MIkele prije svega dobro dosao ali iman par primjedbi dobronamjernih ako ih zelis tako shvatiti.
DAkle recenica koja kaze da si se registrirao d abi pronasao nesto ( za sebe ocito) je ok u jednom pogledu ali mi na P.netu imamo obicaj da dajemo ljudima savjete i pomazemo ali isto tako je lipo da ti judi koji su dosli budu spremni pomoci nekome drugome. Za ovo te nitko nece proganjati niti napadati ako si jedan od onih koji samo ce skupiti informacije i pobjeci, ali zapamti da to onda nosis na svojoj dusi ako si takav. Stoga sve je na tebi.
Ovo sam sve napisao zbog recenice molim drage forumase da mi pomognu?. Zasto? Zato sta pitanje koje si ti postavio ima bar u zadnjih 2 tjedna upitano i odgovoreno sigurno bar 5 puta. Stoga prijateljju ako citas forum (a kazes da citas) onda si to tribao zamjetiti an e reci da citas odavno a logirao se danas jer to moze i svak ko ne cita a po tvom postu bi rekao da si prvi put na P.netu kad pitas takvo pitanje krucijalno za tebe a nisi ga procitao do sad na forumu koji navodno pratis vec duze
Eto i jos jednom napominjem da ovo ne shvatis kao napad na sebe ili nedaj boze uvridu smao dojam koji si ostavio na mene kao usera koji je tu pa mogu reci svakodnevno.
Lip pozdrav