??ivim u Dubrovniku, 33 godine i trenutno nezaposlen, sretno o?ženjen i sa malim bebaćem koji mi predstavlja svu sreću ovog svijeta

.
Sa zavr??enom srednjom Pomorskom ??kolom za nautičara i nakon obavljene obvezne kadeture, odlučujem se na ostanak na kopnu u svrhu upisa i kompletiranja svog ??kolovanja u zvanju "dipl. ing. Nautičkog turizma". Usporedno sa tim, na molbu familije, poma?žem u obiteljskom obrtu....nekako se sve to pretvorilo u dugih 13 godina,iako je u meni uvijek sveprisutna ?želja za morem i plovidbom, ali eto...nekako sam osjećao da sam potrebniji tu gdje jesam, sve dok se nisu počeli pojavljivati različiti interesi koji meni nisu vi??e odgovarali, da bih sada nakon dugih 13 godina ugostiteljstva htio se baviti onim ??to volim..??to sam htio od početka.
Jedno za čim jako ?žalim sada jest "nepolaganje" poručničkog ispita onda kad je to trebalo napraviti....??to da ka?žem, bio sam zelen i neiskusan....mislio sam da postupam ispravno. Načinio sam veliku ??tetu sebi sami činom nepolaganja poručničkog ispita...sada nakon 13 godina je malo kasno za to

Imajući iskustva u jedrenju (zavr??ena jedriličarska ??kola u JD Orsan) i sa postoječim ??kolovanjem, okrenuo sam se k tra?ženju posla u lokalnim agencijama koje se bave "Charteringom" i agenturom, međutim nisam do sada imao puno uspjeha....naime svi tra?že osobe sa iskustvom, sa puno NM u đepu...ja to na?žalost nemam, barem ne na papiru.
Poslao sam puno molba putem maila, presurfao dosta weba, da bih u svojoj potrazi nabasao na ovo mjesto, koje mi se na prvi dojam jako jako svidilo, s obzirom da diskutirate o sličnim temama....pomislih, mo?žda če i meni svanuti sa kakvim korisnim savjetom upućen sa va??e strane, dragi "foruma??i".
Imali pomoći ovom izgubljenom slučaju???

Toliko za sada.
Puno pozdrava i ?živliiiiiii