik

Početno Tranzitna viza

Pozdrav svima,

Evo bi uskoro napokon triba ic na jedan of brodova rccl i moram napravit c1d vizu i MCV vizu i tranzitnu vizu za Australiju . Ima li tko ikakva iskustva u vezi pravljenja tranzitne vize??
    Znam ima sve na netu na njihovim stranicama, to sam procita , ali nije mi bas
    sve jasno koje papire treba prilo?žit. Ako je netko već pravia tu vizu , mo?že li mi napisat koje je on papire nosia??
    Molim i zahvaljujem.

Clan Posade
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

vjerojatno ides na Rhapsodya ako nisu koji drugi brod poslai doli, uglavnom moj ti je savjet da nazoves australsku ambasadu u zg, ima na netu njihov broj, mail i radno vrime kad mozes zvat, pitat sta ti triba od papira i odi u zg osobno i to napravi u uru vrimena, ja san se izludija kad san sla putovnicu city expreson u zg pa ceka jeli to doslo ili nije pa dok su to napravili proslo je 20 dana...uzmi sve odi u zg i za uru vrimena je sve gotovo.
    Vp!

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade markiz avatar
    Datum registracije
    Jun 2009

Početno

Ako ti firma ne rjesava vizu neka ti tocno navedu ono sta ti triba pa sam zazovi australsku ambasadu u zagreb

Ja san tranzitnu radija 2 puta priko globtika oni bi mi sredili sve, uglavnom ima?? popunit formulare koji uključuju i pitanja o vojnoj slu?žbi, i sve ti jako kratko traje kada dođe?? u ambasadu, ako ti vec firma ne rje??aje nazovi ambasadu u zagrebu i pitaj koji formulari ti tribaju i da li ih mo?že?? skiniti sa interneta, a dobices i tu pomorsku vizu koja ti se opce ne tuče u putovnicu nego je to neki elektronski tip vize.

1.Casnik mare avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Evo pred 20 dana je mu?ž radio tranzitnu vizu za Australiju.Njemu su iz agencije dogovorili termin, poslali na mail papire koje je trebalo ispuniti, garanatno pismo, detalje leta, neznan točno ??to je jo?? bilo,samo se sjećan da je trebala i slika.Na Kaptolu je njihova ambasada, i za pola sata sve je bilo gotovo. Mislim da viza vredi 3 dana od ulaska u zemlju. Nije bilo problema, čal ??to vi??e, re??eno za čas.
    "Sretni ljudi nemaju
    uvijek ono najbolje, ali naprave najbolje od onog ??to imaju."

seknd
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    cruises

Početno

Skupi papire na netu...imas tocno za mca vizu....ispuni i posalji di triba ,nista lakse,odma preko neta ti dojde odgovor,tj...broj vize,( sve je online)

Za tranzit visu trebas takoder pokupit papire na netu ,isprintat ih ispunit( deklaracije jesi bija u ratu ili ne....ko da smo zlocinci neki al jbg_a) te sve mozes poslat dhl-om ( skupa sa putovnicom i vec sta triba u AU embassy na kaptol,ja sam svaki put tako cinija ....tri godine sam radija tamo na brodu...cica ce te nazvat i poslat o njihovom trosku papire nazad....sve ti je na site_u ...dobro procitaj...

Sretno

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Eto Toma reka sam ti ja ima ljudi samo triba otvoriti thread.
    Mislim da ti je sad sve jasno

Sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Banned
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lyngnerud Rederei

Početno

Australija je napokon izbacila iz procedure za vizu pitanja vezana za sudjelovanje u ratu, barem su tako rekli...

1.Casnik mare avatar
    Datum registracije
    Jan 2009

Početno

Istina je, izbacili su pitanja u vezi sudjelovanja u ratu. Čini mi se da su pitanja ok.
    "Sretni ljudi nemaju
    uvijek ono najbolje, ali naprave najbolje od onog ??to imaju."

Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    juzni Pacifik

Početno

Hvala vam svima!

Samo još nešto. Garantno pismo, jel se to misli na Letter of employment?
    Posljednje uređivanje od toma : 10-19-2009 at 12:51 PM

Clan Posade
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Tako je, Letter of employment je na royala garantno pismo!

Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    juzni Pacifik

Početno

Hvala Juka.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •