Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    3- rd / Engineer troniko avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Nisam ginekolog ali volim pogledati

Početno Ukrcaj na brod

Puno pozdrava svima registriranim na sajtu a posebno do administratora i moderatora. Nakon du?že vremena čitanja i informiranja priko ovog sajta koji je meni osobno puno pomogo da nađem odgovor skoro na svaki moji problem red je na meni da se predstavim.Ja sam Zoran 45god.starosti,po zanimanje strojarski in?ženjer dr?žavljanin R.Makedonije sa boravkom vise od 5 godina u R.Hrvatska.Dosao sam baviti se sasvim drugi posao ali zavrsio sam na pomorstvo posto po meni to je bilo najsrodnije zanimanje(a i nisam imao drugi izbor), sta znaci počeo sam se baviti pomorstvom nesto vise od 3 god.Plovio sam na brodove za rasuti teret u svojstvo oilera,kasnije kao assistent stroja, pa nakon 12 mjeseca assistenture polo?žio i za časnik stroja ali nakon toga nekako tu sam i stao, posto sam naisao na veliki problem odnosno agencija priko koja sam isao navigati je propala (rekli su mi da zasada nemaju posla), pa ja sam poceo tra?žiti i zvati neke druge agancije(3-4) ali kod sve te agencije nai??ao sam na isti problem, a to je da tribaju oficire samo sa iskustvo. Ja to nemam a i neznam kako i odakle mogu imati kad sve te agencije tra?že iskustvo.Za sada mislim da je dosta za početak, a i da Vas vise ne zamaram,samo jos zamolio bih sve VAS koji ovo pročitate ako nesto znate, da mi pomognete ili na bilo koji način usmijerite odakle da krenem. Puno Vam HVALA.......

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

dobrodosao

MAKEDONIJA-Dado Topic - YouTube

A za ukrcaj imas po forumu puno adresa,slozi CV i salji i salji i salji...nesto ce upalit...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dobro dosao car

Dakle slozi dobar CV kakav je stavio Casper u prilogu i onda salji na 500 adresa i nakon 3 tjedna ponovo salji svima i zovi pa onda vidi oce li biti sta

Sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

3- rd / Engineer troniko avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    Nisam ginekolog ali volim pogledati

Početno

Hvala na dobrodoslicu . Do sada sve CV-a sto sam ih slao bili su u stilu nesto kao maritime conector.(mo?žda je tu i problem), ali pazio sam da ne bude preop??irno.. Idem slo?žiti novo posto u va?? recept za uspijeh vjerujem 100%.Pozzzz...

kuzinero neno-1 avatar
    Datum registracije
    Oct 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od troniko Vidi poruku
    Hvala na dobrodoslicu . Do sada sve CV-a sto sam ih slao bili su u stilu nesto kao maritime conector.(mo?žda je tu i problem), ali pazio sam da ne bude preop??irno.. Idem slo?žiti novo posto u va?? recept za uspijeh vjerujem 100%.Pozzzz...
    ja mislim da su ti kolege gore dobro rekli, a taj maritime connector je obicno sranje (po meni), cak ako se ne varam o maritime connectoru je neko pisao i ovdje na forumu da je bez veze

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •