Puno pozdrava svima registriranim na sajtu a posebno do administratora i moderatora. Nakon du?že vremena čitanja i informiranja priko ovog sajta koji je meni osobno puno pomogo da nađem odgovor skoro na svaki moji problem red je na meni da se predstavim.Ja sam Zoran 45god.starosti,po zanimanje strojarski in?ženjer dr?žavljanin R.Makedonije sa boravkom vise od 5 godina u R.Hrvatska.Dosao sam baviti se sasvim drugi posao ali zavrsio sam na pomorstvo posto po meni to je bilo najsrodnije zanimanje(a i nisam imao drugi izbor), sta znaci počeo sam se baviti pomorstvom nesto vise od 3 god.Plovio sam na brodove za rasuti teret u svojstvo oilera,kasnije kao assistent stroja, pa nakon 12 mjeseca assistenture polo?žio i za časnik stroja ali nakon toga nekako tu sam i stao, posto sam naisao na veliki problem odnosno agencija priko koja sam isao navigati je propala (rekli su mi da zasada nemaju posla), pa ja sam poceo tra?žiti i zvati neke druge agancije(3-4) ali kod sve te agencije nai??ao sam na isti problem, a to je da tribaju oficire samo sa iskustvo. Ja to nemam a i neznam kako i odakle mogu imati kad sve te agencije tra?že iskustvo.Za sada mislim da je dosta za početak, a i da Vas vise ne zamaram,samo jos zamolio bih sve VAS koji ovo pročitate ako nesto znate, da mi pomognete ili na bilo koji način usmijerite odakle da krenem. Puno Vam HVALA.......

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
. Idem slo?žiti novo posto u va?? recept za uspijeh vjerujem 100%.Pozzzz...