Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/15
    Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    nigdje

Početno poz iz slavonije

Evo da se predstavim ,, trazeci posao naletio sam na ovaj forum, naime posto u slavoniji nema posla za mene, odlucio sam se baciti na pomorstvo, sluzio sam HV u splitu u mornarici i svidjelo mi se (znam da to nije isto) posto nikako nisam uspio upasti u HV a u struci nema posla, odlucio traziti srecu u mogucem ovom zanimanju, citao sam neke postove pa cu probati otici u kapetaniju i vidjeti sta mi treba za mornara .. et toliko od mene

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

Dobrodosao...

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

pozdrav lega i dobrodosao
    Life is too short to remove usb safely

Barba emerik avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    propala

Početno

dobro dosao
    "što više ljudi upoznajem u životu sve mi je draži moj pas "
    Samo ljudi koje voliš - mogu ti učiniti život nepodnošljivim

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Dobro dosao Slavonac i nadam se da ces se brzo ukrcati. NA forumu imas puno informacija pa citaj i salji mailove i zapamti da se nije lako ukrcat ali da nada umire posljednja

Sritno
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma
    Pranciok Crewing Services LTD , Singapore

Početno

Citiraj Prvotno napisano od fare88 Vidi poruku
    Evo da se predstavim ,, trazeci posao naletio sam na ovaj forum, naime posto u slavoniji nema posla za mene, odlucio sam se baciti na pomorstvo, sluzio sam HV u splitu u mornarici i svidjelo mi se (znam da to nije isto) posto nikako nisam uspio upasti u HV a u struci nema posla, odlucio traziti srecu u mogucem ovom zanimanju, citao sam neke postove pa cu probati otici u kapetaniju i vidjeti sta mi treba za mornara .. et toliko od mene
    ??ivio pripadniče pravoga Hrvatskoga naroda.
    Od 7 Hrvatskih braće i sestara ( plemena ) Slavonci su do??li zadnji jerbo su teturali putem
    Ja uvik rečem da su Slavonci jedini Europski narod koji se jo?? uvik znade zabavljat
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

2 nd off. Dankoo avatar
    Datum registracije
    Jan 2011
    Firma
    Si Em Ej :)

Početno

Dobrodosao...

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    nigdje

Početno

Hvala svima i nadam se da cu ponesto naci za sebe

Clan Posade jakeld avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    CMA CGM

Početno

patriote dobro do??ao...

malo nas je, al smo ....

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    nigdje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od jakeld Vidi poruku
    patriote dobro do??ao...

malo nas je, al smo ....

hvala

citao sam postove po forumu i sad mi je sve manje jasno nego prije

uglavnom sam shvatio da to polaganje kosta 1900 kn (iz jednog posta) a onda matrikul..ako nije skuplje i sve skupa treba mi dost para a nema sigurnosti da cu ikad zapoviti
    nezgodno sto nemam ni sad vec dvije godine posla a normalno ni love, izgleda da ce biti mrka kapa od toga al pokusai cu.. nesto sam citao da ce njemci traziti da se stavi security (moje drugo zanimanje) na brodove sto putuju nesigurnim vodama, ima li tko takvih saznanja mozda?

Kada i polozis taj ispit sto si onda? mornar,, sto je s brevetima? to bas nisam skontao, jel trebaju za obicnog mornara? ma ocito da ono u splitu u HV nema nikakve veze s ovim ovdje

Pozdrav svima
    Posljednje uređivanje od fare88 : 08-31-2011 at 11:09 AM

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

ma ocito da ono u splitu u HV nema nikakve veze s ovim ovdje
    Ne pljucaj mi po firmi
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

nezgodno sto nemam ni sad vec dvije godine posla a normalno ni love, izgleda da ce biti mrka kapa od toga al pokusai cu.. nesto sam citao da ce njemci traziti da se stavi security (moje drugo zanimanje) na brodove sto putuju nesigurnim vodama, ima li tko takvih saznanja mozda?

Pozdrav svima
    Za security ti nije Sokol Marić shema nego u većini privatnih kompanija koje daju security u tim područjima traže da si bio pripadnih Vojske ( profesionalno a ne samo služio rok , da nisi dobio nečastan otpust ( iako kad im treba ljudi nikad ne znaš ), da imaš manje od 35 godina , fizički sposoban i tako to. Obično ti ove malo žešće PMC kompanije traže baš da si bio pripadnik NATO satnije/ bojne, da imaš real gun iskustvo i da imaš papire za sudjelovanje u međunarodnim vojnim operacijama

Ako su hrvatski pomorci na dobrom glasu onda su hrvatski PMC-ovi na vjerovatno najboljem glasu u tome svijetu.
    Ako te zanima više mogu ti dat broj čovjeka koji regrutira ( ali ne za brodove pa mu se možeš javiti ).

Evo pa čitaj PMC PSC - Your portal to Private Military Contractors & Private Security Contractors
    Posljednje uređivanje od Bilich : 08-31-2011 at 03:01 PM
    Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    nigdje

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bilicws Vidi poruku
    Za security ti nije Sokol Marić shema nego u većini privatnih kompanija koje daju security u tim područjima tra?že da si bio pripadnih Vojske ( profesionalno a ne samo slu?žio rok , da nisi dobio nečastan otpust ( iako kad im treba ljudi nikad ne zna?? ), da ima?? manje od 35 godina , fizički sposoban i tako to. Obično ti ove malo ?že??će PMC kompanije tra?že ba?? da si bio pripadnik NATO satnije/ bojne, da ima?? real gun iskustvo i da ima?? papire za sudjelovanje u međunarodnim vojnim operacijama

Ako su hrvatski pomorci na dobrom glasu onda su hrvatski PMC-ovi na vjerovatno najboljem glasu u tome svijetu.
    Ako te zanima vi??e mogu ti dat broj čovjeka koji regrutira ( ali ne za brodove pa mu se mo?že?? javiti ).

Evo pa čitaj PMC PSC - Your portal to Private Military Contractors & Private Security Contractors
    hvala na info, mislio sam vec prije o tome i raspitivao s posto sam bio samo rocnik, to nikako nedolazi u obzir, jer nemam borbenog iskustva i imam 24 godine,dalje traze da imas jos poneku licencu specijalisticku a to nije moja (da bi do ove druge dosa treba ti poprilican novac kojeg nemam), mislim da cu se ipak drzati brodova ako i tu uspijem,, u HV nisam uspio upasti jel ti za sve ovdi trebaju stele, a pogotovo HRM,, iz slavonije , naucna fastastika

I dalje mi nisu jasni ti breveti i sto je tocno potrebno da se upadne kao obican mornar na neku kompaniju (D2; matrikula...) svuda vidim pisu kadeti i casnici, sto je sa sitnima nevidim da ista pisu .. savjeti i ostalo kako je njima bilo i kako su sve postigli..

Poz iz bijedne slavonije..

Barba Bilich avatar
    Datum registracije
    Oct 2010
    Firma

Početno

hvala na info, mislio sam vec prije o tome i raspitivao s posto sam bio samo rocnik, to nikako nedolazi u obzir, jer nemam borbenog iskustva i imam 24 godine,dalje traze da imas jos poneku licencu specijalisticku a to nije moja (da bi do ove druge dosa treba ti poprilican novac kojeg nemam), mislim da cu se ipak drzati brodova ako i tu uspijem,, u HV nisam uspio upasti jel ti za sve ovdi trebaju stele, a pogotovo HRM,, iz slavonije , naucna fastastika

I dalje mi nisu jasni ti breveti i sto je tocno potrebno da se upadne kao obican mornar na neku kompaniju (D2; matrikula...) svuda vidim pisu kadeti i casnici, sto je sa sitnima nevidim da ista pisu .. savjeti i ostalo kako je njima bilo i kako su sve postigli..

Poz iz bijedne slavonije..
    Ukoliko oces u security ka?žem ti mogu ti dat broj čovika pa se raspitaj s njim. Ugovor ti je kako on oće i sve ti je kako on oće a tvoje nije da se buni??. Ima?? i trening kamp ( bio vidio ) na xy lokaciji u Europi i gore prođe?? osnovnu obuku. Nakon toga ide?? na security skladi??ta po afganistanu i tek kad skupi?? iskustvo mo?že?? u akciju. Ako nisi spreman sljedećih 16 godina provest pričajući da vozi?? kamione po Iraku a gleda?? di će to potegnit kala??om u startu se okani toga. A na security brodova mo?žda nikad i ne dđe??

D2 i matrikula i vozi na brod.

Kadet
    Datum registracije
    Aug 2011
    Firma
    nigdje

Početno

Hvala na odgovoru za ratna stanja pogotovo di glumis pokretnu metu nisam zainteresiran (mozda bi moj stari al ima 48 godina), drzati cu se tog da zavrsim taj ispit i na brod

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •