Pozdrav svim članovima ovog foruma!
Kao prvo nemojte mi zamjerit jer zasad ne smijem reči pravo ime i prezime (zbog trenutačnog poslodavca) i na mom Hrvatskom jeziku (pogrije??it ču sigurno koju riječ, slovo posebno č i ć...).
Rodjen sam u Ljubljani i imam 35 godina. Imam SLO i HR dr?žavljanstvo. Zavr??io sam fakultet za elektrotehniku u Ljubljani (smjer automatika).
10 godina radim u firmi koja se bavi projektiranjem, ugradnjom, avtomatizacijom i servisiranjem HVAC sistema (heating, ventilation and air conditioning). Moje radno mjesto je 'programer'. To znači, da radim 'software' za avtomatizaciju i stavljam u pogon klima komore, toplinske te rashladne stanice. Uz to radim i centralno nadzorni sistem, koji upravlja i nadzire sve te HVAC sisteme. U pogon sam stavljao HVAC sisteme u proizvodnji, farmaciji, medicini i hotelima. Ponosan sam na 'rad' u hotelu sa preko 300 soba, 20 klima komora, 5 toplinskih i 4 rashladne stanice.
Kriza u SLO zaustavila je praktički sve veče HVAC investicije pa tra?žim novi posao.
Jo?? nisam radio na brodu. Zanima me posao na cruiseru (hotel na vodi) u 'refrigeration' odjelu. Vidim, da se tra?že 'Chief refrigeration ing' ali na?žalost nemam nikakvih izkustva na brodu. Počeo bih kao pomočnik ili radnik (ne znam kakvi su činovi/nazivi na brodu). Nije mi te?žko radit. Mana mi je i da nemam pravih izkustava sa servisiranjem jer sam se bavio uglavnom 'software-om'. Isto tako nemam nikakvih certifikata, breveta, ...
Kakve su mi ??anse da neđem posao na cruiser-u? ?*to mi preporučujete, kako da krenem u 'naviganje'...
Lijep pozdrav iz Slovenije
?*ime (zasad)
Zaboravio sam reči da mi je engleski odličan.
Poslao sam CV na Norwegian cruise line za 'Ref Eng' ali nema nikakvog odgovora...![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
> > >