ante iz splita, redovni student 2. godine brodostrojarstva na pomorskom fakultetu u splitu. pozdrav!![]()
ante iz splita, redovni student 2. godine brodostrojarstva na pomorskom fakultetu u splitu. pozdrav!![]()
Mislim da je puno ljudi na forum.hr-u jer tamo ima dosta korisnih infa.
JA sam recimo i na motori.hr pa me baniralo par putajer su tako moderatori odlucili i nema zasto i kako nego ban pa se hebi
![]()
![]()
znaci Dalmos?! Ali to znaci da ne pises nego samo citas jer taj nick nema ni jedan post
Je ovdje je milina tebi,meni i jos nekolicini povlastenih.A sta s ostalim postenim forumasima.Sto ce oni??? Je li njima milina ili se oni osjecaju malo drugacije od miline.Tija bi rec suprotno od miline ali mi ne dolazi taj glagol na pamet pa recoimo da je to sranje mislim suprotno od miline.
Posljednje uređivanje od Perza : 12-19-2011 at 10:27 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
poslovni,slobodna,jutarnji.....U biti svima na kojima se ljudi dobro loze na zadanu temu. Pomorac.net je u tome ipak na prvome mjestu. Ovdje forumasi kao da su napravljeni od 98 oktanskog benzina. Izrazito lako zapaljivi.Samo im treba dodavat kisik ostale komponente trokuta gorenja(zapaljiva materija i toplina su uvijek tu).Ni na poslovnom gdje ljudi gube milione kuna se ne loze kao ovi nasljednici Kolumba i Ameriga Vespucija.
znaci ima nas dosta na moroni.hr![]()
the machine spirit is with me!
STX 14V32/40(inace na ovo korejsko govno svrsavam) izmjena obje turbine ispod 3 sata. To ne mogu ni mehanicari formule 1.
I za Wartsillu i MANa imam ovjerene certifikate koji kazu da sam u rangu doktora znanosti za te proizvodjace na V izvedbama.
Posljednje uređivanje od Frankie : 12-20-2011 at 02:41 PM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)