Dobra večer ...Ljudi ,Gospodo , Momci)
Evo da se predstavim . Ja sam Daniel Bernatović-Brankić , dolazim iz ?*ibenika iman 22 godine ,
Ba?? sam se nedavno registrira , i jedino mogu pohvaliti svakog od vas (clana) .Svi se pona??aju kao jedna velika obitelj i pomazu jedni drugima pri raznim informacijama.))
Evo samo bih vam donekle opisa moju situaciju .
Zavrsija sam srednju 3 godnisnju skolu elektronicar mehanicar a trenutno sam upisa u pomorsku skolu (Adriamare ) u ?*ibeniku .
Pokusajem se ukrcati na brod skoro godinu dana ali uvjek negdje zapne
Trenutno sam od ljeta u pregovorima s NCL kao asistent struje posa sam sve dokumente bravet ljecnicki itd ... Ima sam intervju s Maggye Reyes i također sam prica s Dianom Gonzalez dirketoricom firme .
Dobija sam mail di mi pise sve 9/2 ugovor 1800 $ placa i te stvari ,Samo sad trenutno jos nema slobodnog mjesta ali cim bude slobodno mjesto da cu kontaktiran .Naravno u kontaktu sam svakih 10-15 dana s njima i sad me zanima va??e mi??ljenje o tome dali da čekam da upadnem tu a to mi je VELIKA ??ELJA ili da jednostavno nastavim putem kao svi mi koji jos nismo nikad bili na brodu -....slati dnevno 40 mailova cv i zvati ..Hvala vam unaprijedUgodan ostatak veceri
![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
)
Odgovori s citatom