Prvotno napisano od
Franko
Bok,ljudi
prvi put sam na forumu pa ako ne??to krivo napisah,ne zamjerite. Kratko o meni,secondo kuverte sam na tankerima i rado bi pre??ao na offshore brodove. Dugo sam na tankerima ali sad se i tamo mrda stolica jer krcaju za sve članove filipe ali doslovno sve clanove. U zadnjih godinu dana nema offshore firme koju nisam kontaktirao,bilo mailom ili telefonom i ni??ta. Ponavljao sam mailove, pozive vi??e puta ali ??ipak. Ja ne znam gdje grije??im ili jednostavno nemam sreće. Da naveden neke koje sam kontaktirao: Pasat, MAriner Trogir, Kosulich ( kod svih bio osobno pa opet ni??ta), Bourbon,TOS,Vroon, Genesis, TSM, Diamond offshore, Angloeastern, Sealion.
Neke firme odgovaraju,neke ne ali uglavnom sa nekom konkretnom ponudom niti jedna.
Ka?že se ovdje da je Tidewater odskočna daska,ali tamo sam poslao najmanje 30 mailova pa ni??ta. Isto vrijedi i za Kosulicha.
Polo?žio sam DP Basic, oti??ao u Aberdeen polo?žit BOSIET,MIST i offshore medical, rekao sam sebi ulo?žit ću u sve to pa mo?žda bude uspjeha vi??e, ??ipak opet. Dok sam bio u Aberdeenu,posjetio otprilike 30 firmi,od kojih 70% me otpratilo do izlaznih vratiju već na recepciji. Do agenata jedino me primio Vroon i da neka se strpim.Ostalima je bio odgovor,apliciraj online.
Evo,ja mislim da sam rekao sve,ako sam zaboravio ne??to,nije namjerno.
Sad kolege sa offshore molim za savjet, direktnu pomoć,bilo ??to jer vrijeme ide a novčića nestaje a ?živjet se mora. Pristajem i na minimalac,samo da krenem u tom offshoru.
Eto,toliko
Pozdrav svima