Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 6 123 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/104
    Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2007
    Firma
    zadnji na Pullmantur cruises

Početno

A sto je sa casnicima palube, kako aplicirati na tu poziciju?

Administrator Sonny avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    NCL

Početno

Imas takodjer stranice na kojima se mozes prijavit,pogledam pa stavim ovdje

Moderator - Master lise avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    ASM GmbH Co. KG

Početno za Deck / Eng. Officers

Sljedeće info skinute sa Posao na brodu

?ivot i rad na brodu - Cruise Line Job

Chiasso, Switzerland
    Princess Cruises BV
    Corso San Gottardo 32
    CH-6830, Chiasso (TI)
    Switzerland.
    Tel: +41 91 695 5169 / 5160
    Fax: +41 91 682 7577.
    mailto: princesscruises.switzerland@princesschiasso.com

Genoa, Italy
    Navitrans B.V. Shipping Agency
    Via Fieschi, 3/5
    16121 Genova
    Italy
    Tel: +39-010-5705-831
    Fax: +39-010-592-655
    mailto: Genoa@pocruises.com

Moram priznat podosta korisnih info glede zapo??ljavanja,rada i ?života na putničkim brodovima moguće je pronaci na ovom forumu.

Zainteresirani pogledajte.
    Posljednje uređivanje od lise : 04-02-2008 at 05:54 PM
    Nomen est omen...

Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    ASM GmbH Co. KG

Početno Ferry Operators

Za one koje interesiraju ferry...
    Manje vi??e sve europske Ferry operatore te njihove linkove mo?žete pronaći na ovoj stranici..., a dalje u potrazi za poslom sami ili ako znate kojeg agenta u nas. Sretno.

Ferry Operators - European Ferry Operator guide from directferries.co.uk
    Nomen est omen...

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Lise....a sta je s tobom,ima li kakvih novosti ?

Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    ASM GmbH Co. KG

Početno

Zna?? onu staru "nada umire zadnja"...(evo ćekam da se Dalmo?? ponudi i potegne par svojih veza
    Ma ni slike neće da nam poka?že...a ti mu nosi motoklub.

Ekipa u?živajte kad mi ne mo?žemo.
    Nomen est omen...

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Nema prijatelju od toga nista,znam ja njega,a posto vidima da ga danas nije bilo na netu ocito je imao posla,ja bi jako volio ako bi ti on sa svojim vezama mogao pomoci,nezna koje veze ima ali ako onaj lik nije meni mogao nesto srediti onda......kazem,daj boze da svemoguci moderator sredi nesto,ma ne sekiraj se,eto mene na brodu uskoro pa cemo vidit....

By the way,za 4 ure krecem za Zagreb,pravac Pariz pa Miami......en' ti zivot kako mi se ne ide,ali zafalilo je para.......

Pozdrav iz -Naravno kisne Rijeke !

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno Intervju

E Lise care. Ma pusti ti ovog Velikog voltaznog struju evo vako ako si zainteresiran za cruisere ima intervju za Princess u 5 misecu samo se javi na SSM. Eto reka san to na PP i nekome ode na forumu i posla mi je zahvalu da je sredija intervju sad u 5 misecu. Eto probaj i ti pa sritno.
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    ASM GmbH Co. KG

Početno Hvala...

Hvala Dalmo??, ali nemoj mi priku High Voltage napadati (stara je to Bonitina ??kola)... i da je jo?? takvih nesebićnih ljudi na brodovima dobro bi nam do??li.
    Ali vidim ja da se vas dva dobro sla?žete, i ??aljite nam te slike sa "party drill-ova"....
    Reci visokom naponu da se javi tu i tamo na forum (i nemoj ga zaposlit vele).

ps - Ni??ta od tog interviua za ovaj put...i ja ću uskoro lagano kockice slagat i po moru se valjat (North Europe - Brazil - Japan)

Pozdrav ekipi
    Posljednje uređivanje od lise : 04-12-2008 at 02:09 PM
    Nomen est omen...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od lise Vidi poruku
    Hvala Dalmo??, ali nemoj mi priku High Voltage napadati (stara je to Bonitina ??kola... i da je jo?? takvih nesebićnih ljudi na brodovima dobro bi nam do??li.
    Ali vidim ja da se vas dva dobro sla?žete, i ??aljite nam te slike sa "party drill-ova"
    Reci visokom naponu da se javi tu i tamo na forum (i nemoj ga zaposlit vele).

ps - Ni??ta od tog interviua za ovaj put...i ja ću uskoro lagano kockice slagat i po moru se valjat (North Europe - Brazil - Japan)

Pozdrav ekipi

A Lise pribiljezi se oma za sljedeci intervju a do tada vise srice. A mozda ti neko i odgovori od onih sta san ti posla linkove na PP. A sta se tice naseg prike High Voltagea ma ja i on cemo lako. a evo sad svake ure mora doci na brod ceka ga se. a i zadacu mu par poslica jer takav je posao haha... haha nije mu lako isprid njega je 12 tjedna a ja fala bogu jos ostalo 5 i doma zeni guzicu grijat

Tebi sritno u navigaciji ali ja san ruku na srce zaboravia sta znaci valjati se :
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Clan Posade orange avatar
    Datum registracije
    Jan 2008

Početno bez skole

Opet jedno pitanje.
    Sta sve se moze radit na cruiseru bez skole?

Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    ASM GmbH Co. KG

Početno

Citiraj Prvotno napisano od orange Vidi poruku
    Opet jedno pitanje.
    Za početak, biti ?žigolo.

Nomen est omen...

1.Casnik infomanager avatar
    Datum registracije
    Feb 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od orange Vidi poruku
    Opet jedno pitanje.
    pogledaj postove ovdje i po forum.hr koji se tiču cruising-a, ima?? neku agenciju u zagrebu koja ukrcava hotelsko osoblje ..., ako si mlada, lipa i govori?? strane jezike ... svijet je tvoj

1.Casnik infomanager avatar
    Datum registracije
    Feb 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od lise Vidi poruku

Pozdrav ekipi
    ajde ne daj se. koliko ja znam taj cruising biznis i ne cvjeta ba??, jo?? su uvik dolari (ispričavam se ako govorim krivo) pa i nije vi??e neka razlika, čini mi se bolje ona opcija od propan-butana

Clan Posade orange avatar
    Datum registracije
    Jan 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od infomanager Vidi poruku
    pogledaj postove ovdje i po forum.hr koji se tiču cruising-a, ima?? neku agenciju u zagrebu koja ukrcava hotelsko osoblje ..., ako si mlada, lipa i govori?? strane jezike ... svijet je tvoj
    Nije za mene, nego za kolega. Ja sam zakasnila (kako Lise vec zna, uvijek kasnim).

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Ej Dalmos evo san se prijavija znas danas si mi pisa siti se, a lipo bogami jos imas 5 tjedana i doma a lipo al lito te vata na bro a ja lipo doma 22.06. pa do 03.09. nemore lipse pa bozic i nova doma.I vidin imas ekipu da ti nosi moto pulseve nabrod jeli a ja ode sam sa svedanima a ti uzivas ha ha

Cif OPDS gen. war avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    na lati

Početno Svi u kupe a ja u spade

Alo ekipa,
    evo svi se neckaju bili u offshore a ja se neckan za kruzere. Vec san 9 godina u offshoreu i mozda bo malo prominija. Znan da necu nigdi moc dobit lovu koju sad iman ali ako bi mi moga neko odgovorit na par pitanja. Triba polozit kapetanski ove godine pa me zanima koji bi posal moga dobit na kruzerima, koja je lova za taj posal i jel se moguce uvalit negdi na ugovor od 10ak tjedana jer duze necu.
    Neman iskustva na kruzerima ali san radija na flotelima di bi imali po 300 putnika. I iman 3 banke u guzicu.
    Unaprid fala lipa i biljezim se sa stovanjem

P.S. Jel' imaju oni DP operatore posto znan da neki imaju DP sisteme na brodu?
    Laganini po moru se brckam

Banned
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    Solstad Offshore

Početno

...evo mozda nije direktno vezano za tvoje pitanje al mozda te bar nasmije.
    Nisam ni ja upoznat sta je sa DPO na cruiserima u globali ali prijatelj mi je ofical kuverte na Princessa i imaju DP (nije mi zna rec covik koji).
    Situacija je ovaka, na konzoli doslovce sta ne pise "Ne diraj". Niko to nista ne cacka, svi znaju da je to nesto za "stat na mistu" a ne sidrit ali kako stvari stoje...pada prasina po njemu.

Toliko o cruiserima...al opet, nije za cudit se jer to je ipak onako vise hotelijerstvo nego pomorstvo...Malo uniforme, bokun ono zaglumit, navigacija tocka A tocka B...to je to.
    Nema to veze s pomorstvon..ja ode kuzin da covik s offshora u biti ide malo ono hibernirat na cruiser. Samo sta si reka da te za barbu stave, nes ka vamo imat...

Kadet
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Ja isto mislin da nemos tako lako doc za seniora na cruisere jer off shore nema nikakve veze s ovin poslon ode i nije to bas navigavanje od tocke A do B jer evo smo u cruzu u aziji od Hong Konga pa do Kuala Lumpura a uz to smo bili i Australski kruz pa to nije bas ravna linija a i sami znate koliki je promet brodova u Singapuru i Hong Kongu pa racunaj te 2 put tjedno ta guzva i manovre svaki dan te vecina ima misljenje da se ode dolazi glumit a meni su smisne te vase male barzice od brodova s nekih 10000Kw snage ili sta vec pa nama su 2 generatora tolika ,a od ostalin poslovima necu ni ulazit u diskusiju eto toliko iz plovecih hotela.

Stranica 1 od 6 123 ... PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •