Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/10
    master deni0208 avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    ASM

Lightbulb Prelaz na offshore

Imam 39 godina, iz Dubrovnika sam, zapovjednik na bulkerima.
    Zelim se prebaciti na offshore, sto zbog love, sto zbog kracih ugovora /obitelji.

Puno se toga ovdje napisalo i razna su iskustva

Pitanje:
    Kako se sto bezbolnije prebaciti na offshore? Pogotovo u startu kad mi trebaju dani treninga za polaganje advance DP-a...

Hvala!

Struja Asinkronus avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Bourbon Offshore

Početno

Ako imas slucajno vezu za na Brodospas, probaj tamo. Znan covika koji je bija barba na nekim malim coasterima i dosa je na brodospas za second mastera. Radia je zapravo posal cifa odradija par ugovora a mislim da je nakon toga isa dalje.

Pozdrav

Clan Posade
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

Moj savijet ti je stoji tamo na toj poziciji i bori se da nađe?? ugovore 3-3 ili ima već i 10 tijedana on/off. Ja sam isto napunio 40 godina, Master bio na velikim brodovima i ako te ??to zanima mogu ti na PM napisati moje iskustvo . Dobio sam taj DP unlimited papir, pa ti mogu napisati koja je promjena sa tim papirom barem u mom slučaju.

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od plavac Vidi poruku
    Moj savijet ti je stoji tamo na toj poziciji i bori se da nađe?? ugovore 3-3 ili ima već i 10 tijedana on/off. Ja sam isto napunio 40 godina, Master bio na velikim brodovima i ako te ??to zanima mogu ti na PM napisati moje iskustvo . Dobio sam taj DP unlimited papir, pa ti mogu napisati koja je promjena sa tim papirom barem u mom slučaju.
    Napisi nam ovdje da znamo svi.
    PM je ok ali to bi se vise tribalo koristiti u privatne svrhe a ne opcenito u vezi tema. Druga stvar ako se vi osobno znate.

Plavac nemoj se ljutiti, to je cisto moje razmisljnje.

Clan Posade
    Datum registracije
    Nov 2009

Početno

Ja sam mu napisao moje mi??ljenje, a drugo ako ga zanima napisati ču mu na PM. Neda mi se pravo da ti ka?žem daviti ljude na forumu sa mojim slučajem. Svaka medalja ima dvije strane, i da ono najva?žnije nije sve nekad ni u lovi,ali sigurno da je obitelj na prvom mjestu pa ako je izračunao da je godi??nje na lamarinu preko 8 mijeseci onda mora ne??to pothitno mijenjati u svom ?životu , pa je opcija i offshore.Eto pa neka vidi i proba ako ?želi.

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od plavac Vidi poruku
    Ja sam mu napisao moje mi??ljenje, a drugo ako ga zanima napisati ču mu na PM. Neda mi se pravo da ti ka?žem daviti ljude na forumu sa mojim slučajem. Svaka medalja ima dvije strane, i da ono najva?žnije nije sve nekad ni u lovi,ali sigurno da je obitelj na prvom mjestu pa ako je izračunao da je godi??nje na lamarinu preko 8 mijeseci onda mora ne??to pothitno mijenjati u svom ?životu , pa je opcija i offshore.Eto pa neka vidi i proba ako ?želi.
    Nebi volija da me krivo shvatis, sve to stoji sta si ti rekao.
    Ja bi svakom pozelio da bude tamo di oce i da ima love koliko oce. Nazalost mi kao pomorci moramo se pomiriti s tim da smo udaljeni od obitelji ( neko vise neko manje) a kad je vec tako onda je meni sve u lovi ( naravno da je familija na prvom mjestu) da bih familiji pruzio sto mogu vise, a na brod idemo samo zbog love. U danasnje vrime moze se naci i posal na kraju, ali za koju lovu???? Mizeriju.
    Konkretno mene ne davis na forumu, jer forum je misto di se pise o svemu i o raznim temema. Ja teme koje me ne zanimaju ako procitam ne mislim da me neko zamara. Tako da se ne slazem s tobom u vezi PM-a.

@deni 0208
    Moj ti je savjet da upires na sve moguce strane, pogotovo sto si zapovjednik, ali treba prihvatiti nizu poziciju i to je realnost. Ja kada sam presao na offshore nakon 8 ipo godina duge isao sam za manju placu nego na dugoj, a sada imam puno vecu nego kada sam krenuo. Triba pilati i zvati sve moguce agfencije, kompanije itd...., za prvi put je tako i jebiga. Naravno ako ko ima kakvu vezu je pozeljno.

Banned
    Datum registracije
    Aug 2008
    Firma
    Bourbon Offshore Greenmar

Početno

@Neno

Plavca znam, i znam o cemu prica, mozes mu virovati to sto govori.
    Pozdravi mi sve tamo.

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od casper Vidi poruku
    @Neno

Plavca znam, i znam o cemu prica, mozes mu virovati to sto govori.
    Pozdravi mi sve tamo.
    Kapetane,
    Vi znate da ja nemam nista protiv kolega i virujem mu 100% kao i sto sam rekao, pogotovo protiv covika kojeg ne znam, samo sam iznija svoje misljenje i nista drugo.

Pozdravit cu sve i javim vam na PM (za mene zato i sluzi jer druge ne zanima) kako ce se situacija razvijati i ako sta bude novoga.

Evo jedna prigodna
    Klapa Intrade - Samo more nosin ja u dusi - YouTube

Kadet
    Datum registracije
    Oct 2011

Početno

Ispričavan se ??ta upadan ko padobranac, al unatoč dvadesetominutnom guglanju i i??čitavanju ovog foruma, nisan uspio sku?žit ??ta bi značio termin "ić na offshore". Pretpostavljan da se radi o vrsti broda pa bi zamolio nekoga samo da mi ka?že o kojoj. Zar svaki brod nije "offshore" (off+shore)?

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Citiraj Prvotno napisano od glup-i-smrdim Vidi poruku
    Ispričavan se ??ta upadan ko padobranac, al unatoč dvadesetominutnom guglanju i i??čitavanju ovog foruma, nisan uspio sku?žit ??ta bi značio termin "ić na offshore". Pretpostavljan da se radi o vrsti broda pa bi zamolio nekoga samo da mi ka?že o kojoj. Zar svaki brod nije "offshore" (off+shore)?
    Vecinom brodovi koji su usko vezani uz plinski i naftni biznis ( platforme ) ili oni koji se bave "gradjevinom" na moru
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •