Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/42
    Kadet rojal avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno zelja za rad na brodu

Pozdrav ekipa,ja sam tu novi i molio bih vas za pomoc,zelim otici na brod jer u HR jednostavno nemam buducnosti,tj nemogu se zaposlit....
    Zelim radit a nemogu..tako tragicno...
    Imam 19 godina a tako mi se zgadilo sve sto se tice zaposljavanja u HR...
    Najveci problem je sto nisam nesto zavrsio srodno moru i brodu,zapravo sam zavrsio za dizajnera interijera i nemogu se zaposlit nigdje....
    Molim vas mozete li mi pomoc sa savjetima i vasim iskustvom,jer ja stvarno neznam sto cu...
    I jeli moguce upast na brod sa ovom skolom,hvala vam unaprijed....

jahač valova gobic avatar
    Datum registracije
    Aug 2010
    Firma
    kod ?žene

Početno e moj dizajner

s tom skolom mozes jedino upasti na trajekt za Soltu, ako platis kartu naravno

Barba crta zara avatar
    Datum registracije
    Feb 2009
    Firma
    tatri-visoko gorje

Početno

ako trazis savjet to ti je-prekvalifikacija 12000kn,a ako ti to ne stima,zovi u ZG agenciju uspinaca,i tamo popricaj sa ljudima da zelis radt na kruzerima,recimo ka konobar.....a eto bar ces imat sigurnih 2000dolara za pocetak ali za hard work

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Mozda mozes upast kao tailor ako si vjest sa makinjetom za sivanje i iglom.

Sve drugo ti je reka crta zara
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

ili kurs za krupijea u kockarnici

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

A zasto ne bi za mornara ili timunjera,djava odnia Vas oficire Nikada ne cijenite nize rankove
    Tko rano rani zajebo je pjetla

Aeng High Voltage avatar
    Datum registracije
    Mar 2008
    Firma
    NCL

Početno

U ??kver na unutarnje uređenje

Kadet rojal avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

hhh kaze mi prijatelj koji je na brodu da polozim sve sto mi trazi jedna kompanija i da odem kao obican radnik,bar za pocetak...
    jer ekipa sve znam da nisam u polozaju da biram sa ovom skolom,ona je dobra i zanimljiva al nemogu se zaposlit....

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od RAUL Vidi poruku
    A zasto ne bi za mornara ili timunjera,djava odnia Vas oficire Nikada ne cijenite nize rankove
    Zato sta ce malo zaradivat a ima vec ''dosta'' godina. Mi mu gledamo na daleku buducnost a ne ko ti gledas sta ce zardit ''sutra''. Neide to tako mi koji nesto zaradujemo tucemo more desetljecima i to je razlika

Aj gledaj tamo radar nemoj da opet bude sranja po jadranu ka ovi tjedan u pocetku nista nsi pazia
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet rojal avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno a jadne li moje skole

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Zato sta ce malo zaradivat a ima vec ''dosta'' godina. Mi mu gledamo na daleku buducnost a ne ko ti gledas sta ce zardit ''sutra''. Neide to tako mi koji nesto zaradujemo tucemo more desetljecima i to je razlika

Aj gledaj tamo radar nemoj da opet bude sranja po jadranu ka ovi tjedan u pocetku nista nsi pazia
    A znam ljudi da ste vi stari vukovi i mornari zato sam se prjavio na ovaj forum jer svaka vasa info i savjet mi je bitan,al ja samo znam da ovdi u HR nemam za cavape,vozaju me za 2000tisuce kuna hoce li mi dat placu ili ne,pa se ja s njima moram ganjat i natezat...

Clan Posade Kadet avatar
    Datum registracije
    May 2008

Početno

Napravi prekvalifikaciju bilo kako, posudi, baustelaj, konobari...da se zavrsit u 6-7miseci i onda sibaj na brod... ka clan posade ces teze nac ukrcaj a mozda i nikako sta vise ako nemas nekoga da te uputi, citaj "gurne"

Kadet rojal avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Kadet Vidi poruku
    Napravi prekvalifikaciju bilo kako, posudi, baustelaj, konobari...da se zavrsit u 6-7miseci i onda sibaj na brod... ka clan posade ces teze nac ukrcaj a mozda i nikako sta vise ako nemas nekoga da te uputi, citaj "gurne"
    kadet hvala ti na info ma radim dva posla sada ljeti skupit cu para i idem to polozit,koliko je od prilike cjena toga da znam okvirno....
    Kazem sve cu ucinit da odem na brod....

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

Manje hoce, ali ce barem nesto zaraditi, a na brodu nece moci potrosti, kada skupi neku lovu, neka proba napraviti neku prekvalifikaciju za elektricara pa onda pomalo gura naprid.Ima tek 19 godina, tako da ima vremena i za zaraditi.Ustalom ako se ukrca kao mornar,mazac ili cistac moci ce vidjeti da li ej to za njega ili nije.Ustalom za 6 mjeseci na brodu ( kao mornar,mazac ili cistac ) nece nista izgubiti, a ako mu odgovara posao lako poslije napravi prekvalifikaciju.

Kada smo vec kod radara ti koji ne gledaju su iz MRCC ( VTS Split ) tj oni novi civilni radari Kada si cuo da je bilo problema sa vojnim prometom morem?Nikada, jer mi smo uvijek budni i neprijatelj nas nikada ne moze uloviti na spavanju

Neki su tu momka uhvatili u masinu umjesto da mu pomognu.Ajde povucite neke veze pa momka probajte ( normalno ako on zeli ) ukrcati kao mornara ( kako on kaze obicnog radnika ).Tako da proba sta je brod pa da odluci sto i kako dalje.
    Posljednje uređivanje od RAUL : 07-23-2011 at 11:35 AM

Kadet rojal avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Manje hoce, ali ce barem nesto zaraditi, a na brodu nece moci potrosti, kada skupi neku lovu, neka proba napraviti neku prekvalifikaciju za elektricara pa onda pomalo gura naprid.Ima tek 19 godina, tako da ima vremena i za zaraditi.Ustalom ako se ukrca kao mornar,mazac ili cistac moci ce vidjeti da li ej to za njega ili nije.Ustalom za 6 mjeseci na brodu ( kao mornar,mazac ili cistac ) nece nista izgubiti, a ako mu odgovara posao lako poslije napravi prekvalifikaciju.

Kada smo vec kod radara ti koji ne gledaju su iz MRCC tj oni novi civilni radari kada su cuo da je bilo problema sa vojnim prometom morem?Nikada, jer mi smo uvijek budni i neprijatelj nas nikada ne moze uloviti na spavanju
    Teka sam banio na svijet a zgadilo mi se ovo satnje koje vlada u st...obecavaju brda i doline a na kraju nista...
    kao sto je i raul rekao to mi je i prijatelj savjetovao da idem kao obican radnik,je da ce me svi gazit al da cu tada vidit jeli to za mene..kad skupim para odma predkvalifikacija...
    Al kako se ukrcat na taj brod....

Barba RAUL avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    HRM

Početno

@rojal...ma pusti ti ove oficircine sa foruma, samo zajebaju ( ti si mlad pa se ne sjecas oficira u JRM, e ovi su ti barem na 10 potenciju gori od njih ).Ja vidim po tebi da si ok mladic i da ti treba pomoc.Nazalost nisam u mogucnosti da ti puno pomognem, ali probaj malo procitati ovaj post pa ako ti imalo pomogne meni ce biti drago

http://www.pomorac.net/forum/vjezben...o-ukrcaja.html

Barba
    Datum registracije
    Nov 2008

Početno

Kada si cuo da je bilo problema sa vojnim prometom morem?Nikada, jer mi smo uvijek budni i neprijatelj nas nikada ne moze uloviti na spavanju

jaka nan mornarica,a jos veci promet,di nan je sad oni nosac aviona?

Kadet rojal avatar
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

@rojal...ma pusti ti ove oficircine sa foruma, samo zajebaju ( ti si mlad pa se ne sjecas oficira u JRM, e ovi su ti barem na 10 potenciju gori od njih ).Ja vidim po tebi da si ok mladic i da ti treba pomoc.Nazalost nisam u mogucnosti da ti puno pomognem, ali probaj malo procitati ovaj post pa ako ti imalo pomogne meni ce biti drago

Raul hvala ti za ovaj link..ovo mi je trebalo...ja sam sad kao sljepac nista ne vidim i ne znam..potrebna mi je svaka info a vidim da na ovom linku imam sve,procitao sam i opet cu i onda cu sve redom ic obavljat...
    prvi je cilj skupit kune za sve izvadit a onda idemo dalje,ne zuri mi se...
    Sorry ekipa sto sam vas izgnjavio sa svojim statusom,al jednostavno nemam se kome obratit,
    ako vam nije problem mogu li bit u kontaktu s vama(preko foruma) necu bit ovako dosadan...
    hvala ekipa,raul hvala za link

Off
    Off je odsutan
    Mornar/Motorista Off avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    Fimi Media d.o.o.

Početno

Lako se tebi zajebavat kad ti je Sef magistrira....
    "Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."

Babysitter maler avatar
    Datum registracije
    Jan 2009
    Firma
    seacarrier

Početno

Raule koja je razlika izmedju admirala i kontraadmirala

Banned
    Datum registracije
    Jul 2008
    Firma
    SSM-Sam Svoj Majstor

Početno

Citiraj Prvotno napisano od maler Vidi poruku
    Raule koja je razlika izmedju admirala i kontraadmirala
    Imas pravo. Admirali su na nasoj strani,a kontraadmirali su protiv nas.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •