Mario Split, 20 god. zavr??ija srednju pomorsku nautika, i propali student na faxu![]()
Mario Split, 20 god. zavr??ija srednju pomorsku nautika, i propali student na faxu![]()
... ---...
??ivija rodijače...
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
Dobrodosa![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
ne moraš stavljat tužni smajli, jer to ti dođe normalnije nego završitaj živija i dobrodoša!
p.s. jesi potpis pokupija na forumu.hr ili na ovom forumu ili di drugo, pitan zato jer ima jedan član sa tim potpisom pod nekoliko nickova na više foruma pa ga uvik volin ukebat
Posljednje uređivanje od Le Amateur : 09-16-2011 at 11:11 AM
Posljednje uređivanje od Le Amateur : 09-16-2011 at 11:13 AM
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
Za potpis ti ne virujen, ima ga je tu i jedan iz Zadra a školu je završija tamo, no nema veze... Za obrazovanje se ne tresi, prateći, pače predusrečući nadolazeći trend kod naših agenata, agencija Prančiok je kako čujen uz ukrcaj počela nudit i profesionalnu orijentaciju te stručna usavršavanja, a uskoro će i sve popularniji studij metodom distance learninga uz pravilo po sistemu šta si dalje - to bolje. Moć'e se polagat do bilo kojeg potrebnog stupnja uz izdavanje diplome na formatu i boji papira po osobnim preferencama polaznika. Ako ne viruješ meni možeš odma sad provjerit kod gosp. Bilicha.![]()
Posljednje uređivanje od Le Amateur : 09-16-2011 at 09:07 PM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)