Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet roketi zd avatar
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno pozdrav ljudi

evo iznapadalo me prije da se nisan predstavia ali nisan neki ko ide po forumima pa nemojte zamirit
    evo ja san Roko iman 19 godina iz zadra san i jos par predmeta i zavrsiti cu pomorsku odi,nautika...
    zna san prije za ovaj forum i sve to pa bi naletia tu i tamo bacit oko ako ima sto zanimljivo za nas koji jos nismo poceli gristi svoju prvu koru ..pa eto malo da se ubacin jer vidin ima dosta normalnih ljudi koji su voljni reci di sto kako i kuda triba...jako korisno za nas koji iz skole izademo bez ikakvog znanja a to je 90% ljudi,bar odi u zadru... praksa je bitna a ne gluposti koje smo mi radili...

zivili ljudi i nadan se da cu procitat korisnih stvari od vas i ako bude triba kakvi savjet da ce neko znati uputit na pravo misto ...

zivili ljudi
    ..izabrali ste hrpu zeljeza,zatvor koji nema resetke nego dubinu oko sebe,ali ima nesto u vasin glavama...prof. M.K.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

dobro dosao roko
    Life is too short to remove usb safely

Barba emerik avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    propala

Početno

dobro dosao

...."jer vidin ima dosta normalnih ljudi "".....dobro kazes ..ali ima i onih drugih....
    "što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
    Samo ljudi koje voliš - mogu ti učiniti život nepodnošljivim

Kadet roketi zd avatar
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

haha a ovi drugi mi nece biti bitni ...oni neka pilaju po svome a ja cu lagano turpijati
    ..izabrali ste hrpu zeljeza,zatvor koji nema resetke nego dubinu oko sebe,ali ima nesto u vasin glavama...prof. M.K.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Welcome Roko

Uvijek je bilo i bice ljudi kojima je nesto zeleno a drugima to isto plavo. Stoga navikni se na to u zivotu jer ako si svima dobar onda tek nisi dobar tj najgori si za sebe. Zakljucak ti je jednostavan: Lipota je u razlicitosti svih nas i to je to

Aj zivia
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •