Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Jo?? nigdje,nadam se uskoro

Početno Pozdrav svima

Pozdrav, zovem se Nikola, inače iz okolice Rijeke! Pratim forum već neko vrijeme pa sam se registrirao u nadi da ću tu pronaći neke odgovore,savjete itd. Tra?žim ponudu za asistenta struje već par mjeseci ali bez rezultata pa bi molio Vas, drage foruma??e ako imate kakvu korisnu informaciju o potra?žnji istog!
    Nadam se ugodnom dru?ženju...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

MIkele prije svega dobro dosao ali iman par primjedbi dobronamjernih ako ih zelis tako shvatiti.

DAkle recenica koja kaze da si se registrirao d abi pronasao nesto ( za sebe ocito) je ok u jednom pogledu ali mi na P.netu imamo obicaj da dajemo ljudima savjete i pomazemo ali isto tako je lipo da ti judi koji su dosli budu spremni pomoci nekome drugome. Za ovo te nitko nece proganjati niti napadati ako si jedan od onih koji samo ce skupiti informacije i pobjeci, ali zapamti da to onda nosis na svojoj dusi ako si takav. Stoga sve je na tebi.

Ovo sam sve napisao zbog recenice molim drage forumase da mi pomognu?. Zasto? Zato sta pitanje koje si ti postavio ima bar u zadnjih 2 tjedna upitano i odgovoreno sigurno bar 5 puta. Stoga prijateljju ako citas forum (a kazes da citas) onda si to tribao zamjetiti an e reci da citas odavno a logirao se danas jer to moze i svak ko ne cita a po tvom postu bi rekao da si prvi put na P.netu kad pitas takvo pitanje krucijalno za tebe a nisi ga procitao do sad na forumu koji navodno pratis vec duze

Eto i jos jednom napominjem da ovo ne shvatis kao napad na sebe ili nedaj boze uvridu smao dojam koji si ostavio na mene kao usera koji je tu pa mogu reci svakodnevno.

Lip pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

3rd Mate sailpower avatar
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    http://www.hazu.hr/

Početno

Pozdrav Nikola i dobrodo??ao
    Evo ima?? fri??ki oglas za asa struje na kontejnera??u:

http://www.seamanjobvacancy.com/2011...edium=facebook

Pa ako si spreman ici za 500 usd mjesecno prioni

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Jo?? nigdje,nadam se uskoro

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    MIkele prije svega dobro dosao ali iman par primjedbi dobronamjernih ako ih zelis tako shvatiti.

DAkle recenica koja kaze da si se registrirao d abi pronasao nesto ( za sebe ocito) je ok u jednom pogledu ali mi na P.netu imamo obicaj da dajemo ljudima savjete i pomazemo ali isto tako je lipo da ti judi koji su dosli budu spremni pomoci nekome drugome. Za ovo te nitko nece proganjati niti napadati ako si jedan od onih koji samo ce skupiti informacije i pobjeci, ali zapamti da to onda nosis na svojoj dusi ako si takav. Stoga sve je na tebi.

Ovo sam sve napisao zbog recenice molim drage forumase da mi pomognu?. Zasto? Zato sta pitanje koje si ti postavio ima bar u zadnjih 2 tjedna upitano i odgovoreno sigurno bar 5 puta. Stoga prijateljju ako citas forum (a kazes da citas) onda si to tribao zamjetiti an e reci da citas odavno a logirao se danas jer to moze i svak ko ne cita a po tvom postu bi rekao da si prvi put na P.netu kad pitas takvo pitanje krucijalno za tebe a nisi ga procitao do sad na forumu koji navodno pratis vec duze

Eto i jos jednom napominjem da ovo ne shvatis kao napad na sebe ili nedaj boze uvridu smao dojam koji si ostavio na mene kao usera koji je tu pa mogu reci svakodnevno.

Lip pozdrav
    Hvala na dobrodo??lici i kritika je na mjestu, tj. ispalo je malo sebično od mene ali kao ??ta vidi?? gore u kutu ja sam registriran ovdje od 11. mjeseca pro??le godine samo ??ta nisam postao ni??ta jer jo?? nisam imao ni papire ni ni??ta za brod ali ?želja je bila tu...tako da sam pratio tu i tamo, a tek danas sam malo vi??e vremena proveo tu i naletio ba?? na raspravu (Slobodna radna mjesta za pomorce) gdje kometirate ovo ??ta si ti naveo i mogu reći da nisam jedan od tih! Pitao sam direktno jer vi??e ni sam neznam ??ta bi i kome se obratio nakon silnog mazanja očiju od strana raznih agencija! Zato sam i napisao nadam se ugodnom dru?ženju jer Vi ste tu ti sa iskustvom na brodu, a ja se nadam da ću i ja jednog dana moći nekome pomoći u tom pogledu! Eto toliko, nebi htio da krivo krenemo! pozdrav

Citiraj Prvotno napisano od sailpower Vidi poruku
    Pozdrav Nikola i dobrodo??ao
    Evo ima?? fri??ki oglas za asa struje na kontejnera??u:

Electrical Cadet for Container | Seaman Job Vacancy

Pa ako si spreman ici za 500 usd mjesecno prioni
    Hvala prije svega
    Jesam ja to dobro shvatio da tamo pi??e ukrcaj 15.12. ?
    Čini mi se nekako prebrzo da to sve rije??im u 10-ak dana, mislim na vizu i sve papire,a sa druge strane već sam dao kaparu za kuću koju iznajmljujemo za novu godinu pa bi rađe iza nove godine počekao neku priliku, naravno ako svane ne??to
    Posljednje uređivanje od Mikele : 12-01-2011 at 08:55 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Mikele Vidi poruku
    Hvala na dobrodo??lici i kritika je na mjestu, tj. ispalo je malo sebično od mene ali kao ??ta vidi?? gore u kutu ja sam registriran ovdje od 11. mjeseca pro??le godine samo ??ta nisam postao ni??ta jer jo?? nisam imao ni papire ni ni??ta za brod ali ?želja je bila tu...tako da sam pratio tu i tamo, a tek danas sam malo vi??e vremena proveo tu i naletio ba?? na raspravu (Slobodna radna mjesta za pomorce) gdje kometirate ovo ??ta si ti naveo i mogu reći da nisam jedan od tih! Pitao sam direktno jer vi??e ni sam neznam ??ta bi i kome se obratio nakon silnog mazanja očiju od strana raznih agencija! Zato sam i napisao nadam se ugodnom dru?ženju jer Vi ste tu ti sa iskustvom na brodu, a ja se nadam da ću i ja jednog dana moći nekome pomoći u tom pogledu! Eto toliko, nebi htio da krivo krenemo! pozdrav
    NO hard feelings uzivaj i krivo sam vidia datum pristupanja meni se ucinilo nako na brzinu da je 11 misec 2011

Aj pisemo se i sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •