Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/2

Tema: Zdravi bili!

Livo smetalo E.T. avatar
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Maersk Drilling

Početno Zdravi bili!

Evo da se i ja logiran nakon par miseci citanja i informiranja.
    Mogu rec da mi je puno pomoglo to sta se ovdi nadje odgovor na skoro svako pitanje sta ga pomorac postavi kad oce prec u offshore.
    Iza mene nema bas nesto puno navigacije, Jadroplov za pocetak, posli toga CMA CGM jedan ugovor i oma nakon toga Jan De Nul.
    Nakon par godina usavrsavanja i stjecanja potrebnih vjestina i znanja, odlucija san se okusat u offshoreu. To mi je napokon uspilo pa me evo na Maersk drilling odradjujen prvi hitch, tako bar oni to zovu tu.
    Sve mi je za sada jos novo i zastrasujuce, tako ne znan dalje sta bi reka.
    Fala lipa istaknutin clanovima foruma koji su bacajuci biserje pred svinje, nehotice pomogli i meni da se ubacin di jesan.

Mirno more!
    Ala da.

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od E.T. Vidi poruku
    Evo da se i ja logiran nakon par miseci citanja i informiranja.
    Mogu rec da mi je puno pomoglo to sta se ovdi nadje odgovor na skoro svako pitanje sta ga pomorac postavi kad oce prec u offshore.
    Iza mene nema bas nesto puno navigacije, Jadroplov za pocetak, posli toga CMA CGM jedan ugovor i oma nakon toga Jan De Nul.
    Nakon par godina usavrsavanja i stjecanja potrebnih vjestina i znanja, odlucija san se okusat u offshoreu. To mi je napokon uspilo pa me evo na Maersk drilling odradjujen prvi hitch, tako bar oni to zovu tu.
    Sve mi je za sada jos novo i zastrasujuce, tako ne znan dalje sta bi reka.
    Fala lipa istaknutin clanovima foruma koji su bacajuci biserje pred svinje, nehotice pomogli i meni da se ubacin di jesan.

Mirno more!
    Dobro dosao i drago mi je da si jos jedan od onih koji su uspili naci svoju srecu pod suncem priko P.neta
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •