..nakon 7 miseci
Jos da mi je prtljagu nac![]()
Nadan se da ste svi i dalje dobro i veselo a ko nije neka bude
Dajte kratak brifing dogadjaja , kad se malo rekuperan dogovorit cemo se za skup
Sritni i veseli bili svi skupa![]()
..nakon 7 miseci
Jos da mi je prtljagu nac![]()
Nadan se da ste svi i dalje dobro i veselo a ko nije neka bude
Dajte kratak brifing dogadjaja , kad se malo rekuperan dogovorit cemo se za skup
Sritni i veseli bili svi skupa![]()
Agencija PRANČIOK CREWING SERVICES Ltd , Singapore - preko 1900 ukrcaja i iskrcaja u godini dana - Ukrcaj po mjeri covjeka !
ooo,vratija se sime,i jos si sve proba u tih 7 miseci,i glad i sidro i nervozu,a boga mi i izgubljenuprtljagu
Dobro dosa.Sve je isto ko i lani. Slusaj sta se tice skupa pozuri dok je kokolo na brodu. Inace se mozes pozdravit sa ustedjevinom.
Kokolo je sve vec dogovorija.Janjetina na Boraji i mlada kapulica,ocito je cinija racun bez krcmara.
cujes rizolino,ne spamaj coviku thread,ja cu ga odvest u torcide,a mos i ti sa nama
Ma ko ce s tobom sist u auto,aj se lici.
Bilicu dobro dosao kolega. Bas mi je drago da si tu sa nama a da je vec proslo 7 miseci e tome se nisam niti nadao. Covice da 7 miseci.A onaj tvoj thread za vodia do ukrcaja je jako poznat ode po forumu i jako citan. Jos jednom svala cast na onom trudu zakon si
Ako bude proslava kad budem doma dolazim di je da je.
Bilicu cuvaj se ovaj dici otima od usta. On ti je bija kokolu ucitelj.
tebi je torcida blizu,a ja cu dovest bilica i jos 2,frenkija cemo vezat naprid na haubu da dozivi cari brze voznje,uvik mu fali adrenalina,stas,cudne on rizi konzumira
Dobro nam doša care![]()
welcome back![]()
Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!
Pa stiga si konačno. Ajde neka.Nemoj sada odmah kako si planirao nakon 15 dana opet na brod.
Lagano ima jo?? lita . Sada lagano u?živanje.
![]()
Idemo ispočetka.....
Dobro dosao..jesi ustedio za novi laptopTrebati ce ti jer te ekipa padobranaca stalno trazi po forumu za ukrcaj
![]()
Tko rano rani zajebo je pjetla
Eeee, ne slusaj bandu Zmaju, iz pijata bi ti ukreli, nemas pojma koliko su zadnje vrime gulozi na pare otkad su in poskupili ovi krediti u francima.. otimaju kasice prasice, sta san cuja po Sibeniku ni penzioneri nisu vise sigurni..
Aj ti lipo kako smo se dogovorili, ostalo ti ide na PM veceras kad uvatin vrimena..
Neka si se ti meni spasija..![]()
Zmaju pozdrav . čujemo se. I na zadnji mail mi odgovori.
Posljednje uređivanje od Off : 08-18-2011 at 01:18 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
@Off
Nikad ja nisam bia skrt (mada ti to nisi ni reka) pa ne mislim ni sad. AKo triba castit nije problem a pogotovo mlade snage UPH. Nego samo se pitam kako ti Care jos nikad nisi sudjelova u ovih par godina na niti jednom rucku ili veceri UPH, iz toga bi se dalo naslutiti da je u tebe kobra u depu a ne u mene.![]()
@Alkaid
NIje lipo pisat sifrirane poruke po thradovima
@ Frankie
Nisam ja prika tebi reka da zaradivam vise od tebe jer bi to bila laz samo sam ti nako neobavezno dok smo chatali rekao koliko mi je skocila placa jer si ipak iskusniji u drillu pa sam pitao da li je to normalno jer su mi na banci vec otvorili poseban sefici dali VIP karticu da za mene red ne postoji u koju god uru dosa
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)