Ljudi evo i mene!
Zoven se Frano,iman 21 god.,rijesio kadeturu,porucnicki i sada trazin ukrcaj...okusa bi se u offshore-u,pa ako ko ima pametnih savjeta,adresa i sl. neka pise!
zivili!![]()
Ljudi evo i mene!
Zoven se Frano,iman 21 god.,rijesio kadeturu,porucnicki i sada trazin ukrcaj...okusa bi se u offshore-u,pa ako ko ima pametnih savjeta,adresa i sl. neka pise!
zivili!![]()
Frano dobro nam dosao. Stani u red ima dosta kandidata sa kvalifikacijama poput tvojih. Ti si sada 537. na listi. Cim ukrcamo ove ispred tebe kontaktirat cete tajnica,a ti u medjuvremenu napisi u kratkim crtama za koliko si spreman minimalno radit(permanent placa),koliko si maximalno spreman ostati na brodu,koju vrst offshore brodova preferiras,posada i slicno
Orebeach ?živija! Za avatar se svakako javi nadle?žnoj slu?žbi foruma, jer ti za staviti sliku od Marleya iz nekih razloga u načelu triba posebna dopusnica.Za ukrcaj na offshore na palubu pretra?ži malo postove od usera Beerseker di on pi??e kakvi su trenutni brojčani odnosi na tom tr?ži??tu radne snage. Onda sidi, zapali i dobro razmisli. U svakom slučaju, dobrodo??ao na forum
![]()
Posljednje uređivanje od Le Amateur : 08-05-2011 at 05:22 PM
Sta god da mu vi ovde pisali nista vam to ne vridi dok ga Bob ne potvrdi. Nemojte coviku davat lazne nade.
Ako je prisa, neka se neko javi Bobu na telefon ja mislim da je on dezuran ovaj vikend za hitne slucajeve. Nije vrag da je opet isa na Soltu?
Orebeach - molim te skini avatar dok ti Bob ne dozvoli da ga stavis, iznervirat ces ga pa cemo svi nahebat.
Ako ne zelis javno, slobodno mu se javi na PM. Svi detalji na linku:
B o b
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
Franula ako malo budes obziran ,ovi bi ti moga izdr?žat do kraja ugovora.
Orebicane dobro dosa.. aj doli do Tri Palme i uvati jos koga da se uclani, jos malo pa cete stic Rijecane po brojnosti..![]()
Placa cirka 6000 eura permanent.
Ugovori misec na brodu, dva doma![]()
Peljescani su se slabi pokazali za offshore, drzi se balka ka Ivo ili tankera ka Gego i ne talasaj puno jer si najeba.. i zasto nemas neki lipi nick ka Trstenica a ne taj torcidaski, to je vanka djira sve dok van Iskra iz Janjine puni mrizu svaku toliko na utakmicama..![]()
Oli tebi firma ne placa porez?![]()
Dobro, ovo ti je bilo malo vatreno u stilu il pukovnik il pokojnik..
Imas ovde masu threadova za offshore, pocni slat CV, nadaj se najboljem, iako bez DP basic breveta si voda, najveca lova je u drillingu di je Frenki i njegov brat, a nas voljeni pricidnik Dalmos..
Mlad si, imas vrimena, lova nije upitna pa probaj, nista te ne kosta..![]()
braca po gelu
Sinko dobro dosao sve sta t interesira pise na forumu.
@ Netijak
JA i Frenki smo polubraca a Gili mu je cisti brat vec su duze od mene u poslu.
@ Kokolo
Gel ne dilim sa nikim![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)