Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/18

Tema: Croatia Chic

Kadet CroatiaChic avatar
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    navigajem uz muza

Thumbs up Croatia Chic

Pozdrav svim pomorcima i njihovim najblizima

A bia bi red da se i ja ukljucim i dam malo zenske energije na ovom forumu jer imam jednog pomorca u kuci. Zanimaju me dogadjanja vezana za pomorstvo i spremna sam pomoci poboljsanju kvalitete zivljenja nasih pomoraca sa svojim iskustvom.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

POzdrav Croatia Chic i dobro dosla

Dobro dosla na P.net i nadam se da ces dati svoj doprinos. Ima tu jos poprilican broj lipseg spola ali kako i sama vidis vecinom su muski jer nas je ipak vise kao pomoraca od zena.

DA li navigajes uz muza na brodu ili samo na kraju?
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 12-05-2011 at 12:12 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Pozdrav i dobro dosla!

Kadet CroatiaChic avatar
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    navigajem uz muza

Početno

Fala za dobrodoslicu !!!! A navigajem doma iako svaki brod odem kod njega. On je prvi od makinje momentalno na Royala.Ali proslo se svega u uvih 16 godina navigacije od tankera , bulkova , LPG , LNG, suplajera a evo sad je na putnickom i tu je najzadovoljniji. A ne.

Kako je njemu tlaka kompjuter ja sam uvik bila ta sta bi kopala i trazila da bi mu bilo bolje jer odavno smo odustali od Globtika i slicnih agencija po Splitu i Rijeci koji su nas cidili do kraja a malo davali. Duge navigacije za male pare su iza nas. Bogu fala.
    Inace godinama sam u nevladinom sektoru di sam pisala projektne prijedloge za vise udruga pa ako triba sta tu sam.

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od CroatiaChic Vidi poruku
    Fala za dobrodoslicu !!!! A navigajem doma iako svaki brod odem kod njega. On je prvi od makinje momentalno na Royala.Ali proslo se svega u uvih 16 godina navigacije od tankera , bulkova , LPG , LNG, suplajera a evo sad je na putnickom i tu je najzadovoljniji. A ne.

Kako je njemu tlaka kompjuter ja sam uvik bila ta sta bi kopala i trazila da bi mu bilo bolje jer odavno smo odustali od Globtika i slicnih agencija po Splitu i Rijeci koji su nas cidili do kraja a malo davali. Duge navigacije za male pare su iza nas. Bogu fala.
    Inace godinama sam u nevladinom sektoru di sam pisala projektne prijedloge za vise udruga pa ako triba sta tu sam.
    Aj super ima nas dosta tu koji smo prosli slican put. RCCL je dobar da nerecem ''vrh'' putnickih jer svi imamo razlicite ''vrhove''. Sta se tice toga da mu je najlipse na putnickima me necudi jer stvarno je lipo i provest se par godina tamo i vidit lipih porata i svita. A sta se tice ovo za udruge mislim da je to jako lipo od tebe sta si se ponudila.

Sritno i nadam se da trazis i dalje jer uvik ima bolje a tome svi ili bar vecina tezimo
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 12-05-2011 at 12:53 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Dobro dosla.

Za prvu ruku ce nam tribat projekt catteringa za nekoliko domjenaka sto predstoje.
    Posljednje uređivanje od guc : 12-05-2011 at 12:42 PM
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Dobro do??la

Nego sve gledan oti jedrenjak u avataru... nekako mi poznato...
    ... i sve oću neću pitat...

Ma odakle ti to?

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Definitivno se necu nikad zenit.

Inace dobro dosla. Pozdrav od mene i surveyera iz Dumai-a , Indonezija.
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od CroatiaChic Vidi poruku

dobro dosla i svako dobro

mislim tj znam da trenutno Royal cidi tvog dragog jer radi za kasetu brokava u usporedbi s onim sta mu Gloptik moze dati(na moru smo zbog soldi),mene u 7godina rada kod njih nisu iscidili a ugovor je bio kraci od sadasnjeg ugovora Royala

ovi forum citaju i mlade snage i nije red im punit glavu glupostima

jos jednom svako dobro

Junior engineer C.C2 avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Firma
    KOTC

Početno

Citiraj Prvotno napisano od srelec Vidi poruku

mislim tj znam da trenutno Royal cidi tvog dragog jer radi za kasetu brokava u usporedbi s onim sta mu Gloptik moze dati(na moru smo zbog soldi),mene u 7godina rada kod njih nisu iscidili a ugovor je bio kraci od sadasnjeg ugovora Royala

Okej, evo mi mladji smo tu i slusamo

Posljednje uređivanje od C.C2 : 12-06-2011 at 12:34 PM

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

dobro dosla i svako dobro

jos jednom svako dobro
    @srelec

Pa gledaj ovako ima u tvojoj prici teorije ali mislim da to sta pises da je RCCL kaseta brokava su po mom misljenju isto gluposti. Jer nemoze svak doci na placu koju imaju neki pojedinci na offshoru,tankerima i slicno.

Sad ako ti imas 100+K dolara godisnje to je tvoja zasluga ali nemos reci nekome mladome da je placa za 2nd engineera na cruise brodu od 10000dolara i ugovor od 10 tjedana zabluda. Pa o cemu ti pricas? Pa kad bi svi u pomorstvu imati to sta ima sekondo makinje na RCCL-u bilo bi puno nasih ljudi zadovoljniji nego su sad. Stoga nemozemo i necemo vjerovatno neki od nas (ja mislim vecina) imati placu ko recimo Frenkie ili jos neki po forumu ali to ne znaci da su onda svi drugi na iscjedivanju ( kako bi ti reka)

BTW bio sam na NCL-u kao prvi makinje i sad sam na drillu i gledam za koliko sam para radio prija a za koliko sad tako da dajem sud kao osoba koja je sve prosla. Ono sta sam imao tamo je ''smijesno'' prema ovome danas ali stari moj ne znaci da su ti ljudi tamo iscideni jer kako bi to bilo da svi imamo priko 100 ili 150K dolara godisnje pa onda bi svi bili pomorci a to nije lako. ZA doci tamo di smo sad neki od nas prolilo se znoja.krvi i suza a onda je lako mudrovat i rec vi ste svi drugi iscideni.

P.S
    Jos samo da recem da osobno dok nije postojao Pomorac.net nisam imao pojma da uopce postoje toliko placeni strojari i palubarci kao sta je slucaj na drillu.

Eto to je moje misljenje i nadam se da shvacas samo moju tocku gledista i da se neces naci uvriden na moj iskreni odgovor i misljenje

Lip pozdrav
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 12-06-2011 at 01:53 PM

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    @srelec

Pa gledaj ovako ima u tvojoj prici teorije ali mislim da to sta pises da je RCCL kaseta brokava su po mom misljenju isto gluposti. Jer nemoze svak doci na placu koju imaju neki pojedinci na offshoru,tankerima i slicno.

Sad ako ti imas 100+K dolara godisnje to je tvoja zasluga ali nemos reci nekome mladome da je placa za 2nd engineera na cruise brodu od 10000dolara i ugovor od 10 tjedana zabluda. Pa o cemu ti pricas? Pa kad bi svi u pomorstvu imati to sta ima sekondo makinje na RCCL-u bilo bi puno nasih ljudi zadovoljniji nego su sad. Stoga nemozemo i necemo vjerovatno neki od nas (ja mislim vecina) imati placu ko recimo Frenkie ili jos neki po forumu ali to ne znaci da su onda svi drugi na iscjedivanju ( kako bi ti reka)

BTW bio sam na NCL-u kao prvi makinje i sad sam na drillu i gledam za koliko sam para radio prija a za koliko sad tako da dajem sud kao osoba koja je sve prosla. Ono sta sam imao tamo je ''smijesno'' prema ovome danas ali stari moj ne znaci da su ti ljudi tamo iscideni jer kako bi to bilo da svi imamo priko 100 ili 150K dolara godisnje pa onda bi svi bili pomorci a to nije lako. ZA doci tamo di smo sad neki od nas prolilo se znoja.krvi i suza a onda je lako mudrovat i rec vi ste svi drugi iscideni.

P.S
    Jos samo da recem da osobno dok nije postojao Pomorac.net nisam imao pojma da uopce postoje toliko placeni strojari i palubarci kao sta je slucaj na drillu.

Eto to je moje misljenje i nadam se da shvacas samo moju tocku gledista i da se neces naci uvriden na moj iskreni odgovor i misljenje

Lip pozdrav
    Dalmos

prvo moje iskreno postovanje i respekt

zatim iskreno razocarenje

zasto??
    ocekivao sam da i jaci ozbiljniji i svetraniji igrac,falia sam
    ti si igrac srca senaesterca i force (takvi produ ili bivaju pokoseni)

nisam spominjao 100k+ l i slicno inace to nikad ne spominjem ,vidi postove prije
    ne shvacam zasto pricas o tome?
    nisam spominjao niti drill vec iskljucivo spomenutu agenciju
    svak ima koliko moze i koliko je srice

ne volim kad ljudi olako otvaraju usta i govore razno razne stvari
    inace je to kod nas praksa(sad ne mislim na tebe vec prijasnji post i opcenito)

madi gospdin koji je 2eng na RCCL ima 16god navigacije znaci nije mlad
    receno je da su ga drugi muzli tj prije spomenuta agencija (da ne pravimo reklamu)

ja sam tamo bio od 2001 do 2007 i nisu me muzli,bili su fer = 1/1
    a niti jedem niti pijem s njima
    ugovor je bio kraci nego na rccl a lova ista ili veca a sta je najvaznije naucilo i vidilo se strasno puno

tako da to muzli mi ne drzi vodu

gledaj to ovako(nadam se da mozemo na ti)
    ovi forum je prvenstveno zbog mladih snaga i ne treba im pumpat glavu pizdarijama i krivim info rekla kazala

a za CroatiaChic jos jednom od srca dobro dosla i svako dobro
    ja sam samo povremeno smetalo
    Posljednje uređivanje od srelec : 12-06-2011 at 02:48 PM

----
    Datum registracije
    Nov 2010

Početno

Moje skromno mi??ljenje je da su domaće pomorske agencije i domaće brodarske kompanije strate??ki interes i da i nebi tribalo olako pljuvat.
    Ima dobrih i lo??ih nevalja sve trpat u isti ko??.

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dalmos

prvo moje iskreno postovanje i respekt

zatim iskreno razocarenje

zasto??
    ocekivao sam da i jaci ozbiljniji i svetraniji igrac,falia sam
    ti si igrac srca senaesterca i force (takvi produ ili bivaju pokoseni)

nisam spominjao 100k+ l i slicno inace to nikad ne spominjem ,vidi postove prije
    ne shvacam zasto pricas o tome?
    nisam spominjao niti drill vec iskljucivo spomenutu agenciju
    svak ima koliko moze i koliko je srice

ne volim kad ljudi olako otvaraju usta i govore razno razne stvari
    inace je to kod nas praksa(sad ne mislim na tebe vec prijasnji post i opcenito)

madi gospdin koji je 2eng na RCCL ima 16god navigacije znaci nije mlad
    receno je da su ga drugi muzli tj prije spomenuta agencija (da ne pravimo reklamu)

ja sam tamo bio od 2001 do 2007 i nisu me muzli,bili su fer = 1/1
    a niti jedem niti pijem s njima
    ugovor je bio kraci nego na rccl a lova ista ili veca a sta je najvaznije naucilo i vidilo se strasno puno

tako da to muzli mi ne drzi vodu

gledaj to ovako(nadam se da mozemo na ti)
    ovi forum je prvenstveno zbog mladih snaga i ne treba im pumpat glavu pizdarijama i krivim info rekla kazala

a za CroatiaChic jos jednom od srca dobro dosla i svako dobro
    ja sam samo povremeno smetalo
    Pozdrav Srelec

Vidim da ih ima par meni dragih na zahvali na tvom postu sta mi je drago.

JA sam se povukao za cinjenicom sta si rekao da Royal cica njenog muza i to sam sve napisao radi RCCL-a. Nista nikad nisam rekao protiv nikoga ako za to neman argumente tako da mislim da smo isto mislili ti si pisao za agenciju a ja jebiga za RCCL.

A to sta sam ja igrac 16-sterca mozda i da, ali prije mislim da sam igrac sredine terene (volim povuc) sa srcem i toga se ne sramim.

Pozdrav i tebi i naravno u mene nema ljutnje kolega ja sam uvik za zdrav razgovor ako nema vridanja

Aj zivia ti meni (na ti sam jer si reka da mozemo)
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 12-07-2011 at 10:02 AM

Barba srelec avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Dalmos

stoj dobro i mirno more
    Posljednje uređivanje od srelec : 12-08-2011 at 01:26 PM

Kadet CroatiaChic avatar
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    navigajem uz muza

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    POzdrav Croatia Chic i dobro dosla

Dobro dosla na P.net i nadam se da ces dati svoj doprinos. Ima tu jos poprilican broj lipseg spola ali kako i sama vidis vecinom su muski jer nas je ipak vise kao pomoraca od zena.

DA li navigajes uz muza na brodu ili samo na kraju?
    Ma ja navigajem po cili bozji dan i na moru i na kopnu

Kadet CroatiaChic avatar
    Datum registracije
    Dec 2011
    Firma
    navigajem uz muza

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Bilich Vidi poruku
    Definitivno se necu nikad zenit.

Inace dobro dosla. Pozdrav od mene i surveyera iz Dumai-a , Indonezija.

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

[QUOTE=Dalmos;119342]@srelec

da se razumimo ovo 2nd E je ubiti OOW,pa vi vidite,jeli se isplati ili ne,dalmos pocrtavan sve sto si napisa,nisan tija sve kopirat

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •