Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.
Prikaz rezultata str. 1/8

Tema: evo i mene

Bit ce bolje
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno evo i mene

Dobar dan svima,
    ma cuo sam za ovaj blog jos prije par godina, ali nikako da se ukljucim. Ima stvarno korisnih stvari, savjeta i informacija. Jako dobro. Nadam se da cu i ja doprinjeti sa pokojom informacijom i pomoc mladim pomorcima da kroce u ovaj pomorski zivot.
    Pozdrav

1.Casnik Marley avatar
    Datum registracije
    Jun 2011
    Firma
    Nije dostupno

Početno

dobrodo??ao, kad se već predstavlja?? bilo bi u redu da napi??e?? koju si ??kolu zavr??io (smjer), di radi?? itd.
    mo?žda nekome zatreba nekakva korisna informacija od tebe
    Don't gain the world and lose your soul! Wisdom is better than silver & gold! Bob Marley

Bit ce bolje
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Guinness Vidi poruku
    Dobar dan svima,
    ma cuo sam za ovaj blog jos prije par godina, ali nikako da se ukljucim. Ima stvarno korisnih stvari, savjeta i informacija. Jako dobro. Nadam se da cu i ja doprinjeti sa pokojom informacijom i pomoc mladim pomorcima da kroce u ovaj pomorski zivot.
    Pozdrav
    Momentalno sam na Princess Cruisess, kao i svaka firma ima i dobrih i losih strana, ali kad se sve zbroji i oduzme, ako se covik moze prilagodit specificno cruise trzistu, brodovima, talijanski i engleskim oficirima, i uspije izdrzat prvih par ugovora, onda moze imat jako dobar contract. Definitivno, Princess je firma koja nema najvece place u industriji ali su benificije sigurno njjace.
    Toliko za sada, ako ko ima kakvih pitanja, samo naprid.

guc
    guc je odsutan
    kupujmo hrvatsko guc avatar
    Datum registracije
    Mar 2009
    Firma
    Vrana d.o.o.

Početno

Srica tvoja da je Bobo isa lec.
    Gdje se konji tuku i igraju,tu magarcu nigdje mjesta nema

Administrator Dalmos avatar
    Datum registracije
    Jun 2007
    Firma
    www.pomorac.net

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Guinness Vidi poruku
    Momentalno sam na Princess Cruisess, kao i svaka firma ima i dobrih i losih strana, ali kad se sve zbroji i oduzme, ako se covik moze prilagodit specificno cruise trzistu, brodovima, talijanski i engleskim oficirima, i uspije izdrzat prvih par ugovora, onda moze imat jako dobar contract. Definitivno, Princess je firma koja nema najvece place u industriji ali su benificije sigurno njjace.
    Toliko za sada, ako ko ima kakvih pitanja, samo naprid.
    Dobro dosao.

Bia sma na PCL ali na legendarnom Ocean Villageu i mogu ti reci da je bilo dobro. ALi ljudi tu skupe cruise iskustvo i bize na bolje firme po placi i ugovoru kao sta su NCL,RCCL,Star cruises itd. KOliko si dugo tu i sta si makina ili paluba ili mozda hotel?
    Kad mi zivot smota idro i kad bacim zadnje sidro, vezace me moja cima u mistu di mora ima.
    Pametan uvijek nade nacin, a budala izgovor

Ljudi ce ti oprostiti sve u zivotu ali uspjeh nikad.

treći makinje kongula avatar
    Datum registracije
    May 2011
    Firma
    Time 2000, I.S.C. Italian Shipping Company

Thumbs up Pozdrav

welcome
    Dajte treći molin vas

Timunjer na Oil Rig Perza avatar
    Datum registracije
    Apr 2010
    Firma
    PFST"

Početno

Dobrodosa
    Ja po kočnici, kočnica ne radi! Ja po ručnoj, ručna ne radi! Ja u kiosk, kiosk radi!!

Bit ce bolje
    Datum registracije
    Jul 2011

Početno

Citiraj Prvotno napisano od Dalmos Vidi poruku
    Dobro dosao.

Bia sma na PCL ali na legendarnom Ocean Villageu i mogu ti reci da je bilo dobro. ALi ljudi tu skupe cruise iskustvo i bize na bolje firme po placi i ugovoru kao sta su NCL,RCCL,Star cruises itd. KOliko si dugo tu i sta si makina ili paluba ili mozda hotel?
    Evo 6 punih godina na kuverti. Konacno su nam obeacli da ce nas pocet avancavat za staff captain-e, ali dok se ne dogodi bar jednome nista ne virujem jos. Navodno ce nas pocet slat na P&O australia, englezi nece da idu dole jer da im je daleko. To je sansa za nas ljude ovancat a i za doc na firmu za sve one kojima nije Australija daleko a imaju sve brevete i nesto iskustva, putnicki nisu uvijet.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove
  •