Po??tovanje...ja san novi član. Odradi sam asistenturu za struju. Zanimalo bi me kakav je ispit kod globtika za poć na shell-a.
Po??tovanje...ja san novi član. Odradi sam asistenturu za struju. Zanimalo bi me kakav je ispit kod globtika za poć na shell-a.
Evala dobro do??a)))))))))) ja trazim svoju asistenturu
Pozdrav
Nije mi bila namjera glumit kauboja. Evo provat čemo ponovo.
Pozdrav svima, iman 24 god, odradi san asistenturu za struju. Trudin se doć do informacija gdje bi mi bilo najbolje za ukrcat se, nadan se da ćete mi moć podilit koju rič mudrosti. unaprijed se zahvaljujem.
Gospodine Dalmos
Stvarno neznam za??to forsirate toliku formalnost tamo gdje ona ba?? i nije potrbna. čovjek se samo htio informirati, i ??ta je dobio. umjesto pomoči dobio je fugu.
p.s. struja ja ti neznam bas o strujama al vjerujem da ce ti kolege na ovom forumu pomoc.
Nije ti nikakvo tjeranje "formalnosti" kako ti to tvrdi?? , već postoje neke elementarne regule i uzance za "rookie" koji dolaze. Kao prvo milijarde postova i poruka je napisano ovdje i nema tog odgovora koji se neće naći samo malo treba kopat ( e...ali kako jedan kolega ka?že prije par dana...to je na drugom threadu ili strani , i tko će sada to kopat) , prije nego se ulijeće kao padobranac. Uostalom gdje ti to mo?že?? uletjet kao iz neba kod nekog i odmah , ??ta je ovo....kako ono...gdje je ovo. Tako se to ne radi , tako da se ne radi o formalnosti već o elementarnoj kulturi. O tom shellu i ispitu je na ovom sajtu knjiga napisana, treba nać. Evo nadam se da shvaća??...nije to fuga nego prijateljski savjet.
....mladost je htjela daljine , luke bez tvoje topline
al uvijek si bio i ostao grade če?žnja u srcu mom
ja sam u tvojoj ,ti u mojoj du??i , Rijeko jer moj si dom
@Mraka
A moj covik. Prije svega nemoj mi molim te pisat gosodine Dalmos jer oma pomoslim da iman godina ko moj caca u najmanju ruku. Od osnutka P.neta je zamisljeno da je ovo site koji pomaze pomorcima s naglasak na ono mladima. P.net je i zamisljen kao neki brod i zato i ima neku hierarhiju. Svima se nemoze ugodit jer da moze onda to nebi bilo dobro nikako. Osobno jako cijenim raznolikost i uvik govorim da svi volimo iste stvari onda bi svi ljubili istu zenu i nosili istu majicu itd...
Sta sam tija rec? Mladi se moraju naucit kad dodu na brod da moraju postovat pravila broda koliki god oni "kauboji" bili u svojoj kuci (zenama,materama,curama i kome vec).
Dakle kad dodes ode u ovaj nazovimo ga virtualni ukrcaj onda moras postovat pravila a prije nego pocnes davat svoj glas tribas i malo citati i znati pravila tog "broda". Jer viruj mi nece ti barba (Casper),kapo (Turist
) itd tolerirati upade i bahacenje nego ce ti dati nogu u guzicu i radacu u ruke ili avionsku kartu za doma. Stoga Mraka moj ovo sta ja recem ode je samo nesto sta ti mozes zanemarit ali se nadam da ces iz toga nesto naucit. Sta se mene tice forum i je zamisljen da smo sakriveni i da budemo sta zelimo ali P.net je kako sam rekao vrsta broda i tu se uci od ponasanja do nacina rada i svega drugog. Eto to ti je moje objasnjenje jer ako to shvatis ode neces sigurno na brodu upast prvi dan ko indijanac i stvorit o sebi sliku kakvu ne zelis.
Eto to ti je to
Lip pozdrav pa ti radi kako zelis
P.S
@Visoki napon
dobro dosao i drago mi je da si izvukao pouku.
Stari, potpuno se slazen sa Bilicevin poston. Za sve asistente i kadete je najbolje prvi brod ka oficir ucinit na firmi di si otuka tu asistenturu.
Moj ti je savjet da za prvi put ostanes na istoj kompaniji...
![]()
pozdrav! di si odradia asistenturu, kako je bilo? koju si ??kolu zavr??ia i jesi naučia i??ta o poslu? podili malo iskustva, ja sad tra?žim ukrcaj za asistenta stuje pa su mi bilo kakve informacije i vi??e nego dobrodo??le..
Dalmos ispricavam se jos jednom,Mraka hvala na pomoci.Ivane sto se tice asistenture odradi sam je na KORKYRA SHIPPING.?*to se tice posla dosta sam nauci,sef mi je bija odlican a i posada.A u vezi ??kole zavrsi sam tehnicara za elektroniku.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)