Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5

Tema: pozdrav

Kadet daxi avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Exclamation pozdrav

Pozdrav svim kolegama pomorcima ma di oni bili.ja san ovdi novi na ovome forumu pa jo?? ulazin u sistem kako sve ovo funkcionira tako da mi ne zamirite ??tagod.Tija bi pitat vas kolege ako neko mo?žda ima neku informaciju,tra?žin ukrcaj ka treći palube po prvi put jer san polo?žija poručnički u 8 misec i posla san 100 aplikacija i razgovara sa svin ?živima i nikako da mi se pru?ži prilika za ukrcaj.navigan od 2003 godine i prekvalificira san se a prije toga san radija ka mornar i bija san na LNG-a pa posli na PASSANGER pa na CONTAINER a kadeturu san otuka na CHEMICAL-OIL-u.Bija bi van stvarno zahvalan ako bi mi bilo ko moga pomoć.

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

??ivio

Nadam se da će?? na forumu naći dosta informacija.

Kadet daxi avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

hvala na dobrodo??lici

ako nekoga zanima ne??to vezano za firmu SEA TRANS ADRIATIC neka slobodno pi??e pa cu mu odgovorit sve ??ta znam jer sam tamo odradija kadeturu
    Posljednje uređivanje od daxi : 10-21-2011 at 08:34 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od daxi Vidi poruku
    Pozdrav svim kolegama pomorcima ma di oni bili.ja san ovdi novi na ovome forumu pa jo?? ulazin u sistem kako sve ovo funkcionira tako da mi ne zamirite ??tagod.Tija bi pitat vas kolege ako neko mo?žda ima neku informaciju,tra?žin ukrcaj ka treći palube po prvi put jer san polo?žija poručnički u 8 misec i posla san 100 aplikacija i razgovara sa svin ?živima i nikako da mi se pru?ži prilika za ukrcaj.navigan od 2003 godine i prekvalificira san se a prije toga san radija ka mornar i bija san na LNG-a pa posli na PASSANGER pa na CONTAINER a kadeturu san otuka na CHEMICAL-OIL-u.Bija bi van stvarno zahvalan ako bi mi bilo ko moga pomoć.
    Evo da se nadove?žem na ovo. Ovdje si more?? samo sam sebi pomoći. Bitno je da ima?? puno informacija o kompanijama. Mail adrese i slično i to vrijedi zlata. Istina je da za 3off ima filipinaca i tako tih ali nađe se dosta i na??ih pa je mo?žda te??ko ubost mjesto jbg. Vidio sam na maritime connectoru tra?že 3off agencija nexus za lng brodove ali sa iskustvom i da su iz europe, mi nismo jo?? članica ali valjda sam dobro razumio. Zovi,pitaj reko si da si bio na lng-u pa mo?žda ima?? prednosti. Jedino tako ti ja mogu pomoć.
    Nego reci mi ne??to o sea trans-u znam da su to kemikalci i sad neki offshore su počeli radit. Radio sam brevete za tankere pa profesori govore(nemojte samo na kemikalce).Misli se jel radi zdravlja. Nije da ka?žem da je lo??e,nego sam skeptičan.Svako zna ??ta je dobro za koga. Ima li struje tamo,mislim sigurno ima ali zna?? ??ta mislim.I kakvi su ugovori, i ??u??ka normalno.

Nauticar dageta avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Firma
    na jahti

Početno Jutro

Dobro dosa

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •