Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5

Tema: Pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno Pozdrav

Bok,

trenutno sam četvrti razred gimnazije i ?želio bih upisati pomorski fakultet u Rijeci. Dr?žavna matura nije problem, i mislim da bi se mogao upisat, ali zanima me te?žina fakulteta i kako ću se ja iz gimnazije snaći sa tim novim stvarima...

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Ja sam isto išao u gimnaziju ...

Što se tiče težine ja bih rekao da pomorski fakultet spada u srednje teške kao što su ekonomski , poljoprivredni , prometni , šumarski...

Što se tiče predmeta:

Za opće predmete na fakultetu ( informatika,engleski,matematika...) nema zime...

Strukovne ćeš trebat malo proučiti...

Pomorski fakultet je zanimljiv studij sa širokim rasponom predmeta (pravni,ekonomski,medicina,elektronika,komunikacij e,navigacija do tjelesnog.

Što se tiče ljudi koji studiraju tamo trebat češ se barem malo prilagodit jer nisu tipični ljudi.

Što se tiče posla:
    Velika je razlika između fakulteta i prakse.
    Treba puno rada da bi se čovjek dokazao kao teoretičar ( dobre ocjene,rad na fakultetu, u nekom institutu...) i kao praktičar ( plovidba).

To je ključno ako se budeš mislio bavit tim poslom , mnogi studenti se promišljaju dali bi plovili ili ne bi...

Ako misliš diplomirat pa ić radit neki drugi posao onda zaboravi zadnjih par rečenica...

Sve u svemu interesantan i neobičan studij a za postat kapetan možeš završit samo 2 godine.

Prouči si službenu stranicu fakulteta imaš opis gotovo svakog predmeta.

Nautika i tehnologija pomorskog prometa

SRETNO TI ŽELIM!!!
    Posljednje uređivanje od toro : 11-16-2011 at 11:56 AM

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Citiraj Prvotno napisano od toro Vidi poruku
    Ja sam isto i??ao u gimnaziju ...

?*to se tiče te?žine ja bih rekao da pomorski fakultet spada u srednje te??ke kao ??to su ekonomski , poljoprivredni , prometni , ??umarski...

?*to se tiče predmeta:

Za opće predmete na fakultetu ( informatika,engleski,matematika...) nema zime...

Strukovne će?? trebat malo proučiti...

Pomorski fakultet je zanimljiv studij sa ??irokim rasponom predmeta (pravni,ekonomski,medicina,elektronika,komunikacij e,navigacija do tjelesnog.

?*to se tiče ljudi koji studiraju tamo trebat če?? se barem malo prilagodit jer nisu tipični ljudi.

?*to se tiče posla:
    Velika je razlika između fakulteta i prakse.
    Treba puno rada da bi se čovjek dokazao kao teoretičar ( dobre ocjene,rad na fakultetu, u nekom institutu...) i kao praktičar ( plovidba).

To je ključno ako se bude?? mislio bavit tim poslom , mnogi studenti se promi??ljaju dali bi plovili ili ne bi...

Ako misli?? diplomirat pa ić radit neki drugi posao onda zaboravi zadnjih par rečenica...

Sve u svemu interesantan i neobičan studij a za postat kapetan mo?že?? zavr??it samo 2 godine.

Prouči si slu?žbenu stranicu fakulteta ima?? opis gotovo svakog predmeta.

Nautika i tehnologija pomorskog prometa

SRETNO TI ??ELIM!!!
    Ako si na visoj u Splitu onda i za matematiku itekako "IMA ZIME"...

3rd Electrician Ikard avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Holland America Line

Početno

Haha, profesor ide u mirovinu za dvi godine, pa pozurite!

Kadet
    Datum registracije
    Nov 2011

Početno

Hvala na odgovoru.

Jo?? jedno pitanje,

bila je prije godinu dana neka dokumentarna emisija, o teretnom brodu na kojem rade skupa Hrvati i Filipinci, znam da su pekli odojka i igrali vaterpolo itd...

Ak ko zna naziv ili ima link, unaprjed hvala...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •