Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/3

Tema: pozdrav

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Pauziram

Početno pozdrav

Evo skoro pa ista situacija i kod mene, pauza 5 godina, breveti gotovi, iskustvo 3/o na bulku....jadroplov...obnovija sam sve ove Unlimited, ostaje mi još poručnićki i gmdss...jeli možda možeš preporučit neku dodatnu literaturu osim NN i onoga šta oni preporučuju? Čini mi se preopširno da bi se moglo nabubat napamet to sve. Ili ako znaš kako doć do riješenog testa još bolje? Uz poštenu zahvalu naravno ;-)..a drugo šta me zanima je gmdss obnova...jeli treba polagat ponovo ili kakva je procedura? Hvala unaprid na odgovoru.
    Posljednje uređivanje od Propuh : 09-09-2011 at 12:34 PM

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

cekaj sta tebi triba pitanja za refreshent breveta (upitnik ide ode ali neradi)
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    Pauziram

Početno

Pa pitanja bi bila dobrodo??la ili bar orjentacijski, jer je ono iz NN-a ??ta u kapetaniji preporučuju preop??irno područje za nabubat napamet, a svi mi koji smo navigali već nismo zaboravili navigat, a te puste konvencije nismo ni sad ni prije znali napamet, zato i ima na mostu 50 knjiga da imamo di bacit oko kad ne??to triba vidit. Ali čak me i vi??e interesira ovo za GMDSS obnovu breveta, kako ide i ??ta se točno pola?že i plaća? Ako je neko to rije??ava nek podili to iskustvo. Neznam jesan post napisa na dobro misto, novi sam tu

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •