Dobar vam dan svima.Imam 29 godina,dolazim iz ?*ibenika i imam iskustva kao treči časnik palube vec 2 godine (čiste navigacije),ali samo na tankerima.Uclanio sam se ima par dana i pokusavam "izvuči" koju korisnu informaciju za mene.Mogu vas samo hvaliti o tome koliko vrijednih informacija proslijeđujete i svaka vam čast na tome svima koji se trudite.Skidam vam kapu.Mo?žda če ispasti da previ??e hvalim,ali neka.
Na Zorovića sam od početka i bio sam na TORM-a (product tankeri) i sad sam na GENMARA (crude oil).Imam zavrsenu srednju i vi??u pomorsku ??kolu.I prije sam pokusavao otići na offshore i nisam imao uspjeha.Pregledao sam forume i na??ao dosta korisnih informacija.
Evo ovako stvari stoje....Imam sve brevete za časnika i sad sam polo?žio DP Basic course u Splitu.Pitanje je samo iskustva kojeg nemam na offshoru.
Zato vas molim ako znate kakvi info koje firme su uopče voljne primiti neiskusne u offshore-u.Svaka informacija mi je zlatna vrijedna.
Znam da je internet majka za sve i samo ??alji aplikacije i zivkaj......ali jednostavno moram i ?želim čuti va??e mi??ljenje i savjet.
Unaprijed se svima zahvaljujem i svako dobro vam ?želim.

LinkBack URL
About LinkBacks
Pregledao sam forume i na??ao dosta korisnih informacija.
Odgovori s citatom