Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/5
    Kadet nautica avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    trazin bolje

Početno Pozdrav svima

Kolege pomorci

Ja sam Srecko sa Peljesca i poceo san plovit 2005 godine . Dosad san odradio kadeturu na bulkovima, 1 brod na bulku kao terco i 1 na heavy liftu kao terco.
    Zahvaljujuci vama ovdje bio sam malo i na kruzeru na onom celebritiju i nakon misec i po dana sam odusta, nije ta sminka za mene.

Trenutno i jedino me sada zanima offshore karijera ili tankeri pa ako mozete pomoc bio bih zahvalan puno pozdrava svima jos jednom i mirno more

Dalmacija u mom oku strojar avatar
    Datum registracije
    Nov 2008
    Firma
    AHTS/Offshore

Početno

Dobro dosa!Atlanska ??kola?
    Dosa sam natrag viditi svoje sve je u zdraci sto zarobila je skoje...

zap mladeno avatar
    Datum registracije
    Jul 2008

Početno

dobro dosao srecko
    Life is too short to remove usb safely

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od nautica Vidi poruku
    Kolege pomorci
    Zahvaljujuci vama ovdje bio sam malo i na kruzeru na onom celebritiju i nakon misec i po dana sam odusta, nije ta sminka za mene.
    Dobro dosao Srecko

Interesira me ovaj dio gori zacrnjeni. KAko si to dosao tamo zahvaljujuci nama a ovo ti je prvi post? I opisi malo drugim ljudima sta ti nije pasalo na cruiseru od Celebritia da znaju i mladi narastaji?

Lip pozdrav
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

Kadet nautica avatar
    Datum registracije
    Jul 2011
    Firma
    trazin bolje

Početno Pozdrav, evo da vam odgovorim

Dosta dugo citam ovaj forum , i zahvaljujuci vama kolegama vidio sam dosta adresa pa sam poceo slati svuda aplikacije, a odgovori su bili razni kao : nemamo otvorenu poziciju za vas, a kad bi posla na tankerske i offshore firme vecina bi odgovarala da moram iskustvo na tankeru ili u offshoru da bih se tamo mogao ukrcat.
    Sto se tice ovog celebritija poslao sam aplikaciju Celanu, on mi je odmah odgovorio da ima mjesto za kadeta ako me zanima pa sam pristao ugovor 6 mj. placa fixna 2000 $. Sto se tice samog posla nije tezak uglavnom papirologija 12 sati dnevno. Znaci 8 sati guardije na mostu (bio sam u sekondovoj guardiji) i posli toga 4 ure rada na palubi chekiranje safety opreme.Tamo trecih nema znaci posli kadeta ide se direkt za sekonda ali nemojte mislit da ce vas nakon prvog broda ovancat,najmanje 2 cak 3 broda kao kadet, jedino ako imate iskustvo sa kruzera, mozda bi brze napredovali.Na mostu sam se osjecao kao big brother, po naredbi novog staff capt. mi cadeti smo morali na mostu stajat u safety centru i cijelu guardiju gledat u kamere jel koja pijana budala upala i sl.
    Takoder mitinzi na mostu pred partencu ili dolazak u porat i to san prvi put vidio. Posto je to bila grcka firma ,sad je americka ali grci su jos tamo glavni iako sada krcaju nase i ostale oficire a ono sto rec o njima ne vole nikoga samo svoju nacionalnost. Za oficire nema alkohola pojedini clanovi posade nizi ili druge struke mogu popit 2 piva a mi niti kapi.
    Onda oni gosti sta su me zivcirali, sve morate lipo sa njima a kad bi ste im se lipo javili upitali ih kako se osjecaju sto misle o brodu, uvik bi se zalili nevalja ovo,ono kabine nisu po njihovoj zelji, ma reko biz ca nije to za me. Jedino sto mi fali s tog broda su lipe zene. Da ne zaboravim bio mi je jedan nas sekondo, pomogao mi je i puno mu hvala ako cita ovaj post .

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •