Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/39
    Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nigdje

Početno Pozdrav buduce kolege !!!

Ja sam Alen Pepic iz Rijeke,zavrsio sam pomorsku skolu u Bakru,za strojara...imam 19 godina i puno sam citao po forumu i dobrih informacija pokupio i nasmio se na nekakve komentare...Medutim htjeo bih otic na brod zvao sam par agencija ali naravno ne primaju asistente...pa ako mi tko moze nekako pomoci oko toga bio bih mu zahvalan....

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

dobro dosa,kolega.

jedan savjet nikad ne odustaj,ima firmi ko u prici

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Cu!:) Vidi poruku
    Ja sam Alen Pepic iz Rijeke,zavrsio sam pomorsku skolu u Bakru,za strojara...imam 19 godina i puno sam citao po forumu i dobrih informacija pokupio i nasmio se na nekakve komentare...Medutim htjeo bih otic na brod zvao sam par agencija ali naravno ne primaju asistente...pa ako mi tko moze nekako pomoci oko toga bio bih mu zahvalan....
    Javi se Vshipu u Splitu i trazi gosp.Madunica...bilo je nesto mista za asistente na LNG-u

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nigdje

Početno

Crta Zara hvala naj ljepsa...

Kadet hvala na informaciji...Ali imam jedan problem,nemogu nikako po Netu nac njihov broj...je mi mozes pomoc molim te....traim ko budala al nista...

Crta Zare ima firmi ko u prici sve sam ih po Rijeci zvao i da izvinete od svoh sam odijeb dobio..niko nece asistente...a meni niko nikad nije plovio pa je malo teze....
    Posljednje uređivanje od Cu!:) : 07-28-2011 at 11:11 AM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Jesi se javio Zorovicu?

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nigdje

Početno

jesam javio sam se rekao je da ne primaju asistente....

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Sranje. A taj isti Zorovic meni savjetuje prekvalifikaciju za strojara. Kakav lik.

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Informaticar Vidi poruku
    Sranje. A taj isti Zorovic meni savjetuje prekvalifikaciju za strojara. Kakav lik.
    Prvo da Cuu pozelim dobrodoslicu. Drugo Zorovic ti je to savjetovao jer strojari ipak imaju vise sansi. Je da su te sanse ipak minimalne(mjere se u promilima) ali su vece nego za nauticare bar po onome sto pisu kolege nauticari koji su isto u trazenju posla.

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nigdje

Početno

Nenam brate ja sam ga bio zvao i rekao mu da sam zavrsio srednu za strojara dali primaju asistente on odmah reko ne ne primamo...

@Kadet,zvao sam sad Gosp..Madunica i covjek je svaka cast,rekao je da su dobili 3 broda LNG al da su vec popunjeni,ali da ce mi pogledat sa strane dali sta ima i ako naleti da ce mi javit i za svaki slucaj mi je poslao onu prijavnicu da ispunim i da mu je posaljem...Hvala ti na savjetu..ako jos netko ima kakve savjete bio bih mu zahvalan...

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Prvo da Cuu pozelim dobrodoslicu. Drugo Zorovic ti je to savjetovao jer strojari ipak imaju vise sansi. Je da su te sanse ipak minimalne(mjere se u promilima) ali su vece nego za nauticare bar po onome sto pisu kolege nauticari koji su isto u trazenju posla.
    Preporucio mi je jer imam i srednju strojarsko - brodogradjevnu pa bi mi to bila dosta srodna prekvalifikacija, vidjet cu nakon 16.8. kada prolete godisnji koliko bi mi ispita priznali, dobio sam i mail odgovora iz pomorske skole Bakar da priznaju ispite i sa faxa tako da bi dosta toga vec imao polozenog.

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nigdje

Početno

Ako ti sta bude trebalo za Pomorsku skolu Bakar,tu sam...

@Frankie hvala vam na dobrodoslici,i kad sam napiso da sam se namijao na nekakve komentare to su bili vasi komentari,znate se zajebavat,a i puno sam pokupio inormacija od vas...ali jedno nisam procitao ili sam zaboravio ja imam onu karticu od erste,ja mislim da je to tekuci racun..kad budem iso na brod danas,sutra,kakav racun moram otvorit? da mi odg...ako nije problem...
    Posljednje uređivanje od Cu!:) : 07-28-2011 at 01:30 PM Razlog: Napisan Post iza Post-a.Molim vas da koristite Edit opciju umjesto New Reply-a.Edit se nalazi u donjem lijevom uglu.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

@Frankie hvala vam na dobrodoslici,i kad sam napiso da sam se namijao na nekakve komentare to su bili vasi komentari,znate se zajebavat,a i puno sam pokupio inormacija od vas...ali jedno nisam procitao ili sam zaboravio ja imam onu karticu od erste,ja mislim da je to tekuci racun..kad budem iso na brod danas,sutra,kakav racun moram otvorit? da mi odg...ako nije problem...
    @Cu, majstore hvala ti.

Ekipa je ziva, bar nije dosadno, to je 100%.

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Nije problem, dat cu ti ja svoj racun, IBAN, SWIFT, cisto da se ne zamaras sad sa nekim otvaranjem vlastitog racuna.
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

lincina mars avatar
    Datum registracije
    Feb 2011

Početno

..kad budem iso na brod danas,sutra,kakav racun moram otvorit? da mi odg...ako nije problem...
    odes u banku di imas tekuci i reces da bi otvorija devizni racun da si pomorac(kad to cuju odma rasiru nozdrve i protrljaju rukicama) triba ti samo osobna i 5 min...bar je meni tako bilo!
    Obo?žavatelj akvarija na RTL 2

Kadet
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    Nigdje

Početno

@Off,da si me zamolio onda bih mozda i razmislio al ovako necu..)))

@Mars,hvala ti na informaciji....

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

...ali jedno nisam procitao ili sam zaboravio ja imam onu karticu od erste,ja mislim da je to tekuci racun..kad budem iso na brod danas,sutra,kakav racun moram otvorit? da mi odg...ako nije problem...
    Otvori devizni racun pretpostavljam najbolje u dolarima jer je 90% da ce ti placa bit u dolarima . Kod nekih banaka dovoljno je otvorit racun u jednoj valuti pa cak i ako dojde doznaka u drugoj valuti oni ce automatski otvorit podracun u valuti u kojoj je doslo. Takav sistem imala je splitska banka, ne znam da li je jos tako.

Clan Posade
    Datum registracije
    Jul 2009

Početno

A otvaranje offshore racuna? Zasto bi ova banda znala kolika je zarada?

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Informaticar Vidi poruku
    A otvaranje offshore racuna? Zasto bi ova banda znala kolika je zarada?
    Zato sto imas obavezu prijavljivanja godisnje porezne kartice. Moze i offshore racun ili racun u nekoj drugoj zemlji,ali onda ne moze dokazat porjeklo imovine i moze ti se dogodit da se sretnes sa uredom za sprjecavanje pranja novca,a ujedno i upoznas postojanje zakona istog imena. Ne znam ja mislim da je najbolje biti transparentan. Sto ti mjenja na stvari da drzavne sluzbe znaju koliko zaradjujes. Pa evo ja sam sa svima Vama podijelio koliko zaradjujem jer Vas sve volim ovdje,neke vise neke manje i volio bi da svi toliko mlatite mada na tronu moze biti samo jedan.

bic
    bic je odsutan
    3.Casnik bic avatar
    Datum registracije
    Dec 2008
    Firma
    Lng

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Frankie Vidi poruku
    Otvori devizni racun pretpostavljam najbolje u dolarima jer je 90% da ce ti placa bit u dolarima . Kod nekih banaka dovoljno je otvorit racun u jednoj valuti pa cak i ako dojde doznaka u drugoj valuti oni ce automatski otvorit podracun u valuti u kojoj je doslo. Takav sistem imala je splitska banka, ne znam da li je jos tako.
    zagrebacka banka ima taj sistem

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

Citiraj Prvotno napisano od bic Vidi poruku
    zagrebacka banka ima taj sistem
    Ima i erste tako da ni problem samo treba otvorit devizni pokupit Iban i swift...i to je to...

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •