Da vec san dugo na forumu.sramin se sta san lin za aktivno sudjelovanje,neznan kako da objasnin sta da kazen...nema opravdanja.
Al ajmo iz pocetka.Plovija san na Jadroplova,NYK,Torma,Shella.Sad san prvi makinje na offshoreu( Bourbon Amilcar,2nd engineer),vec godinu na toj poziciji a tek 25 god,ne da se falin nego moran rec i godine.neman zavrsenu visu skolu i upijam Vasa iskustva sa brzog tecaja...puno pomaze i daje poticaja da upisem isti sta prije.al me ubije kad se sitin da san bija u rijeci na faksu, da uvjet na drugu godinu pa zbog ludosti i neimastine odusta.a stas bilo puno rashoda.Kad sam poceja citat forum,prije jedno 2 godine nevjerojatno sam se pozitivno iznenadija toplinom i zeljom ljudi da pomognu kolegama.
Zasto se nisan uclanija?neman pojma,virujte planira san al nikako se odlucit na taj korak.Da se razumimo svaki san skup podrzava,ako nisan bija doma onda bi zena nazocila.sla san pisma ministrima,aktivno sudjelova u nasoj borbi s broda(ovo vec pari komunisticka parola).
pa se pitate zasto se sad javljan?neman pojma.ma u stvari znan,ovon svojon uplaton,koju cu ucinit sutra i clanstvom ne pomazen sebi(iman dosta toga) nego zelim da nase sadasnje i buduce kolege imaju podrsku i pomoc jos jednog pomorca.
Isto nisan spomenija prije Bourbona bija san doma na cjedilu,taman nastupila kriza a ja da otkaz na Shellu.bez ideje i pravog cilja,da kazen po kastelanski nisan ima pojma sta cu sa sobon.Ovaj forum,Vi prekrasni ljudi ste mi puno pomogli,svojim pricama i savjetima dali ste mi vitar u leda,sta je na kraju urodilo plodom.
Sta je tragedija puno mojih kolega-prijatelja pomoraca drze ovu udrugu da tako kazen bezveznom,da pitas zasto nebi znali rec.Da pitas zasto se udruga bori isto neznaju.Bice neki glupi bunt ka sta san ga i ja osjeca(bez razloga),ili je samo linost...ma ko ce znat.
Zbog toga,najvise tih svojih kolega nevjernika cu se uclanit u UPH,jer je ovo prava stvar.
Jesan bija dug i upila san al se nadan da razumite.

LinkBack URL
About LinkBacks
Odgovori s citatom