Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/14

Tema: Pozdrav

Kadet Molaj, ? tivaj avatar
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    jo?? malo pa sa će

Početno Pozdrav

Evo nakon nekog vrimena i ja se odlučija pridru?žit u ovu grupu neobičnih smrtnika. Dolazin iz Zadra zavr??ena vi??a,polo?žen tanker familarization, trenutno stanje potraga za kadeturom (mislija san da će bit lak??e ). Pozdrav svima koji tra?že komadić kruva u pomorskoj industriji, nadam se ugodnom dru?ženju.

Clan Posade
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    svugdi

Početno

pozdrav i tebi a sto da ti se rece trazi pitaj moli,imas visu pa imas sansu vecu od nas sa srednjon..stose tice tankerske i atlantske mislin da nemas sto traziti bez dobre veze a ovo ostalo neznan....pomalo i sritno ti bilo

Kadet Keyser S??ze avatar
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

provaj u mitsui. Liburnska obala 6, 3.kat (iznad biv??eg maya puba).
    Donde Esta La Biblioteca

Kadet mario.croat avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Ni na nebu, ni na zemlji!

Početno

Welcome Molaj ??tivaj
    Kupite cvijeće voljenoj ženi, ali ne zaboravite ni na vlastitu.

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Ka prvo, svidja mi se ime tvoje firme
    Samo upri brate,naci ces i ti nesto (svi smo pa ces i ti!)....a bilo bi ti najbolje na tankersku (moze svak govorit sta oce al tamo bi naucia dosta toga).
    Ode mos lipo vidit kako se pise dobar CV,sta ti triba sve,itd...
    Skroz dovoljno za kvalitetan pocetak
    Sritno

Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    jo?? malo pa sa će

Početno

Fala ljudi na dobrodo??lici i savjetima bija san u azlei jo?? u sedmi misec na čekanju san , bija u tankerskoj ,gloptik, wilhelmsen, columbia, zorović, iva shipping, v ships, maersk, CMA, colship, CB maritime, Thome i neznan jos mozda san nesto zaboravija (sve osobno oko za oko ) i svagdi isti odgovor. ?*to se tice interneta posla san samo na par mista tija san prvo izvidit ovo di mogu osobno otić, mislin ima toga jo?? ali je malo da prostite zajebano u drugom gradu i pje??ke a sa strankama skoro svi rade samo od devet do podne, daljnji plan bombardiranje mailovima i tako (tra?žit veze ) .Ako neko ima pitanje a ja mogu odgovorit samo udrite.

??ivi bili.

Kadet Keyser S??ze avatar
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

odi opet na sve te firme... i idi dok im ne dopizdis i posalju te na brod da te ne gledaju 6 miseci. Torbarina u Privlačkoj Plovidbi je mozda glasan, ali on voli kad se neko trudi napraviti korak vise. U azalei vole trpati na??e ljude tako da ako kazu da nema onda stvarno nema(po mom misljenju).

Sto se tiče veza mores poceti piti kave u uskoka i cekati da dođe mustać na karte pa mu plati neki sok 4kn.
    Donde Esta La Biblioteca

Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    jo?? malo pa sa će

Početno

Hahahahah Privlačka plovidba Torbarina je iz debeljaka pa mo?že i debeljačka, a slu??aj sad ne??to muvan bit će valjda ne??to. A za azaleu potvrđujen ??to si reka vole oni na??e krcat samo ??to su oni zadnja rupa na svirali pa krcaju kad in vi??a sila dozvoli. I da napomenem u svin firmama di san bija ljudi su ugodni i svako će izdvojit par minuta za razgovor.

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Molaj, ?*tivaj Vidi poruku
    ...mislin ima toga jo?? ali je malo da prostite zajebano u drugom gradu i pje??ke a sa strankama skoro svi rade samo od devet do podne,...
    Zato imas ove nocne linije, dodjes ujutro oko 5-6 uri i udri sprint od agencije do agencije do podne, onda doma, pa sutra opet nazad. Obuj dobre patike i samo naprid!
    Born in Croatia

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno pozz

evo da se i ja predstavim. Ja sam Igor, ?živim u Omi??u. Već neko vrijeme sam na brodovima, bio sam na dugoj (mediteranskoj pa MSC) te na dalmatinskim turističkim brodovima. ??elja mi je ukrcati se na offshore supplayer vessel iako već dvije godine neuspje??no :/ nadam se da netko ima neku informaciju jer sam poslao preko 450 CV-a, molbi i svega ostaloga, ali ne ide...... eto ne??to od mene, pa se čujemo. Veliki pozdrav svima!

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Ziv bio kolega!

Ovo sto si napiso si mislio za CB tankere?
    Dobri su ti za pocetak, mali brodi, uglavnom po Atlantiku se muvaju. Tako mi rece kogo sto je bio samnom a doso je sa CB-a. Odgulio tamo covjek 5-6 godina.

Imade ti njihov broj kod Bilich-a u postu sve za asistente pa baci oko.
    Sretno ti bilo!

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

fala covik..
    probam i to,svejedno mi je di, samo da krenem s offshore.da uderm matrikulu koju god ili misec.. zivija

Kadet
    Datum registracije
    Dec 2011

Početno Po??tovani kolege pomorci

Već dugo pratim ovaj forum ,i mogu reči sve najbolje.Naviga sam od 81-do 89 godine na Lo??inskoj Plovidbi,a onda sam oti??a na Zodiaca i poslije na Offera.Sad radim na kraju.Od mene ovoliko za prvi put.

2/Eng Fenix-xD avatar
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    NMM

Početno

Već dugo pratim ovaj forum ,i mogu reči sve najbolje.Naviga sam od 81-do 89 godine na Lo??inskoj Plovidbi,a onda sam oti??a na Zodiaca i poslije na Offera.Sad radim na kraju.Od mene ovoliko za prvi put.

Dobro dosao!!!

Ali to nije isto??? Zodiac=Offer

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •