Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: Pozz !

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Genmar

Početno Pozz !

Evo da se malo predstavim !
    Asistent stroja sa Krka zavr??io pomorsku u Bakru i vi??u u Rijeci trenutno na Genmaru, uvijek u potrazi za nečim boljim ! Na formumu čitam i listam več neko vrijeme i mogu reći da sam na??ao skoro sve ??to me zanimalo tako nemam ??ta reći nego svaka čast svima i samo tako nastavimo dalje
    P.S. ako je netko čuo za agenciju DGS iz Rijeke neka mi malo ka?že ne??to o njima, unaprijed hvala !

ass..man ties avatar
    Datum registracije
    Sep 2010

Početno

ja ??ta znan o DGS-u je da ne uzimaju asistente makinje bez vi??e( moj slučaj), a sad kako mi pare....ovako povr??no ??ta i znan o njima.....okej, e i dobrodo??a i
    kad se ??porka?? s hfo, operi se sa mgo

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od karlop Vidi poruku
    Asistent stroja sa Krka zavr??io pomorsku u Bakru i vi??u u Rijeci trenutno na Genmaru, uvijek u potrazi za nečim boljim ! Na formumu čitam i listam več neko vrijeme i mogu reći da sam na??ao skoro sve ??to me zanimalo tako nemam ??ta reći nego svaka čast svima i samo tako nastavimo dalje
    P.S. ako je netko čuo za agenciju DGS iz Rijeke neka mi malo ka?že ne??to o njima, unaprijed hvala !
    nudili su mi ugovor za asistenta struje.....5/+-1 , plaća 1100 $ iskreno9 o njima sam cuo vise lo??ih nego dobrih stvari,ali ipak je to agencija moraju i oni zaradit

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

POzxrav Karlo

MIslim da ima negdi nesto o DGS-u na forumu
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

dobrodosa
    Za agenciju DGS sam cuja sve OK od jednog strojara sta je bia priko njih 2 ugovora...malo pronjuskaj jer garant da ces na ovom portalu nac neku raspravicu i o njima...
    btw,ovaj kolega je placu dobiva uredno,a to je ipak najvaznije...

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od karlop Vidi poruku
    pozz karlop, ja san ti bija ka kadet palube na RKS-u i moja iskustva su skroz ok... sta se tice place 1100 $ i stigne ti na racun i prije nego sta je zaradis brodovi su ti vise manje ok, ugl ima ih svakakvih... sta se tice ekipe na brodu, casnici i kapetani su ti vise nasi ljudi, digod se zalomi i neki njemac ka barba... sta se tice elektricara ima ti i nasih a i poljaka a kapo ti je uvik njemac... eto nadan se da san pomoga

p.s. evo ja iden za 10 dana sa asistenton struje na brod, da to nisi mozda ti? )

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

welcome
    Life is too short to remove usb safely

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Genmar

Početno

Eto bio na razgovoru firma se čini ok u agenciji djeluju dosta profesionalno i ukracaj se planira sredinom 11. mj. Moja trenutna odluka je da ne ?želim prelaziti sa tankera na kontejner jel mi se to čini kao korak nazad za moju struku. Zahvaljujem svima na pomoći i da ne zaboravim za sve kadete stroja i palube znači agencija DGS u Ri tra?ži kadete javite se svi, pogotvo kadeti koji tra?že prvi ukrcaj jel znam da je to uvijek problem, evo linka:

DGS | Agencija za posredovanje pri zapo??ljavanju pomoraca

Sretno !

Citiraj Prvotno napisano od avangard Vidi poruku
    pozz karlop, ja san ti bija ka kadet palube na RKS-u i moja iskustva su skroz ok... sta se tice place 1100 $ i stigne ti na racun i prije nego sta je zaradis brodovi su ti vise manje ok, ugl ima ih svakakvih... sta se tice ekipe na brodu, casnici i kapetani su ti vise nasi ljudi, digod se zalomi i neki njemac ka barba... sta se tice elektricara ima ti i nasih a i poljaka a kapo ti je uvik njemac... eto nadan se da san pomoga

p.s. evo ja iden za 10 dana sa asistenton struje na brod, da to nisi mozda ti? )
    nisam ja kompa odlučio sam ostat na staroj firmi
    Posljednje uređivanje od karlop : 10-18-2011 at 08:59 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •