Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2

Tema: Zdravo svima

Kadet mklaren avatar
    Datum registracije
    Dec 2011

Talking Zdravo svima

Helou,

Vrime je da i ja napi??en koju...
    Ja sam supruga pomorca (koji je trenutno doma i čeka....).Forum je fantastičan, pratim ga već dosta, jer sam ja na sebe pruzela tu ulogu tra?žitelja posla, jer moj mu?ž ne zna poslati mail , (al zna postavljat pločice fala bogu).
    Uglavnom, poslala san popriličan broj zamolbi, (koristila san Bilichev popis kompanija), na većinu njih nije bilo odgovora, na par njih sam dobila odgovor da nemaju posla trenutno za AB, a na dosta adresa mi mailovi nisu isporučeni (ka?že failed permanently), aplikacije se uredno ispunjavaju, i ??alju, negdi moran ubosti!!

I tako, ja ??aljen, on zove....napretka nema već 2 miseca, katastrofa.

Za prvi put dosta, lipi pozdrav

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dobro dosla i ti i suprug. Hvala na pohvali za stranicu i drago mi je u ime P.neta da vam se svida. MIslim da cete ode naci dosta adresa i savjeta iskusnih kolega pomoraca i da ce vam to pomoci u pronalasku posla onoliko koliko vi to zelite sami uzeti u obzir.

Jos jednom dobrosli i sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •