Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/30

Tema: Pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno Pozdrav

Pozdrav , ja sam ovdje novi , ?živim na jugu Hrvatske i zanima me sve vezano za asistente stroja te napretka za 3. časnika stroja. Ako nekoga ne??to vi??e zanima nek slobodno pita ...

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

Zovem se Josip zavr??io sam srednju pomorsku ??kolu smjer tehničar u brodostrojarstvu , imam 20 godina ...

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

druga sreca,dobrodosao felix
    Life is too short to remove usb safely

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dobro dosao
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

Počinjem asistenturu pa ako mi mo?žete dat par prijedloga i savijeta , unaprijed hvala !

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Samo toalet papir u ??koljku ako neće?? s tercom da čisti?? vakumsku govnjaru
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Felix35 Vidi poruku
    Počinjem asistenturu pa ako mi možete dat par prijedloga i savijeta , unaprijed hvala !
    PA majke mi ubicu se. Ti ko da si pao s marsa da opristis. ZASTO PITAS SE?

PA care moj prvo predstavljanje alkar Felix u nista pa popravni bia pa jedva te navukli u jedan i virujemo aj assistent je triba mu dati sansu, KAd ono drugi zalet ne da je u nulu nego je care moj falia si i pistu. MA imas sve o tome sta ti triba ode sta je kralj svi asistenata Bilich napisao i ponavljam neka vam to svima ali SVIMA bude sveta poruka.

A vidis onaj koji je to napisao je prvi brod upao di je mogao a vec drugi je sad po hotelima i pridize novogradnju sta znaci da su vidili i ti kojima je poslao CV volju zelju i vjerovatno na kraju potencijal u Bilicha jer je covik uporan. PA stoga i ti i drugi naucite nesto od njega jer je to za vase dobro majku mu heben..........
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 10-21-2011 at 04:51 PM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Počinjem asistenturu pa ako mi možete dat par prijedloga i savijeta , unaprijed hvala !
    evo ovako ja ti imam najbolji savjet , sve u vezi broda mozes vidit u seriji koja sad ide na novatv a zove se larin izbor tamo je tako vjerno prikazan zivot pomorca da se najezim kad prodjem pokraj tv-a usput budi receno hebem ga tko je reziseru dao diplomu

edit .bas je lijepo u barbe u kabini vidit vesla,mezomarinjere,kolutove za spasavanje .......ajmeeeeeeee
    Posljednje uređivanje od mladeno : 10-21-2011 at 08:47 PM
    Life is too short to remove usb safely

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

Ja sam bio na brodu 20 dana .. xD (firma propala) i sad tra?žim iznova da opet pođem jer nemam ??ta radit na kopnu jer nema posla ai neda mi se čekat pa me zanima postoji li da neki brzo krcaju xD

Electrician Alenmrki avatar
    Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Brzo krcamo d.o.o.

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

Ja sam bio na brodu 20 dana .. xD (firma propala) i sad tra?žim iznova da opet pođem jer nemam ??ta radit na kopnu jer nema posla ai neda mi se čekat pa me zanima postoji li da neki brzo krcaju xD

sam si napisa na jednom mistu kako na ovom forumu nece ti niko pomoc pa se cudim sta si se uopce đebe registrira!!
    A STA DA VAM KAZEM JEBEM KO HEKTOR

Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

Reci malo vi??e o firmi koja je propala, kako je bilo, ??ta se de??avalo. Mo?žda mo?žemo pomoć

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Felix35 da li ti nas zajebajes ili nas smatras sve ludima na forumu ode? Ovo te pitanm mrtav ozbiljan.

Hvala na odgovoru

El. Eng.
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Ahrenkiel

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Felix35 da li ti nas zajebajes ili nas smatras sve ludima na forumu ode? Ovo te pitanm mrtav ozbiljan.

Hvala na odgovoru
    kako li se samo prvi put ukrca?

3.Casnik
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    norveska firma

Početno

Pozdrav , ja sam ovdje novi , ?živim na jugu Hrvatske i zanima me sve vezano za asistente stroja te napretka za 3. časnika stroja. Ako nekoga ne??to vi??e zanima nek slobodno pita ...

A, dragi sta bi te triba pitat ???

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od popaj Vidi poruku
    sam si napisa na jednom mistu kako na ovom forumu nece ti niko pomoc pa se cudim sta si se uopce đebe registrira!!
    E a pitaj se za??to sam to napiso , na 10 foruma sam registriran i na dva samo tra?že predstavljanje a na jednom nije obavezno jedino ođe i jo?? te napadaju zato , pa zar je va?žno ko sam i odakle sam, da nisam iz hrvatske vidio bi mi po pisanju , na svakom forumu je jednostavno i sve anonimno ko god pita svak odgovara boli ga briga ??ta je kako je nekad naravno uleti ??prdancija i sve je to ok jedino ođe vojska , pa nebi da sam do??o na granični prelaz ...

Datum registracije
    Sep 2008
    Firma
    ASM

Početno

E a pitaj se za??to sam to napiso , na 10 foruma sam registriran i na dva samo tra?že predstavljanje a na jednom nije obavezno jedino ođe i jo?? te napadaju zato , pa zar je va?žno ko sam i odakle sam, da nisam iz hrvatske vidio bi mi po pisanju , na svakom forumu je jednostavno i sve anonimno ko god pita svak odgovara boli ga briga ??ta je kako je nekad naravno uleti ??prdancija i sve je to ok jedino ođe vojska , pa nebi da sam do??o na granični prelaz ...
    Predstavit se je: LJUDSKI, ono ??to nas čini ljudima..O čemu priča??, ako se svi znaju pristojno predstavit onda će?? i ti,jer nisi neka posebna iznimka. Nije da mora?? dati svoj broj osobne iskaznice,ali jbg. ?*ta si takva kukavica, pa si anoniman. Ovo je pomorac.net a ne neki usrani forum gdje se inače zna?? registrirat.

INZENJER NA BELA LADJA Vuk Samotnjak avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Firma
    BELA LADJA

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Alenmrki Vidi poruku
    Brzo krcamo d.o.o.
    stari moj jos brze iskrcavamo

Nauticar dageta avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Firma
    na jahti

Početno Vecer

Ajde lovi rake govnare i ovde ce ti svak pomoc ako moze makar savjetom a ti ajde na granicni prelaz cekaj da ti brod dode a s tin razmisljanjem ti nece nikad nisan te tija uvridit ali mrdni se malo

2/O DPO popaj avatar
    Datum registracije
    Jul 2007
    Firma
    Bourbon offshore

Početno

[QUOTE=Felix35;116967]E a pitaj se za??to sam to napiso , na 10 foruma sam registriran i na dva samo tra?že predstavljanje a na jednom nije obavezno jedino ođe i jo?? te napadaju zato , pa zar je va?žno ko sam i odakle sam, da nisam iz hrvatske vidio bi mi po pisanju , na svakom forumu je jednostavno i sve anonimno ko god pita svak odgovara boli ga briga ??ta je kako je nekad naravno uleti ??prdancija i sve je to ok jedino ođe vojska , pa nebi da sam do??o na granični prelaz ...[/QUOTE

Nije bitno sta si se predstavija ili nisi to je tvoj problem al nemozes pisat po forum.hr tema za pomorce slucajno si mi zapea za oko jer da si pametan registrira bi se pod drugim nickom a ne felix 35 na oba dva foruma pa san te malo hakira tamo i vidija kako si napisa sts ces se registrirat na ovaj forum jer itako znas da ti nece niko pomoc tu e moj lovac mali je svit!!umisto da si sritan i zahvalan sta ovakav forum uopce postoji za uputit mladog pomorca ka sta je i mene uputija od prvog posta di san pita sta triba nosit na brod od robe do dan danas di nslazim sve sta me zanima u ovom poslu!
    A balavci popout tebe sta je sramota da imas 20g a razmisljas tako mada nismo razlika u godinama..
    Zelis sve servirano da te se odma ukrca pitas koja to agencija ukrcava odmah??!!
    Ukratko ti i svi balavci poput tebe sta ste na istoj frekvenciji triba oduzet matrikulu jer ste sramota hr pomorca ...na drugom forumu pises o placama di koliko asistent ima pucas na pare i sanjas snove
    Onda ocekujes da se prema tebi postavi ljudski i kolegijalno cccc jao jao
    A STA DA VAM KAZEM JEBEM KO HEKTOR

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •