Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10

Tema: pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno pozdrav

ekipa pozdrav, evo da se i ja predstavin.. dolazin iz kastela a zavrsia pomorsku skolu u splitu, i otisa ka kadet na brod te se nakon 7 miseci vratia nazad i udri po faksu... nakon dvi godine ostalo par ispita( mat i sredstva) i odlucia odradit kadeturu do kraja a faks jednog dana nadan se... inace san na RKS-u, njemacka kompanija a krcan se priko DGS-a iz rijeke... ukrcaj za 10 dana i moran priznat da jedva cekan, dosadilo vise bit doma.. sta se tice foruma svaka van cast, tu san toliko dobrih savjeta procita i samo tako dalje nastavite....

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

dobrodosao avangard mozda bi bilo bolje da si to skole rijesio prvo ali eto vise si veliki sta cu ti ja govorit sto se tice alfe za koju si pitao ima ti u splitu par likova sto ih prodavaju preko njuskala
    Life is too short to remove usb safely

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    dobrodosao avangard mozda bi bilo bolje da si to skole rijesio prvo ali eto vise si veliki sta cu ti ja govorit sto se tice alfe za koju si pitao ima ti u splitu par likova sto ih prodavaju preko njuskala
    ma rijesia bi ja faks prvo al takva je situacija doma da se trenutno ne moze...a ovo u vezi alfe taman gledan, ima toga pa nece bit problem... hvala

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od avangard Vidi poruku
    ekipa pozdrav, evo da se i ja predstavin.. dolazin iz kastela a zavrsia pomorsku skolu u splitu,
    a iz kojeg si sela ako smin pitat? zato jer nas odi ima vise nego sibencana sta je i normalno i prirodno

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    a iz kojeg si sela ako smin pitat? zato jer nas odi ima vise nego sibencana sta je i normalno i prirodno
    haha, a ja san ti iz kastel novog, tocnije u nehaju...

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

haha, a ja san ti iz kastel novog, tocnije u nehaju...
    dobro, to bi po mojin koordinatama znacilo da zivis povise Nejajskog puta na Ricivici ili odmah do, sve drugo bi bija system error jer je u nacelu izmedju ovoga dvoje Stafilic osim ako gledamo priko ceste a mozda samo valjas jer mislis da san iz Splitskog vilajeta

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

dobro, to bi po mojin koordinatama znacilo da zivis povise Nejajskog puta na Ricivici ili odmah do, sve drugo bi bija system error jer je u nacelu izmedju ovoga dvoje Stafilic osim ako gledamo priko ceste a mozda samo valjas jer mislis da san iz Splitskog vilajeta
    haha, onda je system error,evo vako... znas di je condic ili chicago kafic, e pa ja san ti odma tu blizu s gornje strane ceste... znaci to je kastel novi sta je debilno al eto...

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Pa krivo si reka jer to nije Nejaj nego Resnik a za Chicago pitaj usera Kokolo ili usera Bilich ja neman pojma

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

Pa krivo si reka jer to nije Nejaj nego Resnik a za Chicago pitaj usera Kokolo ili usera Bilich ja neman pojma
    a ee ja san taman izmedu, a nisi ni ti daleko kad znas ovakve pojedinosti..

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    ima ti tema wifi rulez pa pogledaj malo ako vec nisi i savjet kupi u chipoteci kakav produzni aktivni usb kabel sto duzi to bolje
    evo nazva san lika i mislin da cu uzest ovo sta si mi pridlozia (alfa 2w)... procita san temu sta si mi da link, pari se ka da san na nekon hackerskon forumu, nista nisan skuzia al uvatit cu se i ja tog backtrakinga pa ce mi i to zatribat...ee i fala ti na savjetu
    Posljednje uređivanje od avangard : 10-17-2011 at 08:48 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

a ee ja san taman izmedu, a nisi ni ti daleko kad znas ovakve pojedinosti..
    a to ti je moja Republika i sve sto me zanima na ovon svitu e skoro san zaboravija, dobrodosao na forum!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •