Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet Keyser S??ze avatar
    Datum registracije
    Aug 2011

Početno Svaka cast!!!

Evo prije nego se predstavim samo da kazem da sam vise na ovom forumu skupio informacija nego na svim drugim stranicama zajedno. cestitke admin., mod., i forumasima.

Nadalje...
    Zovem se Luka i nikad nisam plovija (osim u svojoj primorci sa volvom15ks). Znam dosta o moru i pomorstvu jer je otac ima dosta strpljenja samnom i ucija me.

Iman zavrsenu srednju skolu za elektroničara i fakultet računarstva smjer odrzavanje računalnih sustava. Za pomorstvo sam se počeo intezivno zanimati jer mi je firma u kojoj sam radio propala i dobio sam ponudu od jedne brodarske kompanije kojoj sam servisirao računala da odem na brod. Malo guzičarski kad vidim koliko ostali članovi foruma čekaju svoju priliku ali sto ja tu mogu.
    Pucam na poziciju brodskog električara ili elektroničara jer bi se tu najbolje snasao.
    Sto da jos kazem... omiljena boja mi je .... neman pojma...valjda nebesko plava, omiljeni broj 14 itd...
    Donde Esta La Biblioteca

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

Dobrodosao jos jednom...

Sada...imas jako puno adresa na forumu,citaj trazi i salji imaj strpljenja i neko ce zvati,nada umire zadnja .... samo opet za asistenta nemoj ocekivat neku veliku lovu,trenutno ti se vise radi da skupis iskustvo nego zaradis....

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Dobrodosa
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

kibbutznik Le Amateur avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Firma
    kibbutz

lijeni tovar propuhani avatar
    Datum registracije
    Apr 2008
    Firma
    tamo di mi pase

Početno

Definitvno dobro ime. Sve ti je ekipa rekla pa samo naprijed ??alji.
    Idemo ispočetka.....

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •