I ja sam imao intervju s Katie prosli cetvrtak, pa da ti malo pomognem. Intervju je trajao negdje 15-ak minuta, a mene je pitala sljedeće:
1. Radno iskustvo (instalacija dizala, pokretnih stuba, kao i odr?žavanje istih, dizel motori, generatori, visokonaponska mre?ža, popravljanje elektroničkih uređaja, A/C, alarmni sustavi, automatizacija, rasvjeta, itd.)
2. ?*kolovanje (koju srednju ??kolu ima??, fax, bla bla)
3. ?*to očekuje?? od budućeg posla
4. Jesi li ikad radio na brodu
5. Gdje se vidi?? za 10 godina
6. S čime se bavi?? u slobodno vrijeme, tj. hobi
7. Koje certifikate ima??
Katie ima prilicno jak naglasak, pa ju je neki put malo teze skuzit, ali je jako ljubazna, pa ju slobodno pitaj da ti ponovi
Rekla mi je da oni intervju proslijede dalje (u mom slucaju HAL), pa da se jave za nekoliko dana, ali da zna potrajat i malo duze.
Ako te jos sta zanima, slobodno pitaj
EDIT: intervju je bio preko Skypea, ona je koristila webcam, a ti mozes ili ne moras. Ja nisam koristio.
I kao sta Dalmos kaze, intervju nije sve oko posla. Tvoje iskustvo i skolovanje je navedeno u CV-u, a u intervjuu se gleda izrazavanje, poznavanje jezika i sl. Reci nesto zanimljivo kad te pita za hobije, ja sam npr. spomenuo zavrsni rad u srednjoj (upravljanje svjetlima u kuci preko kompjutera i mobitela, sam napravio plocicu i napravio program u Visual basicu, zatim da volim kvizove i da sam bio na Milijuna??u i 1 protiv 100). Sve je to zapisala, pa mozda nije lose da vec pripremis sta ces rec za to.