Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/25
    Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    nigde

Početno Pozdrav iz Bora

Pozdrav svim pomorcima, nov sam ovde, iz Srbije sam, i ocajnicki trazim posao iako nemam pomorsku skolu, vec skolu za kuhara, radio sam neko vreme na turistickim brodovima, i uvek sam zeleo nekako da odem da radim na trgovackim, ili slicnim brodovima, ali ovde kod nas nema ni jedne takve agencije. Ovde je teska situacija, bez posla sam, i za sve treba jaka veza i dobra lova. Imam zavrsen kurs SCTW u Engleskoj ove godine, i hteo sam da Vas pitam da li znate neku agenciju koja bi mi izasla u susret da apliciram za pomocnika u kuhinji, ili kao messman?
    Otisao bih odmah da radim da mogu, jer sam bas u teskoj situaciji.

Hvala Vam puno na pomoci!

Puno pozdrava

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od danielbor Vidi poruku
    Pozdrav svim pomorcima, nov sam ovde, iz Srbije sam, i ocajnicki trazim posao iako nemam pomorsku skolu, vec skolu za kuhara, radio sam neko vreme na turistickim brodovima, i uvek sam zeleo nekako da odem da radim na trgovackim, ili slicnim brodovima, ali ovde kod nas nema ni jedne takve agencije. Ovde je teska situacija, bez posla sam, i za sve treba jaka veza i dobra lova. Imam zavrsen kurs SCTW u Engleskoj ove godine, i hteo sam da Vas pitam da li znate neku agenciju koja bi mi izasla u susret da apliciram za pomocnika u kuhinji, ili kao messman?
    Otisao bih odmah da radim da mogu, jer sam bas u teskoj situaciji.

Hvala Vam puno na pomoci!

Puno pozdrava
    POzdrav Daniel

Probaj se javiti Uspinjaci u Zagreb ili mozda direkt on line nekim putnickim firmama pa vidi di krcaju pomocnike u kuhinji?

Znam da su na NCL-u bili dosta pomocnika iz Srbije i Makedonije Nisu neke pare u pitanju 500 do 750 US $ mislim misecno ali ako si u teskoj situaciji kako govoris onda probaj i nemas sta izgubiti.

Pozdrav i sritno

BTW
    Dobro dosao na portal
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    nigde

Početno

Hvala ti puno na odgovoru, ja bih ipak probao da nadjem na trgovackim brodovima, ili offshore vec sam radio na cruzerima u kuhinji za te pare, a radio sam svaki dan po 16 casova, ugovor 7 meseci, rekao sam sebi samo tada i nikad vise. Ja mislim da bi mozda na manjim brodovima, sa manjom posadom to drugacije izgledalo nego na cruzerima, zato bih voleo kad bih mogao otici na trgovacke brodove.
    Pozdrav

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Daniele za posadu ide jako, jako teško, istisnuli sve Filipinci i ostali. Adrese ili barem imena svih firmi imaš na forumu, čitaj, kopaj pa udri i apliciraj stvarno na sve strane i ponavljaj to isponova svaka tri tjedna dok se negdje ne otvori nešto. Od konkretnijih stvari probaj na kompaniju MSC ili preko kapetana Brakočevića koji ima sajt pomorci.com ili preko agentice iz Beograda čije podatke imaš na topicu o toj firmi tu na forumu. Još više od svega toga bi ti pomoglo da pronađeš koga iz CG da te pogura tamo jer ih na toj kompaniji stvarno ima masu. Dobrodošao na forum i sretno.

Kadet Mikeli avatar
    Datum registracije
    Apr 2011

Početno

Pozdrav Daniele, kao sto rece Le Amateur, na MSC ces upanut samo ako te "pogura" neki kapetan/kapo koji je duze vremena na kompaniji. Tesko da ces se ukrcat preko Zivane u Beograd bez nekoga da te preporuci, ali vrijedi pokusati..

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    nigde

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Le Amateur Vidi poruku
    Daniele za posadu ide jako, jako teško, istisnuli sve Filipinci i ostali. Adrese ili barem imena svih firmi imaš na forumu, čitaj, kopaj pa udri i apliciraj stvarno na sve strane i ponavljaj to isponova svaka tri tjedna dok se negdje ne otvori nešto. Od konkretnijih stvari probaj na kompaniju MSC ili preko kapetana Brakočevića koji ima sajt pomorci.com ili preko agentice iz Beograda čije podatke imaš na topicu o toj firmi tu na forumu. Još više od svega toga bi ti pomoglo da pronađeš koga iz CG da te pogura tamo jer ih na toj kompaniji stvarno ima masu. Dobrodošao na forum i sretno.
    Hvala druze, evo poslao vec preko 30 emaila, Hrvatske agencije su mi sve odgovorile, a ove strane samo jedna, druge nista. Na jednoj hrvatskoj agenciji kazu uzece mi biografiju, i gledati ako iskrsne nesto da me pozovu, agencija je Seacontractors Croatia, a druge kazu da primaju kadete, ili tako nesto.
    A od stranih agencija odgovorili mi nek isto imaju AHTS brodove, treba im kuvar. Pitali me koliko bih voleo da mi bude plata ja sam im rekao ako moze 1500 evra mesecno, vidim ne pisu vise nista, pa se pitam da nisam mnogo trazio od njih. Mozda sam trebao i manje od toga. Nego nisam video jos nigde tu agenticu iz Beograda ovde, moracu opet pogledati, sigurno mi je promakla na nekom postu.
    Pozdrav

Citiraj Prvotno napisano od Mikeli Vidi poruku
    Pozdrav Daniele, kao sto rece Le Amateur, na MSC ces upanut samo ako te "pogura" neki kapetan/kapo koji je duze vremena na kompaniji. Tesko da ces se ukrcat preko Zivane u Beograd bez nekoga da te preporuci, ali vrijedi pokusati..
    Pozdrav Mikeli, probacu da nadjem tu Zivanu, pa da vidim sta ona kaze...E evo nasao njen broj, post je iz 2009 godine, valjda jos radi taj broj telefona upisan tamo.

Pozdrav
    Posljednje uređivanje od danielbor : 09-07-2011 at 06:16 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno

Pozdrav Daniele probaj se javit u agenciju merkur u Bar oni ti ukrcavaju kuhare i ostalu posadu na feribote Albanija-Italija plata je drugog kuhara 1600 eura, ja bio kod njih godinu kao asistent nije se za pohvalit ali kad nema bolje dobro je i to, evo ti broj +38269317307 Zaklina se zove zena koja ukrcava Sretno

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Sto si zapeo samo za kujnu ako ti je vec stalo samo do hotela , a ne do makinje.

Probaj u bar, dining room, guest relations.....prolazices puno bolje sa parama.

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    nigde

Početno

Citiraj Prvotno napisano od trile Vidi poruku
    Pozdrav Daniele probaj se javit u agenciju merkur u Bar oni ti ukrcavaju kuhare i ostalu posadu na feribote Albanija-Italija plata je drugog kuhara 1600 eura, ja bio kod njih godinu kao asistent nije se za pohvalit ali kad nema bolje dobro je i to, evo ti broj +38269317307 Zaklina se zove zena koja ukrcava Sretno
    Wow hvala na broju, zovem ih sutra obavezno. Jel' mozes da mi kazes koliki ti je bio ugovor, i kako je tebi bilo tamo? 1600 evra je bas dobra para!

Hvala puno!

Citiraj Prvotno napisano od dunavac Vidi poruku
    Sto si zapeo samo za kujnu ako ti je vec stalo samo do hotela , a ne do makinje.

Probaj u bar, dining room, guest relations.....prolazices puno bolje sa parama.
    Pa na cruzere vise ne zelim da idem, bio sam dve godine na njih, i nisam zaradio uopste dobro...A hteo bih za kuvara jer mislim da druga pozicija bas i nema bez neke vise skole, jedino ako ima messman, ili kako se vec zove?
    Ja sam zavrsio skolu za kuvara, i skolu za fitness, bio na brodu kao fitness nisam zaradio nista, sve je bilo prodaja glupih detox proizvoda, a ne znam gde ima jos da se aplicira za sport na brodu, tako da posto nemam posao moram da prihvatim nesto.
    P.S. Sta je makinja?
    Posljednje uređivanje od danielbor : 09-07-2011 at 10:47 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

P.S. Sta je makinja?

to ti je mašina

Posljednje uređivanje od mladeno : 09-07-2011 at 10:55 PM
    Life is too short to remove usb safely

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Ovo je masina majstore

Google Images
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.

2AE Al Debeel avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Mitsui

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    to ti je ma??ina

hahahaha lego masina hahahahha care....

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

P.S. Sta je makinja?
    u makinji rade masinci, a na kuverti palubarciDa je tu Frankie on bi ti to detaljno pojasnio
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno

Wow hvala na broju, zovem ih sutra obavezno. Jel' mozes da mi kazes koliki ti je bio ugovor, i kako je tebi bilo tamo? 1600 evra je bas dobra para!

Hvala puno!

Pa na cruzere vise ne zelim da idem, bio sam dve godine na njih, i nisam zaradio uopste dobro...A hteo bih za kuvara jer mislim da druga pozicija bas i nema bez neke vise skole, jedino ako ima messman, ili kako se vec zove?
    Ja sam zavrsio skolu za kuvara, i skolu za fitness, bio na brodu kao fitness nisam zaradio nista, sve je bilo prodaja glupih detox proizvoda, a ne znam gde ima jos da se aplicira za sport na brodu, tako da posto nemam posao moram da prihvatim nesto.
    P.S. Sta je makinja?

Ako ne zelis na kruzere onda je to druga prica.

znam sta pricas.
    Mnogi fitness instruktori su dali otkaze jer ne mogu da prodaju mu.. pod bubrege, odnosno detox lazi za puno $$$$.

Ti znas najbolje

Kadet
    Datum registracije
    Feb 2010

Početno

Kompanija ti je Adria Ferries italijani, ugovor mi je bio 6 mjeseci a ja sam ostao godinu da odradim asistenturu, nije mi bas bilo sjajno brod star 38 godina ali nisam imao izbora i sam znas da je danas tesko se ukrcat posebno asistentima i kadetima nema biranja.Ugovor za kuhara je 3 mjeseca. Pozdrav i sretno ako te jos nesto zanima pisi tu smo da pomazemo jedni drugima.

Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

ako te jos nesto zanima pisi tu smo da pomazemo jedni drugima.
    Svaka cast

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    nigde

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Svaka cast
    Stvarno svaka cast svima, odlican forum.

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    u makinji rade masinci, a na kuverti palubarciDa je tu Frankie on bi ti to detaljno pojasnio
    ne trazi vraga upravo sam se navikao na tisinu
    Life is too short to remove usb safely

Kadet
    Datum registracije
    Sep 2011
    Firma
    nigde

Početno

Kompanija ti je Adria Ferries italijani, ugovor mi je bio 6 mjeseci a ja sam ostao godinu da odradim asistenturu, nije mi bas bilo sjajno brod star 38 godina ali nisam imao izbora i sam znas da je danas tesko se ukrcat posebno asistentima i kadetima nema biranja.Ugovor za kuhara je 3 mjeseca. Pozdrav i sretno ako te jos nesto zanima pisi tu smo da pomazemo jedni drugima.
    Hvala ti na ovim informacijama, zvao sam taj broj ali niko se ne javlja, probacu opet dok ne dobijem nekog. Jedino me brine sto se ide u Albaniju, ali valjda nece biti problema sa ljudima tamo. Pozdrav!

3.Casnik Groff avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    .

Početno

Citiraj Prvotno napisano od mladeno Vidi poruku
    ne trazi vraga upravo sam se navikao na tisinu
    A ti??ina dobra,predobra!!!!!!!

Groffica

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •