Dobar dan,
Ja sam Ivan,Master na AHTS,novi u Casperovoj floti zelenih sesula,prije toga 5 godina na Tidewateru.Eto jos jedan offshore-ac.![]()
Dobar dan,
Ja sam Ivan,Master na AHTS,novi u Casperovoj floti zelenih sesula,prije toga 5 godina na Tidewateru.Eto jos jedan offshore-ac.![]()
Korade jesi li to ti? Jooooj![]()
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
Hehehe,brzo si ti mene ubro!!!Jesam jesam,ma citam tu stalno pa kazem ajde da se aktiviram hehe!![]()
Neka tebe medju piratima iz offshore-a.
Ko nema krvlju istetovirano "T" u Malongu nezna sta je zivot![]()
"Red Bull daje nam krila, a Rakija pogon na sva cetiri (4 WD)."
??iv bio!
Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...
rizolino je zauzeto
Pozdrav.
Znači sljedeči korak su pristupni pregovori za pridru?živanje u UPH.
![]()
radi li iko ista na toj zelenoj firmi? samo visite na netu, gori ste od busilica
Posljednje uređivanje od Turist : 07-21-2011 at 09:30 PM
A sto cu kad si simpa, al evo nek bude ovako javno, bio si jedan od najdrazih i najboljih oficira koje sam imao
, da ne spominjem "Nights in Bangkok"
i "Durban" sa Brunozderom, jedan od najboljih ugovora koje sam ima a ti i Bruno jedni od najboljih casnika, samo da nije bilo one pedercine od Kapetana sa Jugolinije.
MA e znam ja to,jos da nam je Brunozdera uvalit vamo hehehe.Jeben je to ugovor bio,pogotovo kad si se propio postao si nemoguc,u 7 ujutro na martell-fantuiiihhaaaaaa!!!A mogli bi otvorit novu temu jebenti,vidis stvarno na ovim zelenim niko ne radi,i onda da nije doba placa,a za sta da nas placaju??
![]()
A bija je jedan Kapetan, Zlikovcev patriot, isfrustrirana budala, neki Skopac, kad je on posa, toliko se skupilo toga da san od veselja poceja piti Martel, a kad san dosa doma, nastavija san di i prije, na Coca Colu, a mislin godinu dvi posli je dosla Coca Cola Zero i ona mi se svidila i to je cila prica.....ostala gorcina koju ni dan danas ne mogu isprati, zato mi na spomen "krepat ma ne molat" skace svaka dlaka i napne svaki misic![]()
svaki kazes![]()
KREEEEEEEEEEEEPAAAAAAAAAAAAAAAAAT, A NE MOOOOOOOOOOOOOOOOOLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT
ovo je bilo lako provat cu na mom kad dodje kuci, iako mi se cini a ce kod njega tribat vikat struuuuuuuujaaaaaaaaaa, black out , generator,,,,,,,,ili ce upalit il ce umrit isprid mene
Posljednje uređivanje od dalmacija : 07-22-2011 at 09:04 AM
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)