evo iznapadalo me prije da se nisan predstavia ali nisan neki ko ide po forumima pa nemojte zamirit![]()
evo ja san Roko iman 19 godina iz zadra san i jos par predmeta i zavrsiti cu pomorsku odi,nautika...![]()
zna san prije za ovaj forum i sve to pa bi naletia tu i tamo bacit oko ako ima sto zanimljivo za nas koji jos nismo poceli gristi svoju prvu koru..pa eto malo da se ubacin jer vidin ima dosta normalnih ljudi koji su voljni reci di sto kako i kuda triba...jako korisno za nas koji iz skole izademo bez ikakvog znanja a to je 90% ljudi,bar odi u zadru... praksa je bitna a ne gluposti koje smo mi radili...
zivili ljudi i nadan se da cu procitat korisnih stvari od vas i ako bude triba kakvi savjet da ce neko znati uputit na pravo misto ...
zivili ljudi![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
..pa eto malo da se ubacin jer vidin ima dosta normalnih ljudi koji su voljni reci di sto kako i kuda triba...jako korisno za nas koji iz skole izademo bez ikakvog znanja a to je 90% ljudi,bar odi u zadru... praksa je bitna a ne gluposti koje smo mi radili...
Odgovori s citatom