Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/7

Tema: mali od mora

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno mali od mora

mislim da sam se prestavio ali sada gledam forum i nigdje me!?

Ispisao bih se i polagao vadredno u proljeće 2012 ??k. godinu,smjer brodostrojar.
    U pon. mi počinje D2 i pomalo sve prikupiti.
    Najvi??e me brine,za početak gdje krenuti kao čistać?

Pozz svima!

---- Propuh avatar
    Datum registracije
    Mar 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od pomorac93 Vidi poruku
    mislim da sam se prestavio ali sada gledam forum i nigdje me!?
    Pozz svima!
    u prvom predstavljanju si napravija gresku u koracima pa je post izbrisan, ovo je puno bolje...
    "Imati neprijatelje, jasno dokazuje da imamo i zasluga!"

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Najviše me brine,za početak gdje krenuti kao čistać?

Pozz svima!
    Probaj u cistoci negdi. sala mala

A slusaj javi se firmama i na adrese prvo po Hrvatskoj pa onda dalje pa ces vidit sta ti kazu. Inace sve imas na forumu sta se tice adresa a kaze Bilich da je izbroja 700 a da ima jos. PA stoga velik ti je izbor, na tebi je da sam krenes po svom izboru di ces prvo.

Sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Atlanship, Transeuropa, Marinconsult, Splitska itd. ... kada i ako ti zatreba ukrcati se na takvu neku kombinaciju i kompaniju pronaći će??, ne brini se previ??e unaprijed. Uvati se prvo knjige i zavr??i to kako zna?? i umije??.

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku

A slusaj javi se firmama i na adrese prvo po Hrvatskoj pa onda dalje pa ces vidit sta ti kazu. Inace sve imas na forumu sta se tice adresa a kaze Bilich da je izbroja 700 a da ima jos. PA stoga velik ti je izbor, na tebi je da sam krenes po svom izboru di ces prvo.

Sritno
    Heba ga irud direktore,ko je vidia čitat po forumu,zna?? koliko to vremena iziskuje ???? I tebi,kao i većini nas je pomogao internet davnih dana,eeeee....

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku

Sritno
    Hvala prika na prijedlogu ali logiro sam se na pomorac.net a ne na mojposao.hr.

Čitao sam ba?? na va??em forumu prije par dana to me i navelo da se logiram,vezano za Anlantship.Stari mi je davno navegava na toj firmi i preporuku imam za tu kompaniju ali ne znam kako sada tamo stvari stoju?
    Znam ??to i kako me čeka,toga se ne bojim,to mi je ??kola koju sam izabra,samo eto htio sam ćuti od vas koji ste nedavno na njihovim brodovima bili,kako je?Ima li jo?? na??ih ljudi i trebam li nečem vi??e opreza posvetiti?

Eto samo to...

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Hvala prika na prijedlogu ali logiro sam se na pomorac.net a ne na mojposao.hr.

Čitao sam baš na vašem forumu prije par dana to me i navelo da se logiram,vezano za Anlantship.Stari mi je davno navegava na toj firmi i preporuku imam za tu kompaniju ali ne znam kako sada tamo stvari stoju?
    Znam što i kako me čeka,toga se ne bojim,to mi je škola koju sam izabra,samo eto htio sam ćuti od vas koji ste nedavno na njihovim brodovima bili,kako je?Ima li još naših ljudi i trebam li nečem više opreza posvetiti?

Eto samo to...
    Prika na svakom brodu prvo misli na svoje zdravlje a sve drugo ces steci iskustvom. Imas sve tu sta pise o Atlanskoj pogledaj u thread a ako nema sta te interesira pitaj i neko ce ti rec. Ima tu ljudi sa atlanske dosta

P.S

KOliko je ode ljudi naslo posao mogao bi se zvati i mojposao.hr

Sritno
    Posljednje uređivanje od Dalmos : 09-11-2011 at 12:53 AM
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •