Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5

Tema: Dobro jutro

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno Dobro jutro

Pozdrav svima kolko vas ima.
    Zovem se Darko i dolazim iz Slavonije i radim kao monter suhe gradnje i moler.

Nedavno sam poceo da se raspitujem za posao pitura na offsore i tek juce sam saznao za ovaj portal.

Naime, raspitivao sam se okolo kod ljudi iz struke oko posla na offshore, ali nisam dobio bas nikakve odgovore, a na portalu sad polako dobijam ideju o sansama za dobijanje.

Molio bih ako nekoima malo vise informacija za posao pitura na offshore da postavi.
    Posto radim na terenu nemam vremena (bar za sada) da cesljam forum.
    Ako neko moze da napise o iskustvu pitura na offshore i sansama za posao.

Fala puno svima

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

U mene su pituri pretezno Poljaci. Upadnu par tjedana i odu. Mislim da ti je ideala javiti se offshore agencijama i lagano poci odatle. Imas o agencijama u threadovima jer ih ima ''milijun'' a kreni potragu od Aberdeena jer ih imas kako sam rekao ''milijun'' tamo. PA ces kagano kad zakotrljas kolo krenuti malo brze.

Sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Jučer saznao za forum,danas napisao dvije riječi,sutra odmah na posao...???
    Ipak treba malo ''če??ljati'' po forumu. Nemoj se uvrijediti ali puno je takvih pitanja,a za tako ne??to postoje agencije. Ima?? masu toga napisanog pa malo pročitaj,mislim da nema lak??eg puta od ovoga,jo?? jednom...bez uvrede...

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    U mene su pituri pretezno Poljaci. Upadnu par tjedana i odu. Mislim da ti je ideala javiti se offshore agencijama i lagano poci odatle. Imas o agencijama u threadovima jer ih ima ''milijun'' a kreni potragu od Aberdeena jer ih imas kako sam rekao ''milijun'' tamo. PA ces kagano kad zakotrljas kolo krenuti malo brze.

Sritno
    Za??to odu nakon par tjedana ? ?*ta rade osim ??ta pituraju pa da nije podno??ljivo ? Kakvi uvjeti ovo ono ..Radno vrijeme 18 sati ? Ja kad vidim svoje Filipe sve laganica malo pituraj , malo duvan , malo zajebancija..
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

A znam da nije moguce odmah,nema tu uvrijede sta ti je, svaki je savjet i pomoc dobrodosao i odskocna daska za dalje pretrazivanje,smo me zanima od vas sto ste duze tu odakle poceti

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •