Evo prije nego se predstavim samo da kazem da sam vise na ovom forumu skupio informacija nego na svim drugim stranicama zajedno. cestitke admin., mod., i forumasima.
Nadalje...
Zovem se Luka i nikad nisam plovija (osim u svojoj primorci sa volvom15ks). Znam dosta o moru i pomorstvu jer je otac ima dosta strpljenja samnom i ucija me.
Iman zavrsenu srednju skolu za elektroničara i fakultet računarstva smjer odrzavanje računalnih sustava. Za pomorstvo sam se počeo intezivno zanimati jer mi je firma u kojoj sam radio propala i dobio sam ponudu od jedne brodarske kompanije kojoj sam servisirao računala da odem na brod. Malo guzičarski kad vidim koliko ostali članovi foruma čekaju svoju priliku ali sto ja tu mogu.
Pucam na poziciju brodskog električara ili elektroničara jer bi se tu najbolje snasao.
Sto da jos kazem... omiljena boja mi je .... neman pojma...valjda nebesko plava, omiljeni broj 14 itd...![]()

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom
.... samo opet za asistenta nemoj ocekivat neku veliku lovu,trenutno ti se vise radi da skupis iskustvo nego zaradis....