Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/11

Tema: Pozdrav

Clan Posade picard avatar
    Datum registracije
    Sep 2011

Početno Pozdrav

......
    Posljednje uređivanje od picard : 04-25-2012 at 11:15 PM

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Pozdrav. Koju gimnaziju doli fratarsku ili onu ?žali Bo?že opću???
    Da te pitam ??to te navelo da upi??e?? ba?? pomorski faks????
    Idemo ispočetka.....

Clan Posade MarkT avatar
    Datum registracije
    Feb 2010
    Firma
    -----------------

Početno

zato sta pomorci imaju novaca a nista ne rade samo se zajebavaju po portima...

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od MarkT Vidi poruku
    .....i po forumu
    Life is too short to remove usb safely

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

Početno

Citiraj Prvotno napisano od picard Vidi poruku
    sad me zanima u cemu je razlika između pomorske nautike i PEIT-a na pomorskom u splitu.
    dvi potpuno različite struke. sad ovisi na ??ta misli?? tj. ??ta te zanima?

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od MarkT Vidi poruku
    A ka nije tako vama ??ta netuje po brodu
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Ma pitao sam ga jer je napisao da ima 20 godina a raspituje se o upisu na pomorski faks. Znači već je ranije popu??io negdi drugo i sada se misli ??ta je najbolje za njega.
    Uglavnom prije nego upi??e?? i??ta raspitaj se doooooooobro o tome . Ja da sam znao ??to me čeka brod bio gledao samo na razglednicama.
    Idemo ispočetka.....

Datum registracije
    Sep 2011

Početno

.......
    Posljednje uređivanje od picard : 04-25-2012 at 11:13 PM

Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

E to je već bolje. Ta ??kola je najbolja u Sinju (??to to govori o ??kolama u Sinju to je sada druga priča). Ako ti je stari pomorac onda njega pilaj da ti ka?že par stvari o tome ?životu a ako već ide?? na faks vi??e mi logike ima da upi??e?? strojarstvo jer je lak??e( to mi je netko jednom rekao ja jo?? nisam saznao dali je to istina) naći posao na kopnu nego kao nautičar. No prije svega najbolje ti je sa starim otići malo na brod da vidi?? kako je to(naravno ako je moguće)
    Idemo ispočetka.....

Datum registracije
    Sep 2011

Početno

......
    Posljednje uređivanje od picard : 04-25-2012 at 11:13 PM

Barba emerik avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    propala

Početno

Citiraj Prvotno napisano od picard Vidi poruku
    Ispravak netočnog navoda.Ta ??kola je daleko od najbolje posebno zadnjih nekoliko godina.Naime upisuju je učenici koji imaju manje od 45 bodova,??to nije slučaj s općom i ima tu svakakvih đaka.Ja sam usao sa 59 bodova. Upisuju svakoga i svasta jer se boje da im se ??kola nebi zatvorila,jer svake godine je sve manja potraznja s njom.Isti ti je slucaj u sjemenistu u kojem nije bilo niti 8 sjemenistaraca sveukupno. Razmisljaju i o zatvaranju istoga.Učenici koji im dolaze vecina njih je imala engleski i matematiku 2 u osnovnoj skoli,poneki i 3.U jednom razredu pristizu oko 3-4 odlikasa maximum sto opet nije slucaj s opcom gdje ako imas manje od 58 bodova tesko da ces se upisati.Jedina dobra stvar u cijeloj skoli je ta da nema bjezanja sa satova sto se cesce javlja u opcoj.Bio je slucaj sa jednim razredom u kojemu im je bilo glavno da ispune kvotu pa su primili svakav olos i nakon prve godine su desetkovali razred i ostalo 8 ucenika.A o mitu i korupciji u franjevackoj da ne govorim.Ucenici koji engleski nisu imali vise od 2 i neznaju ga guknuti ako imaju rodbinske veze u fratara i ako su im bili na pikniku kod kuce dobro prolaze.A vjeruj mi ostatak ucenika koji prođe ima veze!Isti slucaj je i s latinskim koji predaje stara drvena mumija koja ni ne prica vise od 3 recenice po satu.Kolko sam jos primjetio skolom upravljaju imoćani i neretvljani i njihovi ucenici od dolje su privililegirani.Bio je slucaj sa jednim ucenikom koji je se svađao s profesoricom matematike punih 20 minuta i doslovno je napadao umalo da nije i doslo do fizickog obracuna i ona je morala napustiti razred.Ucenik nije dobio nikakvu sankciju,Jos je morala majmuna proći na popravnom.Uglavnom jedina dobra stvar kod franjevacke je ta da NEMA bjezanja sa satova.
    sve su njihove skole vise manje takve ....ali bjezanja nema ..rodbinska veza i donacija prolaze
    "što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
    Samo ljudi koje voliš - mogu ti učiniti život nepodnošljivim

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •