Imam 24 godine, iz Splita sam i posljednjih 5 godina radim kao geodet. Zavr??io sam srednju geodetsku ??kolu, i potrebno mi je pod hitno otići na brod pod bilo koju cijenu. Ono ??to me zanima je, da li mogu otići na dredgera kao assistent geodeta raditi?? Da li je te??ko na dredgere upasti, i gdje bi mogao provjeriti i saznati adrese i brojeve firmi koje uzimaju geodete na dredgere??Molim vas, pomagajte, situacija mi je kritična, i pod hitno mi treba promjena karijere, a o ovome već dvi godine razmi??ljam i do??ao sam do definitivne odluke da odem na brod raditi, ako ne kao geodet, onda kao mornar, pa na putu prema oficiru.
Znam da mi treba matrikula, osnovne brevete, a ono ??to me zanima je da li je potrebno upisati večernju pomorsku, da li će to dobro doći pri zapo??ljavanju?!?

LinkBack URL
About LinkBacks
Molim vas, pomagajte, situacija mi je kritična, i pod hitno mi treba promjena karijere, a o ovome već dvi godine razmi??ljam i do??ao sam do definitivne odluke da odem na brod raditi, ako ne kao geodet, onda kao mornar, pa na putu prema oficiru.
Odgovori s citatom
puno hvala na svim informacijama i dobrodo??lici, ali ovdje na popisu zanimanja nigdje ne vidim asistenta geodeta na dredgerima. Jel toga uopće ima, po??to nigdje na internetu ne mogu naći nikakve informacije vezane uz geodeziju na dredgerima?! Malo sam zbunjen