Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno Pozdrav forumasi!

Evo da se sukladno pravilima foruma predstavim...

Zovem se Hrvoje i kao sto mozete procitati u profilu 33 godine su za ledjima...
    Zivim u Rijeci i zavrsio sam srednju ekonomsku skolu...
    Sve do prije 6 mjeseci sam radio u obiteljskoj firmi koja se bavi proizvodnjom tendi i svega vezanog uz zastitu od sunca no kako zivot pise cudne price tako je upetljao prste i u moju te me prisilio da svoju buducnost potrazim negdje drugdje...
    A plan je slijedeci - GMDSS operater na naftnoj platformi.
    Do sada nemam apsolutno nikakvog iskustva sa ikakvim poslovima na moru (ako izuzmemo nekoliko odlazaka na ribarenja sa frendom koji je profesionalni ribar - sala mala ) pa sam poslusao savjet drugog prijatelja koji je takodjer od nedavno clan ovog foruma i odlucio se obratiti svima Vama za pomoc i koji savjet...no o tome cu se raspisati u djelu foruma predvidjenom za takve teme...
    Pozdravljam Vas u nadi da ce ovo biti pocetak jednog dugog druzenja i ugodnih dopisivanja te mozda i novih poznanstava!

LP

Hrvoje

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

??ivija! Ovo je stvarno navala Riječana zadnjih dana. Na stvarno lip si se posa namirija, nisi ti ni lud, ali neće?? to dobiti, pogotovo sa tim kvalifikacijama koje si naveo, to ti je sigurno ko kuća ne mora?? se ni misliti. Pročačkaj po forumu ima i drugih zanimljivh stvari, ali će?? se svakako za bilo ??to od toga morati prekvalificirati.

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Zaboravio sam nesto dodati...
    U Ponedjeljak mi zapocinje tecaj na Pomorskom fakultetu u Rijeci...za GMDSS operatera...
    A nazalost iz nekih zdravstvenih razloga prisiljen sam i ''ciljati'' bas na takve poslove...iako sam u ''svojoj'' firmi radio apsolutno sve i svasta...
    No opet ljudi imaju predrasude u prvom kontaktu samnom...

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •