Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/6
    Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno Velikii pozdrav

Zovem se Petar i studiram na pomorskom fakultetu u Splitu pomorske elektrotehničke informatičke tehnologije, druga sam godina i mislim poći na brod nakon ??to zavr??im ovu godinu. Trenutačno mene zanima da li agenti kod ukrcaja assistenta prave razliku između onih koji su zavr??ili dvije godine po bolonji (pristupnika) i onih koji su zavr??ili tri godine(prvostupnika)? Pitam zato ??to sam na forumu dosta puta vidio da neka firma tra?ži za uvjet vi??u spremu , a po novome nema vi??e spreme a koliko vidim dipl. ing. pomorstva su izjednačili sa prvostupnicima a ing. pomorstva sa pristupnicima i zadnje pitanje ajmo reći da agent tra?ži za uvjet vi??u i ja dođem na intervju oće li me on pitat diplomu(dobijem je nakon tri godine bacc...) ili će me pitat brevete(dobijem ih nakon dvije godine). Eto toliko od mene i nadam se ugodnom dru?ženju, jo?? moram nadodati kako forum pratim već godinu dana i čitavog sam skoro pročitao.Hvala i nadam se brzim odgovorima i ??alama dobrodo??lice.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dobro dosao izgubljni ''sine''

Odgovor na tvoje pitanje je imao ti 2 ili 3 sveti je isto imas mogucnost uz navigaciju doci do najviseg cina a to je njima (agencijama) bitno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

3rd Officer Interceptor avatar
    Datum registracije
    Apr 2008

Početno

Nadaj se ti nadaj...
    Je si li siguran da i taj smjer dobiva brevete nakon prve 2.godine fax-a?!
    Pozdrav

3rd Electrician Ikard avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Holland America Line

Početno

Prika mi isto studira na Pomorskom, stručni studij. Dobija je samo D2, sad ide u Antipirosa na predavanja iz Medical first aid - D19 i Advanced fire fighting - D12.

Struja Asinkronus avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Rec cu ti iz prve ruke bija ti dr, mr sc, dipling ili autoelektricar, elektro-monter isto ti je. Mozda za prvi ukrcaj neko i uzme to u obzir ali kasnije ti je sve isto.
    Bitno ti je da skupis iskustvo i da nađes neku pristojnu firmu koja ce te slat na razne tecaje. Ja od zavrsene ex BEEE nisan ima neke koristi, cak mislim da san izgubija vrime umisto da san odma poceja navigat i skuplja iskustva. Ali eto mozda jednog dana bude koristilo za nac posal na kraju.
    btw D2 ti je za vecinu brodova i dovoljan.

za pocetak ce ti tribat malo i srice za ukrcat se ali kasnije je sve na tebi....

pozdrav

milenijski fotograf Patayuta avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Music shop "? kembe"

Početno

Sve ti je manje vise odnos ponude/potraznje. Ako nekom u odredjenom trenutku tribaju tvoje "usluge" uzet ce ti i obratno. Bitno ti je skupit "odgovarajuce" dokumente (brevete, konkretno) i iskustvo ka sto ljudi ode kazu, naravno i s iskustvom znanje i u borbu (nece te niko potezat za rukav), s tim faktorima "visa/visoka/jos visa/po novom/starom/od prekjucer" se ne zamaraj i obmanjuj previse zasad.

Vidis,npr, ja sam triba dobit pusti breveta i dokumenata, al kad sam na kraju vidija koliko ce to miseci i zivaca po hodnicima odnit (a di su propustene prilike kroz to vrime) lipo sam im pokaza srednjaka svima i "ulozija" use, onako ka u germanije, dvi lagane iljadice dolara i napravija sve brevete u roku misec dana. Da sam isa po nasem sistemu, tribalo bi mi oko godinu i dva-tri miseca , za to vrime vec sam ucinija asistenturu i klasu... toliko o visima i visokima, diplomama i sl
    Aj pozdrav!
    Posljednje uređivanje od Patayuta : 11-24-2011 at 11:12 AM
    Born in Croatia

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •